تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 71

نام تاپيک: ديدن فيلم با فرمت AVCHD به وسيله پلاسما پاناسونيك وكارت SD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شرمنده که اینجا سوالم پرسیدم اخه جای دیگه ای ندیدم که در این مورد بحث شده باشه.اما درمورد سوال بله زیرنویس انگلیسی رو نشون میده وزبان تلویزیون هم فارسیهست وسایر قسمتهارو برای نمایش متن فارسی کردم زبانش رو حالا معلوم نیست مشکل از چیه
    با این شرایط فکر کنم بد نباشه اگه به بانیان و قسمت فنیش یک زنگی بزنید ببینید چی میگن.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان لطفا یکی راهنمایی کنید
    من از اموزش ها استفاده کردم و رو ی تی وی به خوبی پخش شد ولی صدای فیلم حدود سی ثانیه از تصویر عقب تره و زیر نویسش هم نمیاد؟چیکار کنم؟یکی به اینجا هم سر بزنه
    ببخشید که دیر جواب میدم.
    تنها کاری که من میتونم توصیه کنم اینه که یک بار دیگه مراحل تبدیل را مرور کنید و دقیقا عمل کنید. در صورت عدم موفقیت، ببینید در قسمت subtitle and audio گزینه مناسبی برای تغییر دارد.
    اگر مشکل حل شد، لطفا اینجا بنویسید.

3. این کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

1 موفقیت

Last edited by ali_phd71; 17-06-2011 at 15:15.

5. 2 کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

7. این کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزها و ماه ها گذشت هنوز کسی به ضعف و بی خا صیت بودن این تی وی اعتراف نکرد من که همون روز اول فهمیدم رفته توو پاچم حالا هی واسه یه فیلم توش ببینین باهاش کلنجار برین غافل از اینکه خیلی ها فقط تو این سایت تبلیغ کذب کردن از این تی وی!!!

داره خودمونی میشه hamed473's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان برای تبدیل از برنامه WinAVI All In One Converter استفاده کنید.سرعت بالا وپشتیبانی از فرمتهای زیاد با تنظمات پیشرفته با قابلیت چسباندن زیرنویس .پایین هم اموزش استفاده رو براتون گذاشتم.
    سعی کنیدازنسخه پرتابل استفاده کنید تا تو کرک کردنش به مشکل برنخورید(اخرین ورژن برنامه رو استفاده کنید ورژن 16)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان برای تبدیل از برنامه WinAVI All In One Converter استفاده کنید.سرعت بالا وپشتیبانی از فرمتهای زیاد با تنظمات پیشرفته با قابلیت چسباندن زیرنویس .پایین هم اموزش استفاده رو براتون گذاشتم.
    سعی کنیدازنسخه پرتابل استفاده کنید تا تو کرک کردنش به مشکل برنخورید(اخرین ورژن برنامه رو استفاده کنید ورژن 16)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

دوست عزیز شما خودتون از این برنامه استفاده کرده اید و تونستین فایلها را در ویرا ببینید؟ چون خیلی برنامه ها می توانند فایلها را به AVCHD تبدیل کنند ولی فایل نتیجه (یا فرمت فلدرها) قابل دیدن در ویرا تیستند.

داره خودمونی میشه hamed473's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اره من استفاده ردم با پلاسما پانا سونیک مدل 42x30rبون هیچ مشکلی پخش میکرد البته این تی وی مدل 2011 هست نمی دونم با تی وی های قبلی چطوره

12. این کاربر از hamed473 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بلاخره موفق شدم زیر نویس رو بیارم
    توی عکس های زیر تمام تنظیمات مشخصه.اول اومدم برنامه رو پاک کرد و توی یه درایو دیگه نصبش کردم.فیلم هم با برنامهmkvtoolnix که دوستمون گفته بودن واسه جدا کردن زیر نویس گزینه جدا کردن زیر نویس ندیدم فقط فیلمو انتخاب کردم و start muxing زدم و فیلم وزیرنویس با نام های یکسان رو در یک پوشه ریختم.

فقط بعد از تنظیمات وقتی transcod رو زدی توی صفحه ای که باز شد وسایز مورد نظر رو تایید کردی باید زیر نویسم انتخاب کنی.وقتی apply کردی تو صفحه ی transcode اون پایین add میزنی و زیرنویس رو انتخاب میکنی و توی قسمت language باید per بزنی روی panasonic d25 به خوبی اجرا شد.
    فقط من خودم هنوز باش یه مشکلی دارم اینکه بعد از چند دقیقه که فیلم میگذره صدا حدود 10 تا 20 ثانیه از تصویر عقب میمونه؟اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمک کنه.واسه کیفیت هم دوستمون یه گزینه گفته بودن ولی اونجوری خیلی طول میکشه اگه گزینه بهتر دارید ممنون میشم کمک کنید.
    ولی بازم باریکلا به پشتکارتون تونستین یه حرکتی کنین حداقل بعد مدتها توش یه فیلم ببینیم ولی همونطور که گفتین صدا از تصویر واسه من 30 تا 40 ثانیه عقب میمونه کسی راه حلی واسش پیدا نکرده؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ولی بازم باریکلا به پشتکارتون تونستین یه حرکتی کنین حداقل بعد مدتها توش یه فیلم ببینیم ولی همونطور که گفتین صدا از تصویر واسه من 30 تا 40 ثانیه عقب میمونه کسی راه حلی واسش پیدا نکرده؟!
    شما ظاهرا V20 دارید درسته؟ من از روشی که نوشتم در V20 و VT20 استفاده کرده ام و حتی یک بار هم مشکل صدا و تصویر نداشتم. البته تمام فایلهایی که من تبدیل کرده ام، MKV و با کیفیت 720p بوده اند. شما با این فایلهل هم مشکل دارید؟

مطلب دیگه اینکه من از USB مموری Transcend و با FAT32 استفاده کردم.

15. این کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •