سلام اقا سينا. منم چند تا سوال چرت و پرت دارم ازت بپرسم :
سلام فردین جان . چرت و پرت چیه هرچی دلت میخواد بپرس
1) تا حالا افسرده شدي ؟ ( اگه آره چه مدت )
آره . دوره کنکور یه مدت تقریبا 2-3هفته ای افسرده شدم فکر میکردم حتی اگه رشته مورد علاقمو قبول شم آخرش چی؟چرا اینقدر به خودم فشار میارم و ... ولی یه سر رفتم پیش روانشناس صحبت کردیم واقعا از اون حال در اومدم .gif)
2) اين كه الان 3 4 سال از دانشجوهاي ورودي جديد بزرگتري ناراحتت نميكنه ؟؟ حس بدي به اين قضيه نداري ؟
یه چیز بگم باورت میشه؟توی دانشگاه آزاد که اغلب بچه ها هم سن من و از من بزرگترن
یه دختر خانومی هست لیسانس شیمی گرفته شاغل هم هست الان اومده داروسازی میخونه متولد 62 هست (البته اینم بگم شانسی پروندشو دیدم حرف درنیارین!)
یا یکی از پسرا لیسانس علوم آزمایشگاه داره یه سال از من بزرگتره
کلا رشته های پزشکی و دندونپزشکی و داروسازی از هر 10 تا قبولی 4تاش سن بالان (البته توی آزاد اینطوریه) توی دولتی رو هنوز ندیدم ولی یکی از دوستام میگفت توی کلاسشون 2تا بالای 25سال دارن.gif)
3) فكر ميكني اگه ايران نبودي زندگي بهتري داشتي ؟
راستش هیچ وقت اینطوری فکر نکردم . همیشه اینطوری فکر کردم که هرجاباشم زندگی خوبی واسه خودم بسازم البته همیشه زندگی توی کشورهای دیگه رو هم توی پس زمینه ذهنم داشتم ولی کلا ایران رو دوست دارم شاید بخاطر دوستای خوبیه که اینجا دارم
4) فكر ميكني خدا جواب اين همه ناعدالتي كه تو دنيا هست رو چجوري ميخواد بده ؟
فکر میکنم اگه روزی قرار باشه بی عدالتیا جواب داده بشه فقط خداست که میتونه از پسش بربیاد. ولی چطوریش رو هیچ وقت به جواب نرسیدم شاید خیلیا لایق همون عذابایی بشن که خدا توی قرآن خبرشو داده. سرب داغ برای رفع تشنگی!کندن پوست با آب جوش و... فکر کردن بهش سادست ولی کافیه یه استکان آب جوش روی دست آدم بریزه تا متوجه این عذاب هولناک بشه
5) آدم بدبيني هستي يا سعي ميكني جنبه مثبت همه چي رو ببيني ؟ تا حالا به خودكشي فكر كردي ؟
نه راستش خوش بینم . اغلب اوقات وقتی به اتفاقی میرسم بعد منفیشو کمرنگتر میبینم
به خودکشی هم فکر کردم بخصوص وقتی بن بست میخوردم یه جاهایی آدم حس میکنه دیگه زورش نمیرسه ولی هروقت به این حس میرسم این شعر رو میخونم و بهش فکر میکنم:
دمك اخر دنياست بخند/ ادمك مرگ همين جاست بخند
آن خدايي كه بزرگش خواندي/به خدا مثل تو تنهاست بخند
دست خطي كه تو را عاشق كرد/شوخي كاغذي ماست بخند
راستي آن چه به يادت داديم/پرزدن نيست كه در جاست بخند
ادمك نغمه اغاز نخوان/به خدا اخر دنياست .... بخند
6) وقتي يه ادم معلول رو ميبيني چه حسي بهت دست ميده ؟ (ميتوني هدف خدا رو درك كني ؟)
اول از همه خداروشکر میکنم که آدم سالمی هستم
بعد اگه حس کنم کمک نیاز داره و از اینکه توی کارش کمکش کنم ناراحت نمیشه کمکش میکنم
حقیقتش اینه که بنظرم انسان معلول اونی نیست که ما به چشم میبینم . اول اینکه همه آدمای معلول اگه ازشون یه نیرو گرفته شده یه نیروی دیگشون خیلی خیلی قوی شده. دوم اینکه با خودم میگم اگه معلولیت نبود من و امثال من هیچ وقت قدر داشته هامونو نمیدونستیم. سوم اینکه اینو میذارم به حساب ندونسته هام که خدا غیر از تلنگر به ما هدفش چی بوده...
7) دوستاتو چطور انتخاب ميكني ؟ سعي ميكني دوستايي رو انتخاب كني كه پيششون احساس كمبود اعتماد به نفس نكني ؟
نه اصلا. اغلب دوستام از من موفقترن. مثلا 3تا دوستم زودتر از من به رشته مورد علاقشون رسیدن. یه دوستم باباش توی پول میغلته. یه دوستی دارم که هوش سرشاری داره و دوستایی که توی این تاپیک پیدا کردم که از همه نظر ازم سرترن
اتفاقا توی انتخاب دوستی اغلب باکسایی دوستی میکنم که ازم سرترن تا تشویق بشم تلاش کنم بهشون برسم
8) به قول ابوذر نصري به چه چيز اعتماد به نفس داري ؟ به پول بابات ، به قيافت ، به سوادت ، به استعدادت به چي ؟
راستش رو بخوای من فقط به یه چیز اعتماد بنفس دارم (بدون اغراق میگم) اینکه بهم ثابت شده هروقت بخوام میتونم زندگیمو تغییر بدم و اونی رو بسازم که تو ذهنمه.همون خواستن توانستنه
خیلی به آدم اعتماد بنفس میده آدم حس میکنه قدرت داره
9) فكر ميكني خيلي بيشتر از سنت همه چي رو درك ميكني ؟
نه راستش. اتفاقا اگه بیشتر از سنم درک میکردم هیچوقت موقع انتخاب رشته رادیولوژی نمیزدم بعد انصراف بدم . همون سال وایمیسادم واسه رشته مورد علاقم تلاش میکردم
10) تا حالا شده تو يه جمعي يهو خيلي ناراحت بشي بخواي گريه كني ولي نتونستي ؟
آره راستش پیش اومده
11) تنهايي و خلوت رو دوست داري يا با جمع بودن رو ؟
بستگی داره. اغلب توی جمع بودن رو دارم بخصوص وقتی خسته باشم دوست دارم با دوستام جمع شیم بریم سفر یا گردش ولی بعضی وقتها که دلم گرفته دوست دارم تنها باشم
12) بعد از اين كه با دوست دخترت حرف بزني عاشقش شدي يا قبل از اين كه باهاش حرف بزني ؟
قبل از اینکه باهاش حرف بزنم دوست داشتم شخصیتشو بشناسم وقتی با هم صحبت کردیم و یه مدت گذشت علاقمندش شدم
-----------------------------------------------------------------
شرمنده وقتتو با همچين سوالاي مزخرفي گرفتم
خواهش میکنم سوالات قشنگ بود
.