زیر 512 نمیدند
تو پست های قبلی هم عرض کرده بودم بالای 128 در حال حاضر نمی دهند البته فقط مخابرات
زیر 512 نمیدند
تو پست های قبلی هم عرض کرده بودم بالای 128 در حال حاضر نمی دهند البته فقط مخابرات
شما این پست رو دقیق بخوانید و لینک خبر هم ببنید همه چیز دستگیرتون میشه:
تا حالا چند دفعه به لین پست لینک دادم بندازم تو امضاء بهتره دیگه کسی سر در گم نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به نظر شما از مبین نت بگیرم چه طوره؟
کیفیتش خوبه؟
دوست عزیز تو پست های قبلی هم جوابتون را داده بودم . معلوم نیست ممکنه شما بگیری عالی باشه ممکنم هست بگیری بدرد نخور باشه اگه میخوای وایمکس بگیری ریسک کردی ولی باز هم میل خودتونه .
به نظر من شما که میتونی ADSL بگیری وایمکس نگیر .
از مبین نت که اصلا نگیر.
چون: هم گرون میده و هم ساپورت ضعیفی داره.
اگه خواستی وایمکس بگیری اولا صبر کن دوما از ایرانسل بگیری بهتره.
در مورد ADSL هم به احتمال زیاد تا ماه های آینده پورت خالی میدن.
ایشون قبلاً هم فرموده بودند که از ایرانسل گرفتند ولی متاسفانه تو منطقه ایشون آنتن نمیداد ولی مبین نت هم قیمت هاش که زیاد با ایرانسل فرق نداره !! شما اگه شرکتی پیدا کردید که برای منطه تون پورت خالی داشت حتماً بگیر . پیش شماره (4 شماره اول تلفن) تان را بده تا ببینم کدوم شرکت پورت برای شما داره .
اون چهار پنج تا شرکت که معرفی کرده بودم پورت نداشتند ؟؟
8851ایشون قبلاً هم فرموده بودند که از ایرانسل گرفتند ولی متاسفانه تو منطقه ایشون آنتن نمیداد ولی مبین نت هم قیمت هاش که زیاد با ایرانسل فرق نداره !! شما اگه شرکتی پیدا کردید که برای منطه تون پورت خالی داشت حتماً بگیر . پیش شماره (4 شماره اول تلفن) تان را بده تا ببینم کدوم شرکت پورت برای شما داره .
اون چهار پنج تا شرکت که معرفی کرده بودم پورت نداشتند ؟؟
اون شرکت هارو نمیشناسم و اعتماد ندارم
سلام
من چندتا جا رو چک کردم ولی سرویس نمیدادند به منطقه شما ولی فن آوا
به شما سرویس میده زنگ بزن ببین پورت خالی دارند یا نه البته فن آوا سرویس هاش یکم گرون تره نسبت به بقیه جاها . ولی بازم اگه چیزی به نظرم خورد همین جا مینویسم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bju جان من امروز تو سایت ایرانسل بودم دیدم نوشته مودم wi-fi رو مجانی میدن.
تعرفه ها هم نسبتا خوب بود.
اگه ADSL نمیشه خوب برو wimax بگیر.
سلام
دوست عزیز تو پست قبلی هم عرض کرده بودم که ایشون گفتند وایمکس ایرانسل تو خونشون آنتن نمیده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)