تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 56 از 56

نام تاپيک: Infamous 2

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

بازی از این آشغالی تر واقعا پیدا نمی شه + Kill zone 3 واقعا این 2 تا بازی بدجور تو حالم زدن .

گیم پلی تکراری + انتخاب های محدود ( به 4 - 5 عدد محدود می شه تو بازی )
    داستان بازی هم که دیگه گندش رو در آورده .

کلا بازی گندی در اومده . 7.5 هم که گرفته زیادشه .

واقعا چه جوری از این بازی خوشتون اومد ؟ من شماره 1 ش رو دوست داشتم ولی این هم کوتاهه هم تکراری هم داستان سطحی داره .

2. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

بازی از این آشغالی تر واقعا پیدا نمی شه + Kill zone 3 واقعا این 2 تا بازی بدجور تو حالم زدن .

واقعا چه جوری از این بازی خوشتون اومد ؟ من شماره 1 ش رو دوست داشتم ولی این هم کوتاهه هم تکراری هم داستان سطحی داره .

به نظر من که بازی از این جنبه هایی که شما گفنید چیزی کم نداره مخصوصا گیم پلی بازی که خیلی عالیه.................
    درسته به کم داستان بازی گنگه و جذاب نیست ولی خوب بازی های open-world روی داستانشون زیاد کار نمیشه دیگه.............
    kz3 هم در حد که شما میگید بد نیست ولی خوب میتونست بهتر باشه................

در ضمن به نظر من شماره 2 این بازی از نسخه یکش جذابتره.................

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

من فکر میکنم بعضی از فن های ایکس باکس خودشونو فن پلی 3 معرفی میکنن و میان از انحصاریا بد میگن که بگن ما حقیقتو میگیم با این کارا انحصاریای پلی 3 ارزشش کم نمیشه یکی از یکی قشنگتر و سال به سال دارن میترکونن دنیای بازی رواین بازی رو هم من نرفتم اما مطمئنم خوشم میاد چون تا حالا هر چی انحصاری از پلی 3 بازی کردم تا چند ماه تو کفش بودم اینم از عکساش معلومه همون سبکیه که خودم دوست دارم 7.5 هم کمشه انحصاریای پلی 3 باید بالای 10 امتیاز بگیره اون گیرز اف وار والا من نمیدونم چرا 9.5 بهش دادن . کیل زون 3 و 2 هم + کال اف بلک آپس قشنگترین شوتر های تاریخ نسل بازیهای هستند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

چقدر بد بینی شما محمد جان؟؟؟؟
    جیمز باند و جاسوس بازی زیاد میبینی ها؟؟؟؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض نقد مختصری از بابا برقی 2

نیازی به تعریف و تمجید نیست همین که بازی در انحصار یک کمپانی بازیسازی بزرگی همچون Sony هستش خودش یک پشتوانه و یک قوت قلب برای گیمرهایی هستش که برای ایجاد اولین سهم از بازی ها هست یعنی سرگرمی ناب خواهد بود میروند و لذت خواهند برد از تمامی عناصر به کار رفته برای همان سرگرمی که ذات یک بازی رو به خودش میکشونه.

Sucher Punch استدیویی که چند سال پیش عنوانی رو معرفی کرد که به صورت انحصاری برای PS3 منتشر خواهد شد این عنوان یک گیم پلی Open World داشته که المان های جدیدی رو برای این سبک بازی ها معرفی میکرد از جمله انتخاب ها و تصمیم هایی که گرفته میشد و بازی رو یه جورایی به سمت یک RPG نهفته می کرد اما بازی در میان این همه موارد یک چیز خیلی مهم رو هم داشت که یک قهرمان جدید رو نیز معرفی میکرد قهرمانی که برای PS3 یک پول ساز قابل اعتماد تبدیل شد و هوادارنی هم برای خود دست و پا کرد اولتی مهم دیگر روایت داستان به همراه صحنه های سینمایی با تصاویر هنری زیبایی نیز انجام می گرفت که در نوع خود عالی بود بنابراین Sucher Punch نسخه دوم این قسمت از بازی رو ارائه کرد تا برتری هایی نیز نشان دهد
    برتری هایی که در جای جای بازی دیده میشد و مشخص هست که با یک بازی درجه یک روبرو هستیم
    گیم پلی بازی همانند قبل دارای قدرت های برقی بابا برقیمون هستیم مثل همیشه زیبا و حس قدرت بسیار بالا که بازیباز می داند که با قدرت برقی و الکتریسیته خودش توانایی انجام کارهای بسیار خوب و شگفت انگیزی دارد + این که قدرت ها می تواند بد یا خوب باشد و هر کدام با جزییات بالایی ترتیب بندی شده و می توان در مصارف خوب یا بد از انها استفاده کرد پس این میرسونه که در هر تصمیم خوب یا بدتون کاملا نتیجه ان را خواهید دید نه تنها در کنار قدرهاتون بلکه دز اذهان عمومی مردم هم تاثیر گذار خواهید بود و ممکن هست شمارو به عنوان یک مرد قهرمان بدانن و تمجید کن یا شما رو به یک مرد پرقدرت ظالم تبدیل کنن که به وضوح در میان بازی شاهد خواهید بود
    مهمترین وسیله اضافه شده یک سلاح جدید هستش که مبارزات تن به تن کول رو پررنگ تر میکنه یک میله فلزی که الکتریسته رو با قدرت هر چه تمام به بدن دشمن میکوبد و این ضربه همیشه دارای انمیشن های متفاوت و مختلف هستش که اگر متوالی انجام گیرد یک فینیشر نیز حاصل خواهد شد که همگی این موارد قابل اپدیت هستش و گستره بسیار بالایی دارد
    شما با قدرت الکتریسیته خود می توانید یک نارنجک برقی تولید کنید یا یک ماشین رو برداشته حمل کنید وبه تجمعی از گروه دشمنان کوبیده یا به سر یک باس بخت برگشته بزنید باس هایی که بسیار بزرگ بوده و چالش برانگیز هستن به وسیله برق میتونید تند تند گوله های الکتریسیته پرتاب کنید یا همش رو جم کنید و یهو بکوبید روی دشمن بخت برگشته که بسیار لذت بخش هستش گستره موارد و ایتم های گوله های برقی انقدر زیاد هست که از گستره توضیحات خارج هستش

این بار میشه به راحتی با سرعت تمام و لذت بخش روی سیم های برق یا الکتریسته ترن های برقی با شتاب به جای جای
    شهر نقل مکان کرد

کول داستان ما یک پستچی ساده بود که از بخت زمان دچار صانحه ای می شود که باعث می شود قدرت های الکتریسیته به دست اورد او در قسمت اول یک دشمن بزرگ و خطری برای همه مردم داشت بله Beast که او را تا قسمت دوم ماجرا دنبال میکند کول به شهر مجازی Marias رفته تا با جمع اوری قدرت به همراه دوستان خود که صمیمترینشون Zeke خواهد بود این دشمن بزرگ رو از بین ببرن اما این شهر نیز خود دچار مشکلاتی نیز هست کنترل شهر در اختیار سومین کارخاندار بزرگ شهر برترند هستش که برای خود قدرتی کسب کرده و تلاش داره تا از میان مردم افرادی که دارای قدرت های خاص هستن جم کنه و کول با این مشکل نیز گیربانگیر خواهد بود چرا که کل شهر در تصرف او و نیروهای او هستش ...
    با یکی از بهترین داستان های یک بازی Open world روبرو هستیم پتانسیل جذب بالا و به کار گیری روش های تصمیم گیری شخصیت های دوست داشتنی و صحنه های سینمایی جذاب و دلچسب که واقعا بازیباز رو برای ادامه بازی محکم و استوار نگه میدارد و خسته ناپذیر ...

یکی از بهترین گرافیک های سبک Open World رو رو خواهیم دید از فیزیک شروع کنیم تقریبا همه چی در بازی تیکه تیکه شده از ماشین ها تابلو ها ،تیرهای برق بالکن ها نکات ریزی که در تجربه فیزیک این بازی بسیار لذت بخش هستش رنگ بندی بسیار زیبا و خاص که در نوع خود عالی هستش باعث شده جلوه زنده و خاصی به گیمر بدهد دوردست ها و نزدیک همه چی نمای دیداری عالی دارد و میشه گفت سازندگان به کوچکترین مورد در بازی توجه کرده و در ساختارش دریغ نکردند
    شهر به چند منطقه تقسیم میشه محله روستایی یا ابی محله کارخانه منطقه شهر نشین با ساختمان های بلند و منطقه از بین رفته که مورد حمله قرار گرفته و جلوه متفاوتی برای خود دارد و ما باید در تمامی این مراحل به مامرویت بپردازیم مهمترین موضوع این که بازی روی 60 فریم در ثانیه اجرا میشه و بدون هیچ گونه افت فریمی در سخت ترین و شلوغ ترین صحنه ها هم از فریم خود نمی کاهد.

در اخر باید بگم همیشه تجربه یک بازی خوب و دلچسب باعث میشه تا گیمر مدتی طولانی نیاز به یک بازی جدید نداشته باشد و احساس لذت بردن از یک سرگرمی رو داشته باشد

گیم پلی..: 9
    گرافیک..: 9.2
    موزیک وصدا...: 9
    داستان ...: 9

امتیاز کل...: 9

7. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نیازی به تعریف و تمجید نیست همین که بازی در انحصار یک کمپانی بازیسازی بزرگی همچون Sony هستش خودش یک پشتوانه و یک قوت قلب برای گیمرهایی هستش که برای ایجاد اولین سهم از بازی ها هست یعنی سرگرمی ناب خواهد بود میروند و لذت خواهند برد از تمامی عناصر به کار رفته برای همان سرگرمی که ذات یک بازی رو به خودش میکشونه.

از این جمله خیلی خوشم اومد داداش.
    اولا بازی که درجه یکه اون هیچ دوما همین که آدم با حس انحصاری بودن اینجور بازیها رو بازی میکنه خودش یه فاز خاصی داره به خاطر اینکه داری بازی میکنی و لذت میبری و بعضیا فقط از عکسا و تریلر ها لذت میبرن

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •