تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: هیچ چیز ویندوز نمی شود

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    مثل اينكه سو’ئ تفاهم شده و انگار خلاصه نويسي من باعث شده اصلا منظورمو نتونم درست بيان كنم
    درباره يكيش با اجازه توضيح ميدم:
    php اپن سورسه-حرفي نيست و صد در صد هم بنده نظر ديگه اي ندارم- و از زبانهاي ساخت صفحات ديناميك وب و ارتباط با بانكهاي اطلاعاتي اپن سورسي و غير متن باز - بيشتر و نه تمام پي اچ پي نويس ها تحت ويندوز كار ميكنند. نتيجه اش مشكلات وب اپليكيشن و يا مثلا ديناميك سايت حاصله پس از رفع اشكال تحت ويندوز و بروز مشكل بعد از آپلود شدن همان سايت رويه يك سزوز لينوكسي است.
    اطلاعات محدود استفاده كنندگان php تحت ويندوز در مورد مشكلات خاص php تحت لينوكس.اين قسمت مورد علاقه منه چون تا دلتون بخواد موقع فارسي كردن وب اپليكيشن هاي لينوكسي تحت لينوكس دچار دردسر ميشم و چون فروم هاي خارجي به محض فهميدن فارسي بودن مشكل جا خالي ميكنن بيشتر مجبور به باز نويسي هستم تا تغييرات كوچيك. البته اين ضعف لينوكس نيست ضعف عدم ديويلوپ و جا افتادن لينوكس حتي بعنوان سيستم عامل دسكتاپي لااقل تا حالاست. گرچه شايد خنده دار باشه اگه بدونيد تا 3 يا 4 سال پيش در مجهز ترين مركز فروش پايتخت سولاريس اسمه يه بازي بود نه سيستم عامل!!! ولي دل قوي داريد كه يواش يواش اينجا هم دارن با لينوكس مانوس ميشن.چند نفري جدي رويه اين سيستم كار ميكنن و چند تايي شركت. گرچه چه تحت كي دي اي و چه گنوم اضافه كردن پشتيباني از فارسي به همت لينوكسي هاي ايراني از فارسي كردن ويندوز سزيع تر و آسون تر شده ولي بازم بايد جلو رفت.
    در مورد شبيه سازي پلت فرم ها اگه قرار باشه لينوكس فراگير شه بايد بيشتر كار بشه و بايد منتظر بمونيم. راستش من خيال ميكنم شبيه سازي پلت فرم نرمافزاري همون جوري كه در مورد نرم افزار هاي تحت او اس مك اينتاش رويه ويندوز كمك كننده بود در موارد لينوكس رويه ويندوز و بالعكس نه تنها لازمه كه باعث ميشه كراس پلات فرم بودن به سطح اپليكيشن ها و البته گيم برسه كه اونم به همه گير شدن لينوكس كمك ميكنه.

ارادتمند
    موفق و سر بلند باشيد

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    در مورد استفاده از لينوكس در كنترلر هاي صنعتي و موارد مشابه ويندوزي ميشه صحبت كرد. يا استفاده از نوع خاصي از لينوكس بر روي موبايل ها و ويندوز سي اي رويه بعضي موبايل ها. اميدوارم با اين صحبت ها مدير محترم فروم مخالفت نداشته باشن چون شايد يه كم زيادي از موضوع تاپيك دور شده- عرايض خودم رو ميگم- هر وقت اشاره كنيد اصلا حرفم نميزنيم چه برسه به اظهار نظر
    ارادتمند
    Last edited by sastwhc; 31-07-2006 at 15:08. دليل: تكرار

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به این تاپیک کاری ندارم و جوابی هم نمی دم چون بیشتر این بحث ها تکراریه و من جوابهامو قبلا دادم
    شما و دوستان و سروران دیگر هم سعی کنید همانطور که خودتان دوست دارید و از آن تعریف کردید این تاپیک به جنجال کشیده نشود وگرنه من چی کاره ام ؟!؟!؟!؟
    در مورد استفاده های صنعتی لینوکس اطلاعی ندارم فقط تعریفاتی از آن در چند محصول جدید شنیده ام (مثلا شنیدم قابلیت ثابت کردن لرزش در دوربینهای جدید حاصل یه برنامه تحت لینوکس می باشد)
    در ضمن توزیع مخصوص موبایل هم داریم

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

rootnt جان با كسب اجازه ....
    به نظر منم اين بحث ها تكراري هست ! ولي خوب به نظر من تا وقتي سوالي و نظري هست بايد جواب داد و بالاخره يكي اونيكي رو قانع كنه . مگر اينكه بحث بيخود و وقت تلف كردن باشه . ولي باز گوش به امر مدير انجمن و دوستان هستم . اگر بخواييد بحث رو تموم مي كنيم .
    sastwhc جان مشكل شما در اولين مرحله توسط يك دستور حل مي شه !
    format /u c
    و بعد نصب لينوكس !!
    خوب وقتي php يك زبان اپن سورس و زاتا متعلق به دنياي اپن سورس و لينوكس هست چرا بايد شما روي ويندوز ازش استفاده كنيد . تازه اينم يك مشكل ويندوز ! الان يكي از برترين روش هاي توصعه وب Lamp هست كه معمولا خلاصه شده عبارات زير هست :
    Linux + Apache + MySQL + PHP
    Linux + Apache + MySQL + Perl
    Linux + Apache + MySQL + Python

اينم كه لينوكس و دسكتاپش مظلوم واقع شده مشكل لينوكس نيست اصطلاحا مشكل user هست !! يعني كاربر نرفته طرفش ! كه اينم مي تونه دلايل زيادي داشته باشه . مثلا عادت كردن به محيط ويندوز ، عدم رقبت به تغيير پلاتفرم ، ترس از يادگيري يك موجوديت جديد ، عدم نياز به اين تغيير و ....
    كه به نظر بنده رك ميگم دليلش بي سوادي و بي اطلاعي اكثر مسولان و دست اندركاران هستش ! حتي استاد ، فروشنده ، و حتي من كاربر ... اگر قوانين در جامعه ما هم بدرستي اجرا مي شد و همه چيز سر جاي خودش مي بود الان از اين بحثا نداشتيم . اگر كسي مجبور بود ميليون ها تومن براي داشتن همين سيستم كنونيش خرج كنه .... يا اگر به جاي آموزش ICDL به قول خودشون سيستم عامل ملي (لينوكس) آ«وزش مي دادند ....

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    عرض كنم اگه بحث كاملا تكراري است كه بايد ببخشيد در جريان اين فروم نبودم گرچه فكر ميكنم روال يكپارچه-شايد تو اين تاپيك خيلي يكپارچه نباشد ولي لااقل دوستانه است -ميتواند كمك كند.
    Lamp از قسمت هاي جالب داستان است كه اگه موافق باشيد صحبت درباره اونو بروش بومي شده با نحوه پشتيباني فارسي اينجا يا تويه يه تاپيك جدا - اگه صلاح نيس كه فراموش كنيد- دنبال كنيم.چون با وجود كتاب هاي متعدد برنامه نويسي به كمك Lamp متد، و چند تا ضميمه در بعضي كتابا و چند تيكه از فروم هاي خارجي كه با فارسي و اصولا زبونهاي رلست به چپ كاري نداشتن ، من كه منبع Lamp فارسي و يا تاپيك اختصاصي در فروم فارسي لااقل نميشناسم. بعنوان پيشنهاد -اگه فكر كرديد جالبه- هر جور بهتره البته با اجازه رييس فروم ادامه پيدا كنه و اگه تكراري اول منو ببخشيد كه در جريان نبودم و منظور پرگويي نبود.
    اخر هم اينكه من كي گفتم ويندوز دارم و ويندوزي هستم - جسارت به دوستان ويندوزي نشه منظور خاصي ندارم به خدا- اجازه استفاده از يه كامپيوتر ويندوزي را دوستان بهم دادن كه قرار شد با دات نت يه پروژه كوتاه باهاش حاضر كنم. ولي كار هاي خودم با Lamp تازه در اول راهه- شش ماهه شده - و البته به نتيجه مطلوب هم نرسيدم كه جايه بحث اش اينجا نيست.
    اگه حرف بي ربطي زدم ببخشيد كه بيشتر از رويه ذوق زدگي بود نه چيزه ديگه
    والسلام
    ارادتمنديم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هيچ چيز لينوكس نميشه چون من كه باهاش كار كردم الان 2 سال ميشه كه عوضش نكردم ولي اگه ويندوز ميبود به يك هفته نمي كشيد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام sastwhc جان !
    آقا ارتمنديم ! همه اينجاييم واسه بحث و افزايش سطح معلوماتمون ! و كمك به سايرين ... و به نظرم اين بحث ها هم خالي از لطف نيست ! اگر در راه صحيحش قرار داشته باشه !
    بنده كه آماده هرگونه بحث علمي و بعضا غير علمي هستم !‌ تا مدير انجمن چه تصميمي بگيره ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    هيچ چيز لينوكس نميشه چون من كه باهاش كار كردم الان 2 سال ميشه كه عوضش نكردم ولي اگه ويندوز ميبود به يك هفته نمي كشيد
    بعنوانه يك سيستم عامل دسكتاپ خانگي بهمراه ملزومات مانند آفيس و ادتور و ريكوردر صدا و تصوير ..... انتي ويرس فاير وال .... براي يه كاربر معمولي كه 10 تا 20 ساعت آموزش ديده و ديد سيستمي نداره بر اساس نوع كامپيوتر OSx يا ويندوز تا حدقابل قبولي پايداره، ولي بتدرج دچار افت در پايداري و مشكلات متعدد ميشه كه نصب مجدد از رويه ايميج و گرفتن بك آپ كمك كننده است.
    اما نيكس ها اگر ديسك زنده باشند و با كامپيوتر شما مشكل سخت افزاري نداشته باشند براي كار خانگي و دفتري عالي هستند به شرطيكه خيلي وابسته به فرمت هاي مخصوصا فارسي مستندات ويندوزي ها نباشي.توزيع هاي نصبي هم بعد از نصب و با كمي اطلاعات و ديد سيستمي و كمي آموزش بيشتر ، بسيار امن هستند و اصولا پايداري نيكس ها و قابليت استفاده از توليدات توسعه دهندگان لينوكسي بدون كرك كردن .... مخصوصا در موارديكه مجبور به پرداخت قيمت واقعي محصولات ويندوزي يا او اس مكيناتشي باشيد يك نعمت بي نظير است. و اگر خودتان يه توسعه دهنده باشيد لذت و اطميناني كه از ديدن و اناليز سورس قسمت هاي مختلف پلتفرم نرمافزاري مورد استفادتون،بدست مياد غير قابل توصيفه.
    -----------------------------------------------------------------------------

Lamp از قسمت هاي جالب داستان است كه اگه موافق باشيد صحبت درباره اونو بروش بومي شده با نحوه پشتيباني فارسي اينجا يا تويه يه تاپيك جدا - اگه صلاح نيس كه فراموش كنيد- دنبال كنيم
    ادامه ندادن صحبت در مورد لمپ رو به حساب فراموشي نذاريد. ايشالا در يه تاپيك مجزا Faq يا Q&a يا آموزش رو شروع ميكنم.خوشحال ميشم بدونم كدومشو شروع كنم بيشتر كمك ميكنيد.
    ارادتمند
    ---------------------

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sastwhc
    ايشالا در يه تاپيك مجزا Faq يا Q&a يا آموزش رو شروع ميكنم.خوشحال ميشم بدونم كدومشو شروع كنم بيشتر كمك ميكنيد
    دستت درد نکنه FAQ باشه بنظرم بهتره امیدوارم از هفته بعد شروع کنی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

من همه جوره هستم ! و منتظر ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •