سلام
مثل اينكه سو’ئ تفاهم شده و انگار خلاصه نويسي من باعث شده اصلا منظورمو نتونم درست بيان كنم
درباره يكيش با اجازه توضيح ميدم:
php اپن سورسه-حرفي نيست و صد در صد هم بنده نظر ديگه اي ندارم- و از زبانهاي ساخت صفحات ديناميك وب و ارتباط با بانكهاي اطلاعاتي اپن سورسي و غير متن باز - بيشتر و نه تمام پي اچ پي نويس ها تحت ويندوز كار ميكنند. نتيجه اش مشكلات وب اپليكيشن و يا مثلا ديناميك سايت حاصله پس از رفع اشكال تحت ويندوز و بروز مشكل بعد از آپلود شدن همان سايت رويه يك سزوز لينوكسي است.
اطلاعات محدود استفاده كنندگان php تحت ويندوز در مورد مشكلات خاص php تحت لينوكس.اين قسمت مورد علاقه منه چون تا دلتون بخواد موقع فارسي كردن وب اپليكيشن هاي لينوكسي تحت لينوكس دچار دردسر ميشم و چون فروم هاي خارجي به محض فهميدن فارسي بودن مشكل جا خالي ميكنن بيشتر مجبور به باز نويسي هستم تا تغييرات كوچيك. البته اين ضعف لينوكس نيست ضعف عدم ديويلوپ و جا افتادن لينوكس حتي بعنوان سيستم عامل دسكتاپي لااقل تا حالاست. گرچه شايد خنده دار باشه اگه بدونيد تا 3 يا 4 سال پيش در مجهز ترين مركز فروش پايتخت سولاريس اسمه يه بازي بود نه سيستم عامل!!! ولي دل قوي داريد كه يواش يواش اينجا هم دارن با لينوكس مانوس ميشن.چند نفري جدي رويه اين سيستم كار ميكنن و چند تايي شركت. گرچه چه تحت كي دي اي و چه گنوم اضافه كردن پشتيباني از فارسي به همت لينوكسي هاي ايراني از فارسي كردن ويندوز سزيع تر و آسون تر شده ولي بازم بايد جلو رفت.
در مورد شبيه سازي پلت فرم ها اگه قرار باشه لينوكس فراگير شه بايد بيشتر كار بشه و بايد منتظر بمونيم. راستش من خيال ميكنم شبيه سازي پلت فرم نرمافزاري همون جوري كه در مورد نرم افزار هاي تحت او اس مك اينتاش رويه ويندوز كمك كننده بود در موارد لينوكس رويه ويندوز و بالعكس نه تنها لازمه كه باعث ميشه كراس پلات فرم بودن به سطح اپليكيشن ها و البته گيم برسه كه اونم به همه گير شدن لينوكس كمك ميكنه.
ارادتمند
موفق و سر بلند باشيد