سلام
بله این گوشی هم مثل بقیه گوشی های سامسونگ به راحتی زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه
سلام
بله این گوشی هم مثل بقیه گوشی های سامسونگ به راحتی زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه
امروز این موبایل رو برا پسر داییم با گارانتی پارس مایکروتل خریدیم 255 تومن.
فروشنده گفت مایکروتل فقط تامین قطعات هستو به زور یه گارانتی دیگه هم داد .
با توجه به امکاناتش تو این رنج قیمت گوشی خیلی خوبی هست.
تاچش خیلی خوب کار میکنه و اصلا قابل مقایسه با 5800 و .. نیست.صدای قابل قبولی داره و رابط کاربریش هم خیلی خوبه.
تعامل خیلی خوبی هم با شبکه های اجتماعی داره.
فایلهای PDF و Word فارسی رو هم باز میکنه.با google maps هم GPS رو تست کردم خیلی سریع وصل شد.
فقط یه مشکل داریم.نتونستیم از اینترنت wi-fi با opera mini یا IM yahoo messenger به اینترنت وصل شیم.چون تو کانکشن فقط GPRS رو میاره.چطوری میتونیم تنظیمش کنیم که با wi-fi هم بشه ؟
گوشي زيبايي به نظر ميرسيد و منهم حدود يه ماه پيش خريدمش !! رنگ سفيد با قاب آلومينيمي و محافظ صفحه چرم کرم رنگ!
ولي از لحاظ نرم افزاري خيلي لخت به نظر ميرسه!!!!!!!!!!!!!!يه مشکل ديگه هم داشت که دفترچه تلفنو که از جاوا به اون منتقل کردم، همه شماره هاي يک کانتکت رو جدا جدا انتقال داد و منيج اينهمه شماره سخته!!!
ضمن اينکه اس ام زدن باهاش يه مقدار سخته (فک کنم مشکل تموم لمسي ها) مخصوصا اگه انگشتاي زمخت داشته باشيد!!
هنوز باهاش به اينترنت وصل نشدم و هيچي دانلود نکردم
ميشه راهنمايي کنيد چه نرم افزار و يا امکاناتي رو دانلود کنم بهتره؟
من يه حافظه 8 گيگ هم براش خريدم
عکساش هم اصلا تعريف ندارن!! يعني در مقايسه با 5 مگا پيکسلش ميگم
من عکساي سري K سوني اريکسون رو بهتر از اين ميدونم، K770 که دارم خيلي خيلي عکساي عالي ميگيره با اينکه 3.2 مگه!!
عکساش محون و کيفيت خوبي ندارن!! و مخصوصاً تو فضاي داخلي مناسب نيستن (تنظيماتشم همه مدل چک کردم و از عکس يه يزايي حاليمه فک نکنيد فقط اتومات و بدون تنظيم عکس گرفتم!!!) ولي فيلمش با اينکه سرعت مقبولي نداره ولي به نظر من من به اون بدي که ميگن نيست!! (برخلاف رويو هايي که خوندم!!)
کسي ميدونه ويجت قرآن و چيزايي ديگه شو چه جوري ميشه حذف کرد؟
اگه راهنماييم کنيد که امکانات استفاده Wi-Fi اش رو بيشتر بدونم ممنون ميشم
آخه مجبورم براش تو خونه يه مودم Wi-Fi بخرم، ميخوام مطمئن بشم که اين مودم به دردش ميخوره
اينترنتم تو خونهADSL و Lan و سيميه و براي اين گوشي ميخوام مودم Wi-Fiبخرم!!!
کلا سامسونگ توی نور کم تار میگیره و خیلی باید حواستون باشه که دستتون نلرزه ... ولی توی امنیا اچ دی یه حالت داره به نام sharpness که وقتی میزارید روی حالت مثبت 1 بهتر میگیره توی فضاهای داخلی ...
سلام مهیار.کجایی؟کم پیدایی
آیا این گوشی هم مثل گوشی های جاوای سامسونگ ، delivery اس ام اس هم خودش مثل sms توی inbox میاد و آهنگ دریافت sms پخش میشه؟
فک کنم همينيه که گفتي!!.
همه تراکنشهاي هر کنتاکت، تو همون کانتاکت و پشت سر هم (با رنگهاي مختلف) مياد
سلام. از همه دوستاني كه در موارد قبل پاسخ پرسشم را دادند تشكر مي كنم. يه سوال ديگه. ميگن s723 منشي تلفني داره ولي هر چي دنبالش مي گردم پيداش نمي كنم. منشي تلفني اين مدل گوشي كجاست؟؟؟؟؟؟ ممنونم.
ممنون ميشم اگه فهميدي، اينجا هم بنويسي تا من هم استفاده کنم!!
من این گوشی رو شنبه هفته پیش 310 با گارانتی مایکروتل از فروشگاه کلاسیک نو علاالدین خریدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)