اقایون شهرک تو این ایام عید باز نیست؟
اقایون شهرک تو این ایام عید باز نیست؟
سلام من یه پالس 135 LS خریدم .
- من الان گواهینامه ندارم بهتر نیست موتور رو به اسم پدرم که گواهینامه داره بزنم تا اگه یه موقع موتور رو گرفتن بتونم درش بیارم ؟ یا فرقی نداره ؟
میگم اگه یه موقع تو خیابون به هر دلیلی گرفتنت .... برا آزاد کردن موتور مگه نباید سند موتور و گواهینامه هم برد ؟
(میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟ من فقط قول نامه کردم و میشه تغییر داد.
دوست عزیز فک کنم بچه های پورتال جوابتو دادن ..
ولی به هر حال نیازی نیست که به نام پدرتون بشه..
مهم این هست که اول خودتون گواهینامه رو بگیریددوم موقعی که خدای نکرده اگر موتورتو به علت گواهینامه نداشتن گرفتن اسم پدرتونو به عنوان راکب بگید..
بعدشم با گواهینامه پدر محترم و کارت موتور و کارت ملیتون تشریف میبرید خلیج و موتورو ازاد میکنید!( البته بعد از پرداخت چند چوخ پول بی زبون)![]()
سلام.
من متولد 68 هستم و پایان خدمت ندارم.
ولی گواهینامه ماشین رو 2 سال پیش بدون پایان خدمت گرفتم.
الان گواهینامه موتور رو میتونم بدون پایان خدمت بگیرم؟
با ارائه گواهینامه ماشین هم نمیشه؟![]()
سلام ، باید مدرکی داشته باشید که تعیین کننده ی وضعیت نظام وظیفه باشه ، مثل گواهی اشتغال به تحصیل ، اشتغال به خدمت در ارگانهای نظامی ، پایان خدمت ، معافیت و ....
در رابطه با سوال آخر هم پاسخ "خیر " هست![]()
سلام
من برای بین الملی کردن گواهینامم باید چیکار کنم؟
ممنون
دوست عزیز به این وبسایت مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هشدار : مسئولیت استفاده از این منابع خصوصی برعهده شماست . هیچ تاییدی بر این شرکتها و مدعیان "سازمان جهانی" فلان و بهمان نیست .
تنها مرجع تاییدیه رسمی در ایران "سازمان جهانگردی و گردشگری" هست که با مراجعه به اونجا و ارائه چند مدرک ساده بعد از مدت کوتاهی گواهینامه بین المللی خود رو که تنها و تنها در میان کشورهای عضو کنوانسیون وین اعتبار داره دریافت خواهید کرد - یک تکه کاغذ بزرگ ! - تصور می کنم هزینه اینکار هم سالیانه 40 هزارتومان باشه تا به امروز
ممنون از دوستان که کمک کردن یه سوال دیگه هم دارم من گواهی نامه ماشین دارم میشه آئین نامه امتحان ندم و فقط عملی امتحان بدم؟
سلام .ممنون از دوستان که کمک کردن یه سوال دیگه هم دارم من گواهی نامه ماشین دارم میشه آئین نامه امتحان ندم و فقط عملی امتحان بدم؟
خیر . دو مقوله ی کاملا مجزا از هم هستند ، هم چشم پزشکی و هم آیین نامه رو باید مجددا امتحان بدید .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)