نسخه کرک شده بازی هم اومد
لینک تورنت
لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا از فردا تو سایتها و مغازه ها بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه کرک شده بازی هم اومد
لینک تورنت
لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا از فردا تو سایتها و مغازه ها بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اشتباه دانلود نکردی!جدیدترین همونه.یک گیگا بایتی.اسمش اینه :FIFA World Cup™ Update
در ضمن من حدس میزنم تو خوب مطالب تاپیک رو نخوندی.اگه درست بخونی اون پیغامو نمیده.
حالا تو هم گیر دادی به فیفا منیجر 10.بابا 11 اومده.بیخیاله اون بشو!!
من دیروز رفتم ولیعصر. هیچ کس نداشت. یکی می گفت بازی هنوز مجوز نگرفته، یکی می گفت مجوز نمی گیره چون اسرائیل دارهگفتم چه ربطی داره اخه، مگه فیفا و PES اسرائیل ندارن؟
حالا نمی دونم کی میاد تو بازار.
این قضیه اسرائیل هم داستانیهاااا!!دفعه قبلی هم تو گفته بودی؟؟احتمالن یه مغازه هست هرکی میره همینو میگه
ولیعصر احتمالن دیرتر میاره چون بازی هاش شرکتیه.اما انقلاب یارو میگیره دانلود میکنه رایت میزنه میفروشه.واسه همین انقلاب باید زودتر بیاد.که البته دیروز نبود.امروز هم یکی میخواست بره باید ببینیم اومده یا نه!!
البته شرکتی اطمینانی تره!!![]()
بازم سلام
ایراد که نمیشه گفت اما یه نکته جالب
ویندوز سون قابلیت جالب و منحصر به فردی که داره اینه که اگه سخت افزار سیستم اجازه و قابلیت داشته باشه میشه به صورت لمسی باهاش کار کرد
من یه تبلت دارم و ویندوز سون هم دارم
یعنی تمام کارام رو با انگشت انجام میدم حتی با کیبورد مجازی
منتها تو منیجیر صفحه ی لمسی بر خلاف بازیهای دیگه هیچ کاربردی نداره و اصلا کار نمیکنه
حتما باید موس و کیبورد وصل کرد و بازی کرد
که منم مجبور شدم همینکارو کنم
حالا نمیدونم با عرضه و پخش نسخه ی اصلی این مورد حل میشه یا نه
توی اینترنت جایی نمیفروشه؟
به جای نقطه ها بزن ---------- وبرو حالشو ببر هم دانلوده هم خریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی
اینجا واسه دانلود گذاشته با لینک مستقیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز انقلاب و ولیعصر بودم.
نیاوردن هنوز.
با اینکه اینجا جاش نیست ولی نه دوست عزیز راهی نداره، دیگه اونو هرکاری کردی ولش کن. برو 11 رو بگیر و این دفه حواست جمع باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)