من نمیدونم چجوری همه سایتهای معتبر گفتن که دوربین n8 حرفی برای گفتن نداره تا کی میخواید بگید همه دروغ میگن و n8 بهترینه...واقعا که..!
من نمیدونم چجوری همه سایتهای معتبر گفتن که دوربین n8 حرفی برای گفتن نداره تا کی میخواید بگید همه دروغ میگن و n8 بهترینه...واقعا که..!
مرد حسابی بنظر تو این خنده دار نیست؟ N97 من از این بهتر عکس میگیره! خیلی خیلی واضح هست که یه ریگی به کفش داره!
همه پستهای این تاپیک رو خوندم هیچکدوم از بچه های نوکیایی یه همچین ادعایی که n8 بهترینه رو مطرح نکردن.
Nokia N8 vs. Samsung Pixon12 vs. Sony HX5v
مقایسه جی اس ام آرنا
خودم عکسارو ندیدم میبینم نظرمو میگیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نظر قطعی نمیشه داد اما ان 8 خیلی خوب کار کرده حداقلش اینه که در 70 درصد عکسها نویزش نسبت به دوتای دیگه کمتره
وضوحش هم در حد دوربین سونی هستش و خود جی اس ام هم از ان 8 تعریف کرده به قول جی اس ام هوا ابری بوده تو هوای
آفتابی خیلی بهتر عکس میگیره که فردا مثه اینکه جی اس ام ریویو ان 8 رو میده بیرون.
سلام برادر اسلام
میبخشید کدومش ان8 بود ؟
سلام بر تو
ای ان 8
بی پیکسون
سی دوربین سونی
چهل بیام![]()
اینا مهم نیست ... مهم اینه که بازم مثله همیشه پیکسون برنده میشه![]()
ولی تو بعضی عکساش A سونیه C ان8 بعضیاشم بر عکس که البته اینم مهم نیست مهم اینه که ان8 با اون لنز گشادش بازم حرفی واسه گفتن نداشت
منتظر لنز گشاد سامی باشید!
البته حسن چیزی ننوشته کی کدومه ولی من از روی عکسهای گوشیها نظر دادم
ان 8 اول بود سمت چپ بعدش پیکسونو وسط بعدش سونیه راست
ولی 3 تاشون خوب کار کردن هرکدوم که هرکیه
ولی بی نویزش زیاده تو دو تا عکسم هم بی وضوحش بهتره اونایی که فاصله دور رو نشون میده پمپ بنزین و اون جرثقیله
Last edited by S@nti@go_s&k; 06-10-2010 at 00:51.
شک نکنین که c سونی و a نوکیا و b پیکسونه
من 100% مطمئنم و حتی 0/000001% هم شک ندارم.
از نظر رنگ ان8 مثل سونی عمل کرده.
اما تو جزییات یه کم پیکسون بهتر از ان 8 بوده البته در ایزوی بالا کاملا بر عکسه و ان 8 بهتر از پیکسونه.
در کل عکس های ان 8 خیلی نزدیک تر به سونی بوده و طبیعی تره.
اقای دارک لایف چرا اینقدر تعصبی حرف میزنی.مثل سنی ها داره با قضیه رفتار میکنی.
اولا داداشی اینکه از اولشم معلوم بود او دو تا سایتی که داری سنگشونو به سینه می زنی کاملا دارن دروغ میکن به طوری بعضی از سایت ها نوشتن خیلی از عکس ها رو با کمی لرزاندن گوشی بعضی ها رو با کثیفی لنز و
بعضی ها رو با فکس روی قسمتی کمی نزدیکتر برای تار کردن عکس گرفتن خیلی هاشم با فتوشاپ بی روح و مرده نشون دادن مگر نه چطور در جی اس ام ارنا رنگ چمن دو گوشی یکیه(ان8 کمی زنده تر و روشن تره) اما تو
سایت ... رنک چمن ان8 بی روحه .
دوما ان 8 رو دارن با دوربین های دیجیتالی مقایسه می کنن که خیلی هاشون در برابر ان8 کم اوردن.
hx5v یکی از قویترین و بهترین دوربین های دنیاست که ان 8 از نظر کیفیت عکس (رنگ و ...) بسیار شبیه اونه.
Last edited by masuod D; 06-10-2010 at 04:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)