mb .p5q3dolux asus
cpu .9550 intell
power .green533
vga .9600asus
مانيتور ledبدون ضمانت بگير هم ارزون تر هم كارش بهتره LGبگير
mb .p5q3dolux asus
cpu .9550 intell
power .green533
vga .9600asus
مانيتور ledبدون ضمانت بگير هم ارزون تر هم كارش بهتره LGبگير
تو بنچمارک که این کمی بهتر از این دوتا جواب داده. ولی قیمتش فکر کنم خیلی بالاتر از این دو تا باشه.قیمتش الان چنده ؟
با برند Zotac حدود 250 تومنتو بنچمارک که این کمی بهتر از این دوتا جواب داده. ولی قیمتش فکر کنم خیلی بالاتر از این دو تا باشه.قیمتش الان چنده ؟
این مادربورد Asrock 890fx هیچ جا نیست.همه فروشنده ها هم میگفتن این مادربوردهای ازراک کیفیت خوبی ندارنو برای همین نمیارن.از لحاظ کارایی که همه مادربوردها با این چیپست 890fx حداکثر 5% فرق دارن ولی قیمتاشون خیلی خیلی فرق میکنه.مثلا مادربرد گیگا با همین امکانات فکر کنم بالای 320 باشه.
کاش برای این چیپست 890fx از برندهای باکیفیت تر موجود در بازار یه مادربورد زیر 200 تومن داشت.
این مادربوردهای Biostar چطورن ؟ زود خراب نمیشن ؟ قیمتش که خیلی خوبه 140 تومن.
Last edited by ramin_j2007; 11-10-2010 at 19:14.
کارت گرافیک های سری VAPOR-X چطورن ؟
تو انجمن که خیلی تعریفش کردن
مثل اینکه Sapphire ATI VAPOR-X HD5750 همون 5750 هست که کمی اورکلاک شده و سیستم سرمایشیش هم کارایی بهتری داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون کدوم یکی از اینا کارایی/قیمت بهتری دارن :
Sapphire ATI HD5750 173
Sapphire ATI HD5750 Vapor-x 195
Sapphire ATI HD5770 204
Sapphire ATI HD5770 Vapor-x 228
مادربورد Asrock 890fx هیچ جا نیست.همه فروشنده ها هم میگفتن این مادربوردهای ازراک کیفیت خوبی ندارن
1- اصولاً فروشنده ها از برندی که دارن تعریف میکنن و سایر برند ها میشن بد!
2- مغازه دار ها با اسوس و گیگا حال میکنن. براشون نسبت کارایی به هزینه مهم نیست.
دقیقاً چه ایرادی در کارآیی Asrock دیدید که شده بی کیفیت و برند های دیگه باکیفیت تر؟؟! چون قیمتش منطقی تره؟کاش برای این چیپست 890fx از برندهای باکیفیت تر موجود در بازار یه مادربورد زیر 200 تومن داشت
یک دلیل عمده قیمت پایین تر Asrock 890 FX نسبت به بقیه 890 ها پشتیبانی از کراس فایر تنها 2 کارت می باشد. که برای گیمر های حرفه ای خوب نیست.
یک دلیل ارزون بودن Biostar TA 890 FXE هم عدم پشتیبانی از USB 3 هست.این مادربوردهای Biostar چطورن ؟
امروز زنگ زدم نمایندگی Biostar، گفت 890FXE رو سفارش دادن. تا یک ماه دیگه میرسه.
با این همه، Asrock 980 FX چون USB 3 رو ساپورت و اختلاف قیمت کمی با Biostart 890FXE داره؛ آینده نگرانه تر هست.
مادربردی که با Asrock 890FX Deluxe3 برابری کنه پیشنهادی ندارین چون من هم پیدا نکردم![]()
تو بخش فروشگاه AMD که 9 تا مادربرد با چیپست 890fx وجود دارن که همشون قیمت زیر 200 دلار دارن.ولی تو ایران قضیه خیلی جالبه.مادربرد Giga GA-890FXA-UD7 اونجا 189$ قیمت داره ولی اینجا قیمتش.فکر کنم برای ایران برد ویژه میزنن که اینطوری قیمتهاش بالامیره. اگه ویژه نبودن که اینجا این همه طرفدار نداشتن.
3 برد هم مال ASUS هست که من نتونستم حتی تو فروشگاه های اینترنتی هم پیداشون کنم.
َAsrock دو ورژن از 890fx داره با اسم های delux 3 و 4 که اولی 125$ و دومی 185$ قیمت دارن.یعنی این delux 3 اگه روش سود منطقی بیاد باید زیر 160 قیمت داشته باشه.ولی متاسفانه تو بازار کمیاب شده.
Biostar ta890fxe مگه نیست که نماینده گفته تا یک ماه دیگه میاره؟ من که از یه مغازه با قیمت 140 تومن پیدا کردم.حتما فروشنده اشتباه کرده.
Biostar ta890fxe هست که قیمتش دوروبر 140 هزار تومنه.تنها عیبش هم اینه که USB 3 نداره.ولی عوضش قیمتش مناسب تره.
اتفاقا هیچ مشکلی نداره ...دقیقاً چه ایرادی در کارآیی Asrock دیدید که شده بی کیفیت و برند های دیگه باکیفیت تر؟؟! چون قیمتش منطقی تره؟
یک دلیل عمده قیمت پایین تر Asrock 890 FX نسبت به بقیه 890 ها پشتیبانی از کراس فایر تنها 2 کارت می باشد. که برای گیمر های حرفه ای خوب نیست.
شما تا حالا چه گیمری رو دیدی 3 تا کارت روی AMD Crossfire کنه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)