تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 135

نام تاپيک: درخواست راهنمایی | سیستم کامل | حداکثر یک میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

mb .p5q3dolux asus
    cpu .9550 intell
    power .green533
    vga .9600asus
    مانيتور ledبدون ضمانت بگير هم ارزون تر هم كارش بهتره LGبگير

2. 2 کاربر از morteza_22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تا زمانی که 768Mb هست خرید 4890 و حتی 5830 اشتباهه!
    تو بنچمارک که این کمی بهتر از این دوتا جواب داده. ولی قیمتش فکر کنم خیلی بالاتر از این دو تا باشه.قیمتش الان چنده ؟

4. این کاربر از ramin_j2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

تو بنچمارک که این کمی بهتر از این دوتا جواب داده. ولی قیمتش فکر کنم خیلی بالاتر از این دو تا باشه.قیمتش الان چنده ؟
    با برند Zotac حدود 250 تومن

6. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این مادربورد Asrock 890fx هیچ جا نیست.همه فروشنده ها هم میگفتن این مادربوردهای ازراک کیفیت خوبی ندارنو برای همین نمیارن.از لحاظ کارایی که همه مادربوردها با این چیپست 890fx حداکثر 5% فرق دارن ولی قیمتاشون خیلی خیلی فرق میکنه.مثلا مادربرد گیگا با همین امکانات فکر کنم بالای 320 باشه.
    کاش برای این چیپست 890fx از برندهای باکیفیت تر موجود در بازار یه مادربورد زیر 200 تومن داشت.

این مادربوردهای Biostar چطورن ؟ زود خراب نمیشن ؟ قیمتش که خیلی خوبه 140 تومن.
    Last edited by ramin_j2007; 11-10-2010 at 19:14.

8. این کاربر از ramin_j2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کارت گرافیک های سری VAPOR-X چطورن ؟
    تو انجمن که خیلی تعریفش کردن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثل اینکه Sapphire ATI VAPOR-X HD5750 همون 5750 هست که کمی اورکلاک شده و سیستم سرمایشیش هم کارایی بهتری داره.
    به نظرتون کدوم یکی از اینا کارایی/قیمت بهتری دارن :

Sapphire ATI HD5750 173
    Sapphire ATI HD5750 Vapor-x 195
    Sapphire ATI HD5770 204
    Sapphire ATI HD5770 Vapor-x 228

10. این کاربر از ramin_j2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این مادربورد Asrock 890fx هیچ جا نیست.همه فروشنده ها هم میگفتن این مادربوردهای ازراک کیفیت خوبی ندارنو برای همین نمیارن.از لحاظ کارایی که همه مادربوردها با این چیپست 890fx حداکثر 5% فرق دارن ولی قیمتاشون خیلی خیلی فرق میکنه.مثلا مادربرد گیگا با همین امکانات فکر کنم بالای 320 باشه.
    کاش برای این چیپست 890fx از برندهای باکیفیت تر موجود در بازار یه مادربورد زیر 200 تومن داشت.

این مادربوردهای Biostar چطورن ؟ زود خراب نمیشن ؟ قیمتش که خیلی خوبه 140 تومن.

مادربورد Asrock 890fx هیچ جا نیست.همه فروشنده ها هم میگفتن این مادربوردهای ازراک کیفیت خوبی ندارن

1- اصولاً فروشنده ها از برندی که دارن تعریف میکنن و سایر برند ها میشن بد!
    2- مغازه دار ها با اسوس و گیگا حال میکنن. براشون نسبت کارایی به هزینه مهم نیست.

کاش برای این چیپست 890fx از برندهای باکیفیت تر موجود در بازار یه مادربورد زیر 200 تومن داشت
    دقیقاً چه ایرادی در کارآیی Asrock دیدید که شده بی کیفیت و برند های دیگه باکیفیت تر؟؟! چون قیمتش منطقی تره؟
    یک دلیل عمده قیمت پایین تر Asrock 890 FX نسبت به بقیه 890 ها پشتیبانی از کراس فایر تنها 2 کارت می باشد. که برای گیمر های حرفه ای خوب نیست.

این مادربوردهای Biostar چطورن ؟
    یک دلیل ارزون بودن Biostar TA 890 FXE هم عدم پشتیبانی از USB 3 هست.

امروز زنگ زدم نمایندگی Biostar، گفت 890FXE رو سفارش دادن. تا یک ماه دیگه میرسه.

با این همه، Asrock 980 FX چون USB 3 رو ساپورت و اختلاف قیمت کمی با Biostart 890FXE داره؛ آینده نگرانه تر هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

مادربردی که با Asrock 890FX Deluxe3 برابری کنه پیشنهادی ندارین چون من هم پیدا نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تو بخش فروشگاه AMD که 9 تا مادربرد با چیپست 890fx وجود دارن که همشون قیمت زیر 200 دلار دارن.ولی تو ایران قضیه خیلی جالبه.مادربرد Giga GA-890FXA-UD7 اونجا 189$ قیمت داره ولی اینجا قیمتش .فکر کنم برای ایران برد ویژه میزنن که اینطوری قیمتهاش بالامیره. اگه ویژه نبودن که اینجا این همه طرفدار نداشتن.
    3 برد هم مال ASUS هست که من نتونستم حتی تو فروشگاه های اینترنتی هم پیداشون کنم.
    َAsrock دو ورژن از 890fx داره با اسم های delux 3 و 4 که اولی 125$ و دومی 185$ قیمت دارن.یعنی این delux 3 اگه روش سود منطقی بیاد باید زیر 160 قیمت داشته باشه.ولی متاسفانه تو بازار کمیاب شده.
    Biostar ta890fxe مگه نیست که نماینده گفته تا یک ماه دیگه میاره؟ من که از یه مغازه با قیمت 140 تومن پیدا کردم.حتما فروشنده اشتباه کرده.

14. این کاربر از ramin_j2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مادربردی که با Asrock 890FX Deluxe3 برابری کنه پیشنهادی ندارین چون من هم پیدا نکردم
    Biostar ta890fxe هست که قیمتش دوروبر 140 هزار تومنه.تنها عیبش هم اینه که USB 3 نداره.ولی عوضش قیمتش مناسب تره.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دقیقاً چه ایرادی در کارآیی Asrock دیدید که شده بی کیفیت و برند های دیگه باکیفیت تر؟؟! چون قیمتش منطقی تره؟
    یک دلیل عمده قیمت پایین تر Asrock 890 FX نسبت به بقیه 890 ها پشتیبانی از کراس فایر تنها 2 کارت می باشد. که برای گیمر های حرفه ای خوب نیست.
    اتفاقا هیچ مشکلی نداره ...
    شما تا حالا چه گیمری رو دیدی 3 تا کارت روی AMD Crossfire کنه ؟؟؟

17. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •