پس چرا وقتی تو سایت سامسونگ ایران قسمت ساپورت این پروداکت رو میزنم میگه همچین چیزی وجود نداره.فریمور EH6000رو هم دانلود کردم ولی نشناختش.کسی میتونه کمک کنه لینک دانلود فریمویر رو بذاره برام.ممنون میشم.
پس چرا وقتی تو سایت سامسونگ ایران قسمت ساپورت این پروداکت رو میزنم میگه همچین چیزی وجود نداره.فریمور EH6000رو هم دانلود کردم ولی نشناختش.کسی میتونه کمک کنه لینک دانلود فریمویر رو بذاره برام.ممنون میشم.
قبل از اينكه به فكر آپديت كردن باشيد پرس و جو كنيد شايد اين اشكالات مربوط به تلويزيون شما باشد و ايراد سخت افزاري باشد كه مشمول گارانتي باشد.يك وقت بهانه دست شركت گارانتي ندهيد كه چون آپديت كردين تلويزيونتان خراب شده!
اصلا راهی نیست که برگرده به ریست اولیه چون خودش انلاین اپدیت کرده خو دشو؟
5 تا 20 ثانیه دکمه EXIT روی کنترل رو نگه دارید . ریست فکتوری می شه . اما اگه نرم افزار رو آپدیت کردین ورژن نرم افزار پایین نمیاد با این کار.
سلام دوستان من يه ال سي دي ساخت مالزي دارم از بانه خردم اينم مدلشه (la32c450) فايل آپگريدش رو هم پيدا كردم اما آخر مدل يه e1 اضافه داره مي ترسم آپگريد كنم مي شه راهنمايي كنين . در ضمن اگر آپگريد كنم دامنه پخش فرمت هاي تصويريش بيشتر مي شه يا نه ؟ اينم لينكي كه خودم پيدا كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مشکل منم همینه لطفا کمک کنید
من یک lcd سامسونگ مدل le40a786 r2f rxu سری 7 اروپایی دارم. شبکه های SD رو میاره ولی شبکه های HD رو این پیغام HD NOT SUPPORTED می ده . می خواستم بدونم با توچه به اینکه این تلویزیون HD رو ساپورت می کنه آیا این مشکل قابل حل با نه؟ یعنی مشکل عدم ساپورت سخت افزاره یا مشکل نرم افزاریه و با آپگرید کردن TV مشکل قابل حل شدنه؟
در ضمن فایل های آپدیت این مدل TV رو از کجا باید بگیرم ؟ لطفا لینک بزارید با تشکر فراوان
دوست عزیز
اینم سایت مربوط به هنک گونک فریمورتان را می توانید از این سایت دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
این سایت که متوانید فریمورتان را دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه شبکه های sd را میگیرد ولی شبکه های hd را نمیکیرد شاید ماهواره داخلی شما قابلیت آن را نداشته باشد. چون مدل تلویزیون شما مال سال 2008 است
دوست عزیز
بله زیاد با هم فرقی نمی کند ولی با آبدیت کردن آپشنی اضافه نمی شود فقط در بعضی از آیتم ها سرعت پردازش بیشتر می شود و باگهای زائید پاک می شود.
سلام
من مدل تلوزیون مونو میزنم نمیاد
Ua46eh6930mshd
کسی میتونه کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)