حالا نتیجه:
![]()
حالا نتیجه:
![]()
آقا سینا شما از طریق پاسخگویی اینترنتی بپرسین قضیش چیه شاید نتیجه داد.اگه نشد تماس بگیر باهاشون
موقع اعلام نتایج 2بار اعتراض کردم دریغ از یه جواب. امروزم اعتراض زدم ولی شک ندارم جواب نمیدن. حضوریم رفتم سازمان سنجش گفتن جوابگویی فقط اینترنتی. کاش یکی پیدا میشد به من بگه چطوری میشه فقط 5تا از انتخابام بررسی شده!!دفترچه رو زیرو رو کردم هیچ قانونی رو ندیده نگرفتم جالبترش اینه که حتی اگه رتبم قد این رشته نبوده باید یه بررسی میشد که ببینم چندنفر کم اوردم ولی انگار کلا انتخاب رشته های من 5تا بیشتر نبوده. خدا دستم به حقم نمیرسه![]()
دوست عزیز میشه بفرمایید شما از چه سهمیه ای استفاده کردین؟!
دوستان سلام من هم تو مصاحبه دانشگاه مالک اشتر شرکت کردم ولی الان عدد1 برام درج شده این یعنی چه؟؟؟؟
اخه اگه من شرایط این دانشگاه رانداشتم پس چرا سازمان سنجش اسم منو تو چند برابر ظرفیت اعلام کرده؟؟!!!!!!!
درضمن من دوتا رشته انتخاب کردم اونم و اولویت های 13و14 پس اخه مشکل چی بوده![]()
لابد قبول نشدن توی مصاحبه هم جزو زیر شاخه های همین عدد 1 هست . کلا سازمان سنجش از سال 87 به اینور یه سازمان تفریحی سرکاری شده! یه سال 87 رتبه 45 پزشکی تهران قبول نمیشه.امسال سازمان سنجش با آموزش پرورش درگیر بود سر اینکه نمرات رو به موقع نفرستادن خلاصه بنظرم اسم سازمان رو تبدیل کنن به سازمان شوخی های خطرناک![]()
shabeashegha شما رتبتون چند شده بوده( کدوم سهمیه )؟
چون فکر می کردم رتبتون خیلی خوب بوده ( نمی دونم تو تاپیک خاصی نوشته بودین یا نه ) و الان دامپزشکی - شهرکرد ( شبانه ) قبول شدین، خیلی عجیبه. ضمنا دوباره دفترچه رو نگاه کنین، چرا شرایطش رو ندارین؟
Last edited by vahid-p; 04-10-2010 at 12:29.
در یک کلام این رشته و شهر قبول شدی."مفهوم عدد 3 (سه) در قسمت نتيجه اولويت قبولي نشانگر آن است كه داوطلب با توجه به داشتن نمره در رشته محل انتخابي ، در سهميه مجاز ديگري به جز سهميه نهايي و يا جنسيت ديگر پذيرفته شده است."
سلام
من تو کارنامه نهاییم 35 تا انتخاب بعد رشته ای که قبول شدم رو می تونستم قبول بشم...
آیا راهی هست که بشه از رشته ی فعلیم به یکی از انتخاب های بعدیم برم؟
اگه کسی می دونه بگه باید چیکار کنم؟
متشکر![]()
برو با مدیریت همین دانشگاهی که الان هستی صحبت کن. اول باید دانشگاه مبدآ موافقت کنه فکر کنم.
یه دوست من که الان کامپیوتر فردوسی می خونه، مهندسی پزشکی اصفهان رو آورده و می خواد انتقال بگیره. با دانشگاه فردوسی که صحبت کرده گفتن از نظر ما اشکالی نداره و می تونی از همین الان بری. منتها دانشگاه مقصدت هم باید موافقت کنه. پارتی مارتی هم نداره!
یه مقدار پیگیری کن احتمالا درست بشه.
اگه پارتی هم بتونی گیر بیاری .. که کلاً حله ایشالله!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)