توی پستهای قبلیم اشاره کردم که havoc تمام قابلیتهای physx رو اجرا میکنه ولی بصورت کمرنگتر(از جمله همون شکستن شیشه ها و انفجارها)!!!
havoc حدود نصف قدرت physx رو داره!!
توی پستهای قبلیم اشاره کردم که havoc تمام قابلیتهای physx رو اجرا میکنه ولی بصورت کمرنگتر(از جمله همون شکستن شیشه ها و انفجارها)!!!
havoc حدود نصف قدرت physx رو داره!!
Xzero قیمت GTX 470 از برند های مختلف چقدره ؟!
GIGABYTE = 550
EVGA = 480
GALAXY = 460
GAINWARD = 390
قیمت برند ZOTAC رو ندارم اما احتمالا قیمتش تو همون حدود GAINWARD هستش !!
درسته که بازی های بسیار کمی از موتور فیزیکی استفاده می کنند ؟
درسته!!
بازیهای کمی بطور کامل از physx استفاده میکنند !!
دوست عزیز اگه میخوای یه کارت در حد 5870 (شاید هم قویتر )پیدا کنی که فیزیک هم داشته باشه اینه :
GTX 460 GALAXY SC = 360
از همون بنچمارک آقای Ultra گفتم![]()
این دیگه چی بود؟؟؟!!!دوست عزیز اگه میخوای یه کارت در حد 5870 (شاید هم قویتر )پیدا کنی که فیزیک هم داشته باشه اینه :
GTX 460 GALAXY SC = 360
از همون بنچمارک آقای Ultra گفتم
گارانتی ؟؟؟!!! و اگه تونستی یه چنتا بنچمارک ...![]()
Galax y یه برنده که تخصصش کارت های اور شدست.
گارانتیش رو الان نمیدونم ولی این شماره فروشگاهی که داره (اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی تنها جایی که این کارت رو پیدا کردم ) خودت بپرس : 88944287
اینم از بنچ : به نظرم بهتر از این انتخابی نداری
![]()
پس به راحتی پیدا نمی شه ...
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
کارت های معمولی 460 رو می شه تا جایی اور کرد کخ با 5870 cf برابری کنه ؟؟؟
راستش من خیلی نگشتم فقط بازار رضا گشتم نبود (یه هفته پیش ) شاید الان باشه
من خودم 460 رو اور کردم از 5850 عادی قوی تر شد (حدود 3-4 فریم تو مافیا ) ولی فکر نکنم تو حالت تکی به 5870 برسه ولی بخاطر Scale بالاتر تو SLI شاید بتونه به 5870 CF نزدیک بشه
شما که بودجه داری بهتره همین Galaxy رو ببندی که دماش هم کمتر از یه کارت اور شده ی معمولیه (بخاطر سیستم خنک کننده قویش )
گارانتیشم همون گارانتی EVGA هست (هر دو رو یه شرکت وارد میکنن ) ولی اسم شرکت یادم نیست (به همون شماره زنگ بزنی قیمت و گارانتی رو بهت میگه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)