متاسفم ... چقدر پست هاي الكي و اسپم توي اين تاپيك ... واقعا متاسفم براي يك عده ...
به نظر خودتو بس نيست ديگه ؟
...
متاسفم ... چقدر پست هاي الكي و اسپم توي اين تاپيك ... واقعا متاسفم براي يك عده ...
به نظر خودتو بس نيست ديگه ؟
...
برادر من همه اینجا فن های DMC هستن.به نظر شما حق نداریم از بازی و کاراکترش انتقاد کنیم؟وقتی شما فن یک بازی باشی ببینی تو نسخه بعدیش همه چی عوض شده چی میگی؟مطمئنا انتقاد میکنی ازش.
حق دارین انتقاد کنید ولی نه الان
اونم با اومدن یک trailer کوتاه که هیچ چیز معلوم نیست
این انتقاد های سنگین باید بعد از عرضه بازی بشه نه با یک معرفی کوتاه که اپسیلونی از داستان بازی رو حتی مشخص نکرده
دوست عزیز کپکام مشخص کرده این شخص خوده دانتست!چیزی در این رابطه مورد ابهام نیستش.
دوست عزیز شما بشین پست هایی که توی این هفت صفحه داده شده رو بخون
ببین کدومش به نظر شما بازی رو نقد کرده!
به غیر از چند پست انگشت شمار بقیه پستها ارزش فنی نداره.
تا اونجایی که من میدونم اکثر پست ها در رابطه با اعتیاد و مواد مخدر معتاد , کراکی و این جور القابی بوده که به کاراکتر جدید این بازی نسبت داده شده.
حالا شما به این میگی نقد بازی ؟!
با پست های یک خطی و این چنینی که نمیشه چیزی یا کسی رو نقد کرد.
این تاپیک هم نظارت روی اون کم بوده بعضی ها حسابی سو استفاده کردن
Last edited by B3HZ@D; 20-09-2010 at 10:29.
نه بهزاد جان.. اتفاقا این تاپیک رو من هر روز چکش میکنم... اولش گفتم میان یه چیزی میگن و تموم میشه ولی گویا تا پست پاک نکنی و هی به این و اون تذکر ندی اوضاع درست بشو نیست...این تاپیک هم نظارت روی اون کم بوده بعضی ها حسابی سو استفاده کردن
نقد کردن با خوشمزگی کردن خیلی فرق داره... بعضی ها فکر میکنن خیلی با نمکن..برادر من همه اینجا فن های DMC هستن.به نظر شما حق نداریم از بازی و کاراکترش انتقاد کنیم؟وقتی شما فن یک بازی باشی ببینی تو نسخه بعدیش همه چی عوض شده چی میگی؟مطمئنا انتقاد میکنی ازش.
فکر میکنم 7 صفحه انتقاد بس باشه دیگه... خواهشا از این به بعد از زدن پست های الکی و اسپم وار خودداری کنید!
این پست رو هم نقل قول نکنید و جواب ندید
پیشاپیش ممنون
کسی لینک داستان کل این مجموعه رو داره؟
porototype که یادتون میاد
یه صحنه هایی شبیه اون بازی گندو متاسفانه تقلید کرده
اون صحنه ای که دستش بلند میشد ماشینو پرت کرد و اون جایی که با مشت زمینو کوبید
تا کی میخوان بازی سازا از این حرکتای تکراری رو بازی پیاده کنن
Prototype یکی از بهترین بازیهاییه که من تا حالا بازی کردم و به نظر من ارزش تقلید رو داره .
والا با 1 تریلر نمیشه خیلی نظر داد ولی فکر کنم تا حدودی حرفتون درست باشه .
کاملآ موافقم....Prototype خیلی بازی جالبی بود چه در گیم پلی و چه در داستان پردازی کاملآ متنوع و متفاوت بود...Prototype یکی از بهترین بازیهاییه که من تا حالا بازی کردم و به نظر من ارزش تقلید رو داره .
جای اینچنین بازیهایی واقعآ خالیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)