تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا از این که یک سال عقب افتادید ولی در عوض رشته مورد دل

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

47 82.46%
  • خیر

10 17.54%
صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 106

نام تاپيک: توصیه های پشت کنکوری های پارسال(دانشجویان امسال) به پشت کنکوری های امسال

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پارسال منم حدودای دی ماه نا امید شدم . با خودم فکر میکردم که گیرم که دندونپزشکی بهشتی بیارم آخرش که چی؟!
    دقیقا من الان همچین حسی دارم!میگم اخرش که چی؟
    زمانی که این تاپیکو زدم گوله انرژی بودم !!!و الان ...

کسی هست کمک کنه؟!

کاش این تاپیک ادامه دار باشه و هر روز پست های جدید داشته باشه.
    آره..ای کاش
    Last edited by Amirdb; 10-12-2010 at 11:46.

2. 2 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دقیقا من الان همچین حسی دارم!میگم اخرش که چی؟
    زمانی که این تاپیکو زدم گوله انرژی بودم !!!و الان ...

کسی هست کمک کنه؟!

آره..ای کاش
    جالبه بدونی الان این فکر رو میکنی ولی بعد از کنکور با خودت میگی خدا کنه فقط رشته مورد علاقمو قبول شم
    راهش همونیه که به نلی گفتم . یادت باشه 4 روز بیشتر شد بری مشاور

4. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جالبه بدونی الان این فکر رو میکنی ولی بعد از کنکور با خودت میگی خدا کنه فقط رشته مورد علاقمو قبول شم
    راهش همونیه که به نلی گفتم . یادت باشه 4 روز بیشتر شد بری مشاور
    ممنون سینا جان

مثلا مشاور میخواد چی کار کنه؟معجزه میکنه؟
    الان من کل کتابای آنتونی رابینز رو حفظ شدم دیگه !!

بعد یه سوال دیگه این مشاور رو از کجا میشه پیدا کرد؟ما فقط اینجا یه پشتیبان قلم چی میشناسیم که هر دو هفته یه بار زنگ میزنه موج منفی میده و بعد قطع میکنه!!

6. 2 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون سینا جان

بعد یه سوال دیگه این مشاور رو از کجا میشه پیدا کرد؟ما فقط اینجا یه پشتیبان قلم چی میشناسیم که هر دو هفته یه بار زنگ میزنه موج منفی میده و بعد قطع میکنه!!
    همین آقا سینا از صد تا مشاور بهتره (خدایی نمیخوام خودشیرینی کنم). همیشه حرفاش کاملا درست و منطقیه.
    مشاورم خوبه،من میرم ولی بیشتر واسه برنامه ریزی نه مشاوره.

8. 3 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اینجا میشه مشکلمون رو هم بگیم؟

الان من مشکلم اینه که زیست کل برنامم رو گرفته!یعنی سه چهرام تز کل برنامم زیست شده!میدونم طبیعیه و تازه شروع کردم به خوندن زیست و رشته ریاضی بودم

و قطعا باید کند باشم خوندن این درس رو ولی خوب یه مشکل دیگه هم هست از اون بر ریاضی فیزیکو رو هم خوابوندم تا بعد سر فرصت برم سراغشون!!

شیمی هم که این وسط داره مظلوم واقع میشه !

خلاصه همه آتیشا از گور این زیست بلند میشه

یه راه حلی ندارید به ما بگید؟

همین آقا سینا از صد تا مشاور بهتره (خدایی نمیخوام خودشیرینی کنم). همیشه حرفاش کاملا درست و منطقیه.
    تایید میشه اساسی!!
    Last edited by Amirdb; 24-01-2011 at 22:23.

10. 3 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

پس من حتما یه موجود غیر طبیعی هستم که خیلی امیدوارم . من فقط به روزهای بعد از کنکور و زندگی راحتی که دارم فکر میکنم.. تفریحات فعلیم هم تا حد معقول سرجاش هست.. حالا نمیدونم اشکال کجاست.. چرا من ناامید نمیشم؟
    کیه؟ کییییه؟

.............................

امیر اگر یه مقداری از وقت زیست برای بقیه بذاری به نظرم خوبه. البته من نمیدونم چه قدر میخوای رو این درس سرمایه گذاری بکنی ولی مشخصه که کنار گذاشتن سه درس خیلی جالب نیست . اونم درس هایی مثل شیمی و فیزیک و ریاضی که یه جاهایی بدجوری با هم تلاقی دارند..

12. 4 کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مشاورم خوبه،من میرم ولی بیشتر واسه برنامه ریزی نه مشاوره.
    شما نظر لطفته نلی خانم من کجا حرفام همیشه درسته:43:
    راستی نلی خانم شما چطوری؟منظورم اون شرایط روحی قبلیت بهتر شد؟خوب میخونی؟کارنامه قبلیت رو دیدم بسی مشعوف شدم
    دوستان اینجا میشه مشکلمون رو هم بگیم؟

الان من مشکلم اینه که زیست کل برنامم رو گرفته!یعنی سه چهرام تز کل برنامم زیست شده!میدونم طبیعیه و تازه شروع کردم به خوندن زیست و رشته ریاضی بودم
    و قطعا باید کند باشم خوندن این درس رو ولی خوب یه مشکل دیگه هم هست از اون بر ریاضی فیزیکو رو هم خوابوندم تا بعد سر فرصت برم سراغشون!!

شیمی هم که این وسط داره مظلوم واقع میشه !

خلاصه همه آتیشا از گور این زیست بلند میشه
    یه راه حلی ندارید به ما بگید؟

تایید میشه اساسی!!
    امیر جون مخلصم تو دیگه چرا تایید میکنی نلی خانوم چوب کاری میکنه
    ببینم امیر چند ساعت در روز میخونی؟
    اینطوری که داری میگی واقعا بنظر میرسه یه جای کار داره میلنگه

ممنون سینا جان

راستش رو بخوای خوب مشاورای کنکور به خاطر اینکه با تعداد زیادی داوطلب کنکور تا حالا سروکار داشتن یه جورایی تجربه خوبی دارن. بالاخره همه ما مثل هم نیستیم . یه سری میبینی وقتی وارد این یاس و نا امیدی میشن 1هفته ای برطرف میشه یه سریم میبینی تا یه هفته قبل از کنکور ادامه پیدا میکنه! این اتفاق هم قطعا راهکار داره بالاخره بدن ماها مستعد یه مقدار کاره بیشتر بخوایم ازش کار بکشیم شروع میکنه به اذیت کردن .راستش در مورد مشاور تهران زیاده ولی بد نیست این برنامه فرصت برابر رو نگاه کنی. حرفای خوبی توش زده میشه ضمن اینکه من بعد از دیدنش انرژی میگرفتم برای درس خوندن شاید بخاطر اینکه خوب حرف میزدن ولی یادت باشه کسایی که زنگ میزنن میدونن گروه زیادی از رقیباشون پای این برنامه هستن میخوان از گردونه رقابت خارجشون کنن مثلا یکی میاد میگه من درسارو تموم کردم تستاشم زدم الان فقط دارم دوره میکنم ولی واقعیت اینه که حتی شروع هم نکرده!پس باید مواظب باشی که استرس نگیردت
    پشتیبانای کانون هم یه ارشد دارن که اون واقعا حکم یه مشاور خوب رو داره میتونی به اون سر بزنی اگه حوصلشو نداری مجله آزمون که بعد از آزمون قلم چی بهت میدن هم بخشای قشنگی توش هست . نحوه مطالعه درسا/مشکلات بچه ها توی هر مرحله و خیلی چیزای جالب دیگه

14. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امیر جون مخلصم تو دیگه چرا تایید میکنی نلی خانوم چوب کاری میکنه
    ببینم امیر چند ساعت در روز میخونی؟
    اینطوری که داری میگی واقعا بنظر میرسه یه جای کار داره میلنگه
    سینا جون من همیشه گفتم ومیگم و خواهم گفت که خیلی قبولت دارم!
    نمیدونم یادت هست یا نه پارسال همین موقع ها بود اواسط آذر بود که من تو این فیزیک پیش 1 و امتحانات ترم 1 مدرسه گیر کرده بودم و یه پیغام در مورد همین موضوع گذاشتم تو فروم.خلاصه پیغامتو دیدم که بهم جواب دادی و انجامش دادم در کمال نا باوری فیزیک پیش1 رو که حتی فکر نمیکردم قبول شم...نمره خوبی گرفتم
    خداوکیلی از همون موقع بهت ایمان پیدا کردم

+
    بقیش رو پ . خ بهت میزنم

16. 2 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما نظر لطفته نلی خانم من کجا حرفام همیشه درسته:43:
    راستی نلی خانم شما چطوری؟منظورم اون شرایط روحی قبلیت بهتر شد؟خوب میخونی؟کارنامه قبلیت رو دیدم بسی مشعوف شدم
    من جدی گفتم.عادت ندارم از کسی همینجوری تعریف کنم.
    به لطف شما خیلی بهترم.
    جدی کارنامم مشعوف کننده هم هست مگه؟
    من خودم فکر میکنم چون از مباحث کمی تو هر آزمون سوال مطرح میشه،نمیتونه آدم دلش رو به این نتیجه ها خوش کنه.واسه همین خودم خیلی شاد نمیشم.
    خوب همین جا میگفتی دیگه امیر!
    میذاشتی ما هم از بیانات زیبای جناب سینا استفاده میکردیم.

18. 3 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سینا جون من همیشه گفتم ومیگم و خواهم گفت که خیلی قبولت دارم!
    نمیدونم یادت هست یا نه پارسال همین موقع ها بود اواسط آذر بود که من تو این فیزیک پیش 1 و امتحانات ترم 1 مدرسه گیر کرده بودم و یه پیغام در مورد همین موضوع گذاشتم تو فروم.خلاصه پیغامتو دیدم که بهم جواب دادی و انجامش دادم در کمال نا باوری فیزیک پیش1 رو که حتی فکر نمیکردم قبول شم...نمره خوبی گرفتم
    خداوکیلی از همون موقع بهت ایمان پیدا کردم

+
    بقیش رو پ . خ بهت میزنم
    خواهش میکنم امیر جون . عوضش تو هم مهرماه یه حرفی زدی به اندازه ی یه عمر مدیونت شدم . تو نبودی نمیرفتم سازمان سنجش حقیقتش اینه که اصلا بی خیالش شدم گفتم همین تهران پیش خونواده هستم درسم میخونم هزینشم جور میشه الان که فکر میکنم میبینم چی شد مفت و مجانی درس میخونم اونم دانشگاه داروی زنجان که 3ساله افتتاح شده همه چیش نوه
    من جدی گفتم.عادت ندارم از کسی همینجوری تعریف کنم.
    به لطف شما خیلی بهترم.
    جدی کارنامم مشعوف کننده هم هست مگه؟
    من خودم فکر میکنم چون از مباحث کمی تو هر آزمون سوال مطرح میشه،نمیتونه آدم دلش رو به این نتیجه ها خوش کنه.واسه همین خودم خیلی شاد نمیشم.

خوب همین جا میگفتی دیگه امیر!
    میذاشتی ما هم از بیانات زیبای جناب سینا استفاده میکردیم.
    خوااهش میکنم نلی خانم .
    اول از همه بگم که کارنامت منو یاد یه نفر میندازه! مهرداد نمیدونم میشناسیش یا نه سال 88 کنکور داد کارنامش به شما خیلی شبیه بود آخرشم رتبش شد 55 اینکه توی هر آزمون فقط کمی از مباحث میاد و معیار خوبی برای سنجش نیست باید بگم من خودم بحث درصد رو زیاد قبول ندارم ولی ترازها رو کاملا قبول دارم وقتی شما در برابر بقیه (که به همون محدوده و سوالا جواب میدن) تراز بالاتری اوردین یعنی سطح شما بالاتره فراموش نکنین قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.
    اگه شما توی هر پله قوی باشین در نهایت توی همه پله ها قوی هستین و شرایط هم برای همه یکسانه چه زمانی که مباحث کمه چه زمانی که کل مباحث یکجا و سر کنکور از شما آزمون گرفته میشه
    اگه با برنامه و حساب شده پیش بری ایشالا بعد از اعلام نتایج کنکور توی تاپیک خبرای عالی به همه بچه ها میدی ما رو هم خوشحال میکنی که کسی مثل شما رو کنار خودمون داشتیم

20. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •