سلام.نه هنوز؟
دانشجو های ترم بالایی میگن کتاب ریاضی نویسنده اش:لیتهلد (شاید املاش غلط باشه) و چند جلدی هم هسش میگن جامعترین ریاضی هستش حالا تو هم پیشو بگیر. ولی واسه ریاضی 1 کتاب خاصی نگفتن و میگن استاد خودش میگه(جزوه ای)درسته؟
سلام.نه هنوز؟
دانشجو های ترم بالایی میگن کتاب ریاضی نویسنده اش:لیتهلد (شاید املاش غلط باشه) و چند جلدی هم هسش میگن جامعترین ریاضی هستش حالا تو هم پیشو بگیر. ولی واسه ریاضی 1 کتاب خاصی نگفتن و میگن استاد خودش میگه(جزوه ای)درسته؟
سلام.
استاد خودش جزوه می گه، ولی برای تمرین گفته این کتاب دیفرانسیل جرج توماس رو بگیریم.
سلام
منبع هاتون رو بنويسيد ممنون مي شم. مال من:
رياضي عمومي 1: ديفرانسيل جرج توماس.
فيزيك پايه 1: هاليدي
انديشه اسلامي 1: انديشه ي اسلامي جعفر سبحاني
زبان خارجه: كانسپت اند كامنت
كارگاه جوشكاري و ابزاسازي و آزمايشگاه فيزيك و نقشه كشي صنعتي: جزوه
تربيت بدني: ...!
كسي نمي دونه براي آزمايشگاه فيزيك 1 چه كتاب هايي هست؟ آخه جزوه اش كپي از يك كتابه و مي خوام جواب هاش رو گير بيارم!![]()
دوستان مکانیکی عزیز، یه حرکتی، پستی، مطلبی، چیزی!
اگر پیشنهادی برای بهتر جلو رفتن تاپیک دارین بگین...
ریاضی1: شهشهانی! ( جزوه استاد دانشگاه شریف که کتاب شده) البته کتاب استوارت هم گفتن
فیزیک1: هالیدی
اندیشه 1: سبحانی
فارسی: درسنامه فارسی عمومی
نقشه کشی 1: جداول نمودارها و... نقشه کشی انتشارات پیش دانشگاهیان - رسم فنی عمومی
شیمی1: پارسافر( مثل همون شهشهانی) البته کتاب مورتیمر هم گفتن
ریاضی 1 : گفتن آدامز ولی من در کنارش توماس هم گرفتم !!!(البته هنوز هیچکدومو شروع نکردم!!!) انصافا جزوه استاد خودمون هم عالیه(دکتر نظری کیاشی) فقط مشکلش اینه میگه مینویسیم جزوه چاپ نکرده!!!
فیزیک 1 : هالیدی
شیمی عمومی : general chemistry استاد خودمون با یکی از استادی شریف نوشتنش کاملا زبان انگلیلسی هم هست یه کلمه فارسی توش نیست!!!(دکتر رجبعلی ابراهیمی و مهندس قاسم زاده)
زبان : read and reflect 2
تاریخ : فکر کنم تاریخ تحیلی صدر اسلام نصیری!!!
نقشه کشی : کتاب مهندس متقی پور (استاد دانشگاه شریف و قزوین) + جزوه استاد خودمون که جمع و جوره!!!
دوستان به نظرتون چه جوری باید با غول استاتیک روبرو شد؟!
و این که می دونید مباحث درس "ریاضیات مهندسی" چیه؟
به قول استاد ما با تمرین و تمرین و باز هم تمرین
نهو این که می دونید مباحث درس "ریاضیات مهندسی" چیه؟![]()
سلام به همه
فک کنم یه کم دیر این تاپیکو پیدا کردم. منم مثل شماها مکانیکی هستم. ساخت و تولید
ترم آخرم ایشالا. اگه کمکی خواستید در خدمتم
راستی آزاد نجف آباد میخونم
برای رشته ی مکانیک، کتابای استاتیک و دینامیک و مقاومت جانسون بهتره یا مریام؟ من شنیدم منبع ارشد، مریام هستش. مریام خیلی شکل هاش سخت و طبیعیه! جانشون راحت تره ولی! کدوم اصلیه حالا؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)