منم ديروز واسه شماره حساب زنگ ميزدم همين بساط بود.
چيا رو پرينت گرفتي؟
فقط امروز وقت هست؟ واسه فنيا ديگه؟ آخه من علوم انسانيام تازه فردا ثبت نامم شروع ميشه.
منم ديروز واسه شماره حساب زنگ ميزدم همين بساط بود.
چيا رو پرينت گرفتي؟
فقط امروز وقت هست؟ واسه فنيا ديگه؟ آخه من علوم انسانيام تازه فردا ثبت نامم شروع ميشه.
\\ آره شما هنوز وقت دارین
1-تعهد نامه 2-مشخصات دانشجو
کسی نمیدونه برای خوابگاه وسابل چی میخوایم؟؟
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
پرونده سلامت چیه؟
اين تعهدنامه چي هست؟ من ثبت نام كردم و پرينت گرفتم. فقط يه مرامنامهي انضباطي بود. تعهدنامه كدومشونه؟
کارنامه ی سلامت :
1 کارنامه هست که بهتون می دن و با توجه به زمان مشخص شما می رید چکاب چشم و گوش و دندون و ....بعد دکتره توش علامت می زنه که حالتون خوبه یا نه.اگه زود برید خلوته و زود تموم می شه.
بچهها ميگم اين كلوب دانشگاهمونه. بياييد بريد اينجا هم عضو شيد. باحاله.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من رشته ام مهندسي نفت هست - مهلت ثبت نام تا كي هست ؟ (اينترنتي رو ميگم ) الان پرينتر ندارم - نميشه بعداً مدارك رو چاپ كرد ؟ اين تاييده تحصيلي چيه ؟
man mikham zsabtenam konam ama chejorisho nemidonam??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
پتو + بالش + ... + لیوان + وسایل غذا خوردن + پیچامه ( متناسب با شئونات اسلامی)!! +لباس مباس + مسواک + خمیر دندون + PC + ... + مایه + شامپو و اینا + مدارک****
پس واسه تاییدیهی تحصیلی این شد که بریم پست؟
اردو چی؟ یعنی واقعا لازمه بالش و پتو و اینا با خودمون ببریم؟شاید صرفا یه اینور اونور بردن تو خود پردیس مرکزی و نشون دادن بخش های مختلف و راهنمایی و ایناست.
کلاسا که همون 3 مهر شروع میشه دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)