تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 27 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 270

نام تاپيک: کلوپ Windows Phone 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.

ميخواستم بپرسم حداقل قيمت گوشيهايي که با ويندوز فون 7 ميان رو چقدر ميشه تخمين زد؟

ممنون.
    سلام دوست عزیز.

با توجه به سخت افزار قدرتمندی که باید اسمارت فونهای Windows Phone 7 داشته باشند من بعید میدونم قیمتش زیر 550 الی 600 هزار تومان باشه.

البته هنوز هیچ گوشی نیومده و این یه حدسه ولی خوب من بعید میدونم از این قیمتها کمتر باشه.

با سپاس.

2. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوست عزیز.

من فکر میکنم شما باید نسخه بتای SDK رو دیده باشین ، چند وقت پیش نسخه کامل SDK هم اومد و در سایت مایکروسافت قرار گرفت

به نظر من از نظر SDK فوق العاده قدرتمنده بخاطر اینکه در SDK این ویندوز خاصیت XNA قرار گرفته که برنامه نویسان و توسعه دهندگان

بازی های رایانه ای دیگه نیازی نیست برای تبدیل یک بازی از یک کنسول به یه کنسول دیگه کلی وقت و هزینه صرف کنند تا کدهای یک بازی

رو از یه کنسول مثل Windows Desktop به Windows Phone 7 تبدیل کنند و همه این کارها رو خود SDK ویندوز فون انجام میده و به عبارتی

بازی های کنسول های Windows Desktop , Xbox 360 , Xbox live و Windows Phone 7 مشترک هستند و این برای این ویندوز فون

یه امتیاز فوق العاده است در زمینه بازی ، چون کمپانی های سازنده بازی کافیه برای یه کنسول بازی طراحی کنند و کدهاش رو بنویسند

و برای تبدیل کدهاش به کنسول دیگه مثل ویندوز فون میتونند با استفاده از SDK و با استفاده از فناوری XNA که در این SDK قرار گرفته این تبدیلها رو انجام بدند.

این یعنی ما شاهد بازی های بسیار با کیفیتی در Windows Phone 7 هستیم.

در واقع مایکروسافت XNA رو برای اوج گیری Xbox طراحی کرده و میخواد کم کم Play Station رو از میان به در کنه که ما شاهد این هستیم

که داره یواش یواش به هدفش هم میرسه.

تازه در SDK ویندوز فون از Microsoft Silverlight استفاده شده و Windows Phone 7 از این فناوری به جای Flash استفاده میکنه که به

مراتب قدرتش از فلش بالاتره و کم کم داره جایگزین فلش میشه.

در Windows Phone 7 از تکنولوژی هایی استفاده شده که به مراتب خیلی بهتر از Windows Mobile هست و رقیب قدرتمندی برای اندروید و iOS هستش.

با سپاس.
    سلام

من همه نسخه های بتای SDK و همینطور نسخه نهایی رو تست کردم و همه صحبت هام بر اساس نسخه نهایی بود.

نکته اول که Gaming همه چیز توی یک SDK نیست، نکته دوم اینکه XNA اینطوری که شما توضیح می دید نیست. اینکه ابزار تهیه بازیها برای Xbox 360 و Windows و Windows Phone 7 یکسانه معنیش این نیست که هر بازی ای برای یکی از این سه طراحی بشه به راحتی به بقیه هم قابل پورت شدنه و خود SDK کدهای بازی رو از یکی به اون یکی تبدیل کنه ... درسته جلوی بعضی از دوباره کاریها رو می گیره ولی خیلی خیلی از کارها (مثلا کل View ها و Controller ها ... که عملا بیشتر از 50 درصد کل طراحی بازی رو شامل میشه) لازمه کاملا از ابتدا انجام بشن و قضیه اصلا به این سادگی که شما توضیح میدید نیست.

این درسته که مایکروسافت در WP7 روی Gaming مانور زیادی داده و خواهد داد، و این هم درسته که در این بخش نهایتا رقیب خوبی خواهد بود ولی به هیچ وجه از پیش برنده نیست که هیچ، از نقطه ای شروع می کنه که بازار Gaming موبایل در قبضه iOS هست و سایر رقیب ها هم ( به خصوص webOS ) تو این زمینه اصلا ضعیف نیستن و همین الان بازیهای خیلی خیلی قوی ای رو همین الان در بازار دارن.

در مورد استفاده از Silverlight هم حرکت خوبی از مایکروسافت بود، گرچه اینکه آیا واقعا Silverlight چقدر نسبت به Flash برتری داره (و البته کجاها ضعیف تره) و اینکه آیا قراره (یا اصلا می تونه؟) جایگزین Flash بشه یا خیر خودش خیلی جای بحث داره (بالاخره هر محدودیتی رو که Flash داره، Silverlight یا هر پلتفرم مشابهی هم داره ... و HTML5 هم همونقدر که دشمن Flash ــه، دشمن Silverlight هم هست) ... استفاده از Silverlight در سیستم App های WP7 اصلا برتری یا برگ برنده ای به نفع مایکروسافت در مقابل رقیب هاش نیست.

به هر حال به نظر من بعد از تست کردن WP7 SDK ، این SDK فعلی (نسخه نهایی) ، با اینکه نسبت به Windows Mobile های قبلی خیلی خیلی بهتره، ولی در کل آش دهن سوزی هم نیست (نسبت به SDK های رقیب ها) . برای شروع دوباره برای ورود به بازار خوبه، ولی چیز معجزه آسایی نیست. گرچه کلا پیشرفت و کامل شدن SDK ها نیاز به گذشت زمان داره و iOS و Android هم در همون نسل اول اینطوری نبودن.

در کل من به آینده WP7 نظر مثبتی دارم.

موفق باشید.

4. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

من همه نسخه های بتای SDK و همینطور نسخه نهایی رو تست کردم و همه صحبت هام بر اساس نسخه نهایی بود.

نکته اول که Gaming همه چیز توی یک SDK نیست، نکته دوم اینکه XNA اینطوری که شما توضیح می دید نیست. اینکه ابزار تهیه بازیها برای Xbox 360 و Windows و Windows Phone 7 یکسانه معنیش این نیست که هر بازی ای برای یکی از این سه طراحی بشه به راحتی به بقیه هم قابل پورت شدنه و خود SDK کدهای بازی رو از یکی به اون یکی تبدیل کنه ... درسته جلوی بعضی از دوباره کاریها رو می گیره ولی خیلی خیلی از کارها (مثلا کل View ها و Controller ها ... که عملا بیشتر از 50 درصد کل طراحی بازی رو شامل میشه) لازمه کاملا از ابتدا انجام بشن و قضیه اصلا به این سادگی که شما توضیح میدید نیست.

این درسته که مایکروسافت در WP7 روی Gaming مانور زیادی داده و خواهد داد، و این هم درسته که در این بخش نهایتا رقیب خوبی خواهد بود ولی به هیچ وجه از پیش برنده نیست که هیچ، از نقطه ای شروع می کنه که بازار Gaming موبایل در قبضه iOS هست و سایر رقیب ها هم ( به خصوص webOS ) تو این زمینه اصلا ضعیف نیستن و همین الان بازیهای خیلی خیلی قوی ای رو همین الان در بازار دارن.

در مورد استفاده از Silverlight هم حرکت خوبی از مایکروسافت بود، گرچه اینکه آیا واقعا Silverlight چقدر نسبت به Flash برتری داره (و البته کجاها ضعیف تره) و اینکه آیا قراره (یا اصلا می تونه؟) جایگزین Flash بشه یا خیر خودش خیلی جای بحث داره (بالاخره هر محدودیتی رو که Flash داره، Silverlight یا هر پلتفرم مشابهی هم داره ... و HTML5 هم همونقدر که دشمن Flash ــه، دشمن Silverlight هم هست) ... استفاده از Silverlight در سیستم App های WP7 اصلا برتری یا برگ برنده ای به نفع مایکروسافت در مقابل رقیب هاش نیست.

به هر حال به نظر من بعد از تست کردن WP7 SDK ، این SDK فعلی (نسخه نهایی) ، با اینکه نسبت به Windows Mobile های قبلی خیلی خیلی بهتره، ولی در کل آش دهن سوزی هم نیست (نسبت به SDK های رقیب ها) . برای شروع دوباره برای ورود به بازار خوبه، ولی چیز معجزه آسایی نیست. گرچه کلا پیشرفت و کامل شدن SDK ها نیاز به گذشت زمان داره و iOS و Android هم در همون نسل اول اینطوری نبودن.

در کل من به آینده WP7 نظر مثبتی دارم.

موفق باشید.
    سلام دوست عزیز.
    فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدی ، دوست خوبم من یه برنامه نویس کامپیوتر هستم و با ضوابط و محدودیت ها هم کاملا آشنایی دارم ، اصلا منظور من این نبود که بازیهایی رو که به عنوان مثال برای Windows Desktop طراحی و ساخته شدند رو با استفاده از این XNA میشه کانورت کرد برای Windows Phone 7.
    من منظورم اینه که با استفاده از این XNA دیگه برنامه نویسان و طراحان بازی نیازی نیست برای کانورت یه بازی از یه پلتفرم به پلتفرم دیگه کلی وقت و هزینه صرف کنند و Base Cod بازیشون رو تغییر بدن و این وقت رو دیگه صرف طراحی و change میحط و گرافیک بازیشون میکنند جهت کانورت از یه پلتفرم به پلتفرم های دیگه و این یعنی کلی صرفه جویی در وقت و هزینه و در نهایت ارائه یه بازی قدرتمند و با گرافیک عالی.
    در واقع مایکروسافت XNA رو برای از میان به در بردن Play Station طراحی کرد و ساخت تا کمپانی های سازنده بازی راحت تر و با وقت و هزینه کمتری برای پلت فرم Xbox بازی طراحی کنند و بسازند ، خوب حالا ما میبینیم که Windows Phone 7 رو هم به XNA ملحق کرد و این یه امتیاز ویژه برای Windows Phone 7 به حساب میاد زیرا کمپانی های سازنده بازی تمایل بیشتری از خودشون نشون میدند تا برای Windows Phone 7 بازی طراحی و بسازند به جهت صرفه جویی در وقت و هزینه.
    در ضمن من نگفتم که XNA روی SDK به طور پیشفرض قرار داره بلکه XNA یه Add Component هست برای Windows Phone 7 SDK که در سایت مایکروسافت براحتی قابل دانلود است.
    اگه شما سری به انجمن XNA بزنی متوجه خواهی شد که این سیستم روز به روز داره پیشرفت میکنه و بازیها روز به روز داره بیشتر میشه و همینطور نگاهی به وضعیت فعلی Xbox و Play Station کنی در می یابی که Xbox موفق تر عمل کرده و روز به روز در حال پیشرفته ، این وضعیت مطمئن باش برای Windows Phone 7 و iOS هم رخ خواهد داد.
    در ضمن فناوری Microsoft SilverLight به دلیل استفاده بهتر از سخت افزار کلاینت باعث بهبود ظاهر و سریع تر انجام شدن برنامه های تحت وب هست و همینطور از تمام زیبایی Windows Vista به راحتی میشه از LINQ, RSS, JSON و هرگونه وب سرویسی استفاده کنید در ضمن فایل های صوتی با پسوند WMA و MP3 را می توانید با استفاده از SilverLight استریم کنید.
    همینطور ویژگی اصلی این فناوری اینه که برنامه نویسان.NET اعم از C#,J#,VB و... می توانند از تواناییهای کسب نموده خود در دنیای .NET برای تولید برنامه های SilverLight استفاده کنند و حتی برنامه نویسان PHP, JSP نیز می توانند از SilverLight استفاده کنند.
    با توجه به این ویژگی ها ما شاهد این هستیم که هر روزی که میگذره Flash جای خودش رو به SilverLight میده زیرا با توجه به این ویژگی ها برنامه نویسان تحت وب تمایل بیشتری دارند که از این سیستم استفاده کنند به دلیل امکانات فوق العاده ای که SilverLight در درونش جا داده و این یعنی یه گام موفقیت آمیز برای Microsoft SilverLight که طبیعتا Windows Phone 7 رو هم شامل میشه.
    مایکروسافت تا به حال ثابت کرده که در هر زمینه ای که بخواد پیشرفت کنه و خودش رو تثبیت کنه بدون شک موفق بوده.
    من هم مثل شما برای Windows Phone 7 بسیار خوشبین هستم زیرا چشم انداز فوق العاده روشنی داره.
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 23-09-2010 at 22:57.

6. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدی ، دوست خوبم من یه برنامه نویس کامپیوتر هستم و با ضوابط و محدودیت ها هم کاملا آشنایی دارم ، اصلا منظور من این نبود که بازیهایی رو که به عنوان مثال برای Windows Desktop طراحی و ساخته شدند رو با استفاده از این XNA میشه کانورت کرد برای Windows Phone 7.
    من منظورم اینه که با استفاده از این XNA دیگه برنامه نویسان و طراحان بازی نیازی نیست برای کانورت یه بازی از یه پلتفرم به پلتفرم دیگه کلی وقت و هزینه صرف کنند و Base Cod بازیشون رو تغییر بدن و این وقت رو دیگه صرف طراحی و change میحط و گرافیک بازیشون میکنند جهت کانورت از یه پلتفرم به پلتفرم های دیگه و این یعنی کلی صرفه جویی در وقت و هزینه و در نهایت ارائه یه بازی قدرتمند و با گرافیک عالی.
    در واقع مایکروسافت XNA رو برای از میان به در بردن Play Station طراحی کرد و ساخت تا کمپانی های سازنده بازی راحت تر و با وقت و هزینه کمتری برای پلت فرم Xbox بازی طراحی کنند و بسازند ، خوب حالا ما میبینیم که Windows Phone 7 رو هم به XNA ملحق کرد و این یه امتیاز ویژه برای Windows Phone 7 به حساب میاد زیرا کمپانی های سازنده بازی تمایل بیشتری از خودشون نشون میدند تا برای Windows Phone 7 بازی طراحی و بسازند به جهت صرفه جویی در وقت و هزینه.
    در ضمن من نگفتم که XNA روی SDK به طور پیشفرض قرار داره بلکه XNA یه Add Component هست برای Windows Phone 7 SDK که در سایت مایکروسافت براحتی قابل دانلود است.
    سلام
    من ادعای برنامه نویس بودن ندارم ولی خب تجربه هایی داشتیم (به خصوص در طراحی بازیها و برنامه های موبایل - به خصوص Android و iOS و مدتیه WP7) ... و خب با این XNA (و البته ابزارهای مشابه پلتفرم های رقیب) هم کمی کار کردیم.

این صحبت درباره دو پلتفرم مشابه (مثل Xbox 360 و Windows) کاملا صحیحه ولی کلا پلتفرم بازیهای موبایل خیلی با دسکتاپ و کنسول ها تفاوت داره... درسته که وجود XNA کار رو برای انتقال بازیها از Windows/Xbox به WP7 راحت تر می کنه ولی چون در بازیهای موبایل از کنترلر های بازی گرفته تا توان سخت افزاری و فاکتورهای مهم (مثل مصرف باتری ...) به کلی با دسکتاپ/کنسول تفاوت می کنه در اکثر مواقع کاملا نیاز هست همون Base Code های بازیها هم کاملا عوض بشه و تمام موتورها بازنویسی بشن.

بازیسازها هم مشخصه تمایل نشون میدن چون امکانات بازیسازی خوبی در Windows Phone 7 وجود داره، همونطور که توی iOS یا webOS هم وجود داره و همین بازیسازها که تمایل نشون دادن همونهایی هستن که چند ساله دارن برای بقیه پلتفرم های موبایل هم بازی های خیلی خوبی تولید می کردن.

اگه شما سری به انجمن XNA بزنی متوجه خواهی شد که این سیستم روز به روز داره پیشرفت میکنه و بازیها روز به روز داره بیشتر میشه و همینطور نگاهی به وضعیت فعلی Xbox و Play Station کنی در می یابی که Xbox موفق تر عمل کرده و روز به روز در حال پیشرفته ، این وضعیت مطمئن باش برای Windows Phone 7 و iOS هم رخ خواهد داد.
    شکی توی پیشرفت XNA نیست، و شکی هم توی موفق تر بودن Xbox نسبت به PlayStation نیست ولی ربطی به وضعیت فعلی مثلا WP7 با iOS نداره و نمیشه هر چیزی رو به هر چیز دیگه تعمیم داد. مایکروسافت نسبت به سونی موفق تر بود چون قدرت نرم افزاری بیشتری داشت و SDK خیلی بهتری رو فراهم کرده بود و سونی هم نمی تونست با مایکروسافت از این نظر رقابت کنه ... وضعیت فعلی iOS (یا webOS و Android) نسبت به WP7 به اون شکل نیست.

من پیشگو نیستم و از آینده خبر ندارم و شواهد منطقی قطعی هم برای پیش بینی چنین اتفاقی (یا برعکسش) فعلا نمی بینم، ولی خب شاید شما درست بگید. باید صبر کنیم و ببینیم.
    در ضمن فناوری Microsoft SilverLight به دلیل استفاده بهتر از سخت افزار کلاینت باعث بهبود ظاهر و سریع تر انجام شدن برنامه های تحت وب هست و همینطور از تمام زیبایی Windows Vista به راحتی میشه از LINQ, RSS, JSON و هرگونه وب سرویسی استفاده کنید در ضمن فایل های صوتی با پسوند WMA و MP3 را می توانید با استفاده از SilverLight استریم کنید.
    همینطور ویژگی اصلی این فناوری اینه که برنامه نویسان.NET اعم از C#,J#,VB و... می توانند از تواناییهای کسب نموده خود در دنیای .NET برای تولید برنامه های SilverLight استفاده کنند و حتی برنامه نویسان PHP, JSP نیز می توانند از SilverLight استفاده کنند.
    با توجه به این ویژگی ها ما شاهد این هستیم که هر روزی که میگذره Flash جای خودش رو به SilverLight میده زیرا با توجه به این ویژگی ها برنامه نویسان تحت وب تمایل بیشتری دارند که از این سیستم استفاده کنند به دلیل امکانات فوق العاده ای که SilverLight در درونش جا داده و این یعنی یه گام موفقیت آمیز برای Microsoft SilverLight که طبیعتا Windows Phone 7 رو هم شامل میشه.
    چیزی که به بحث ما مربوط میشه استفاده از Silverlight برای App ها در WP7 هست نه مقایسه اش با Flash برای طراحی وب. و خب صرفا استفاده از Silverlight برای طراحی برنامه های WP7 برتری خاصی رو برای مایکروسافت نسبت به رقیب هاش ایجاد نمی کنه.

مایکروسافت تا به حال ثابت کرده که در هر زمینه ای که بخواد پیشرفت کنه و خودش رو تثبیت کنه بدون شک موفق بوده.
    مایکروسافت هم تابحال کم اشتباه نکرده، و کم شکست نخورده. همونطور که بقیه هم همینطور بودن. رقیب های مایکروسافت اسم های کوچکی نیستن و اسم مایکروسافت خود به خود باعث موفق بودنش نمیشه. باید صبر کنیم و ببینیم.

ممنون.

8. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من ادعای برنامه نویس بودن ندارم ولی خب تجربه هایی داشتیم (به خصوص در طراحی بازیها و برنامه های موبایل - به خصوص Android و iOS و مدتیه WP7) ... و خب با این XNA (و البته ابزارهای مشابه پلتفرم های رقیب) هم کمی کار کردیم.

این صحبت درباره دو پلتفرم مشابه (مثل Xbox 360 و Windows) کاملا صحیحه ولی کلا پلتفرم بازیهای موبایل خیلی با دسکتاپ و کنسول ها تفاوت داره... درسته که وجود XNA کار رو برای انتقال بازیها از Windows/Xbox به WP7 راحت تر می کنه ولی چون در بازیهای موبایل از کنترلر های بازی گرفته تا توان سخت افزاری و فاکتورهای مهم (مثل مصرف باتری ...) به کلی با دسکتاپ/کنسول تفاوت می کنه در اکثر مواقع کاملا نیاز هست همون Base Code های بازیها هم کاملا عوض بشه و تمام موتورها بازنویسی بشن.
    بازیسازها هم مشخصه تمایل نشون میدن چون امکانات بازیسازی خوبی در Windows Phone 7 وجود داره، همونطور که توی iOS یا webOS هم وجود داره و همین بازیسازها که تمایل نشون دادن همونهایی هستن که چند ساله دارن برای بقیه پلتفرم های موبایل هم بازی های خیلی خوبی تولید می کردن.

شکی توی پیشرفت XNA نیست، و شکی هم توی موفق تر بودن Xbox نسبت به PlayStation نیست ولی ربطی به وضعیت فعلی مثلا WP7 با iOS نداره و نمیشه هر چیزی رو به هر چیز دیگه تعمیم داد. مایکروسافت نسبت به سونی موفق تر بود چون قدرت نرم افزاری بیشتری داشت و SDK خیلی بهتری رو فراهم کرده بود و سونی هم نمی تونست با مایکروسافت از این نظر رقابت کنه ... وضعیت فعلی iOS (یا webOS و Android) نسبت به WP7 به اون شکل نیست.

من پیشگو نیستم و از آینده خبر ندارم و شواهد منطقی قطعی هم برای پیش بینی چنین اتفاقی (یا برعکسش) فعلا نمی بینم، ولی خب شاید شما درست بگید. باید صبر کنیم و ببینیم.
    چیزی که به بحث ما مربوط میشه استفاده از Silverlight برای App ها در WP7 هست نه مقایسه اش با Flash برای طراحی وب. و خب صرفا استفاده از Silverlight برای طراحی برنامه های WP7 برتری خاصی رو برای مایکروسافت نسبت به رقیب هاش ایجاد نمی کنه.

مایکروسافت هم تابحال کم اشتباه نکرده، و کم شکست نخورده. همونطور که بقیه هم همینطور بودن. رقیب های مایکروسافت اسم های کوچکی نیستن و اسم مایکروسافت خود به خود باعث موفق بودنش نمیشه. باید صبر کنیم و ببینیم.

ممنون.
    سلام مجدد دوست عزیز.
    دوست خوبم من هم هیچ گونه ادعایی ندارم و همینطور در توانایی شما هم هچ گونه شکی ندارم و خدای نکرده قصد جسارتی نداشتم.
    دوست خوبم وقتی مایکروسافت برای Windows Phone 7 هم XNA رو طراحی کرد هدفش این بود که خیلی از کارهایی رو که شما در بالا ذکر کردین رو خود XNA انجام بده و دست برنامه نویس رو باز تر بزاره ، دوست خوبم مسائلی از قبیل توان سخت افزاری و مصرف باطری رو خود XNA تشخیص میده و برنامه نویس باید محیط و گرافیک بازیش رو با پلتفرم جدید Change کنه و دیگه نیازی نیست تا Base Code رو از ابتدا بازنویسی کنه ، در واقع هدف مایکروسافت هم همین بوده تا صرفه جویی در وقت و هزینه بشه.
    کمپانی های بازی سازی هم خوب مسلما به دلیل امتیازات ویژه این پلتفرم از خودشون تمایل بیشتری نشون میدند که برای این پلتفرم بازی بسازند همونطور که میبینیم هنوز این پلتفرم relase نشده ولی کمپانی های بازی سازی و همینطور افراد Game Programmer بازی های خوب و با کیفیتی برای این پلتفرم ساختند.
    دوست خوبم اوایلی که Xbox به بازار اومد خیلی ها مایکروسافت رو بازنده این میدان میدونستند به دلیل قدرت سونی و Play Station و کمتر کسی فکر میکرد که روزی Xbox از Play Station پیشی بگیره ولی با مدیریت و برنامه ریزی های دقیق و پیشرفته مایکروسافت این اتفاق افتاد حالا هم مایکروسافت هدفش از ارائه XNA برای Windows Phone 7 هم اینه که موفقیت Xbox رو اینبار در Windows Phone 7 و در مقیاس با هم تراز های خودش نظیر iOS و webOS تکرار کنه و با مدیریت و زمان بندی دقیق و حساب شده مایکروسافت در این زمینه من توان رسیدن به این هدف رو درونش میبینم.
    یادمون باشه که سونی غول بزرگی بود و Play Station یکه تاز این میدان و هیچ کس فکر نمیکرد رقیب تازه وارد بتونه حرفی برای گفتن داشته باشه اما الان Xbox و مایکروسافت تعیین کننده این میدان هستند.
    دوست خوبم من مخصوصا Microsoft SilverLight رو با Flash مقایسه کردم تا روشن بشه که SilverLight انعطاف پذیری بیشتری نسبت به فلش داره و دست برنامه نویس وب رو باز تر میذاره و قدرت بالا تری داره پس در نتیجه تمایل برنامه نویسان و طراحان وب بیشتر میشه تا از SilverLight به جای فلش استفاده کنه و این موضوع برای Windows Phone 7 از این جهت اهمیت داره که به طور پیشفرض این پلتفرم از این امکان استفاده میکنه و از اون پشتیبانی میکنه و هیچ مشکلی در هماهنگی بین این پلتفرم و SilverLight وجود نداره.
    مایکروسافت هر وقت که خواسته یه استانداردی رو معرفی کنه موفق بوده و نمونه اش رو میتونم به ظهور Net. اشاره کنم که الان دیگه اکثریت برنامه ها تحت Net. نوشته میشند و Windows Seven و Windows Vista که به طور پیشفرض از Net. پشتیبانی میکنند و دارندگان Windows XP هم حتما باید نسخه ای از Net. رو روی ویندوزشون برای نصب و اجرای برنامه ها داشته باشند.
    دوست خوبم من هم پیشگو نیستم ولی با ظرفیت ها و توانی که از آینده یک محصول میبینم میتونم حدس ها و گمانه زنی هایی بکنم و با توجه به توان اون محصول به حدسیات خودم تقریبا مطمئن باشم.
    از شما هم که با من در رابطه با این موضوع بحث کردین و اهمیت قائل شدین و وقت خودتون رو صرف این کار کردین بسیار ممنونم و برای من باعث افتخار و خوشحالی بود که تونستم با شما آشنا بشم و با شما هم کلام و هم بحث باشم.
    با سپاس.

10. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    مشخص شده که ویندوز7 کی میاد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    مشخص شده که ویندوز7 کی میاد؟
    سلام آرش جان.
    همونطور که قبلا هم گفته بودم در تاریخ 11 اکتبر یعنی 17 روز دیگه به صورت رسمی ریلیز میشه و در این تاریخ مایکروسافت بسته این سیستم عامل رو در اختیار کمپانی های سازنده اسمارت فون ها قرار میده ، حالا دیگه بستگی داره که هر کمپانی کی اسمارت فون خودش رو معرفی و در بازار جهانی عرضه کنه ولی تا قبل از پایان سال جاری میلادی حتما اسمارت فون های دارای سیستم عامل Windows Phone 7 معرفی و در بازار جهانی عرضه خواهند شد.
    با سپاس.

13. این کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ویدئویی از مقایسه ی ویندوز فون 7 با سیستم عامل آیفون، iOS
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این ویدئو محیط کاربری این دو سیستم عامل و برخی قابلیت های app switching و multi-tasking مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است.

مقایسه ویندوز فون 7 با آخرین نسخه از نسل قبلی ویندوز موبایل، یعنی 6.5
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن: از این طرفها رد میشدم گفتم اینها رو اینجا بذارم بد نیست.

15. 3 کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

مایکروسافت اعلام کرده که win phone 7 روی چند تا ساپورت مخابراتی به مشکل برخورده کارشناسا هم پیشبینی کردن ممکنه معرفیه اولین win phone 7 به نیمه ی دوم Novamber بیوفته...منبع Slash gear

17. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم یه نگاه بندازین جالبه
    مقایسه وب تو هر سه تا سیستم ios wp7 android

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اندرویید که اصلا زار میزد!!!

19. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •