فخیم زاده کارش حرف نداره قسمت دوم ندیدیم بدبختی حجم چندانی هم نداریم دانلود کنیم جام جم نمیده ؟
فخیم زاده کارش حرف نداره قسمت دوم ندیدیم بدبختی حجم چندانی هم نداریم دانلود کنیم جام جم نمیده ؟
پست 43 که اطلاع رسانی زمان پخشه!!!!! من یک خلاصه کوچیک می خواستم.....!!!!!تو پست 43 همین صفحه هم هست پدرام عزیز فرمودن
......................
عزیزم منم گفتم که گور پدر شبکه 2و 3 همشونپست 43 که اطلاع رسانی زمان پخشه!!!!! من یک خلاصه کوچیک می خواستم.....!!!!!اینجا که اطلاع رسانی شده بود بعدشم لینک دانلودشون هست دان کنین
اگر سرعت بالا ندارین (نت) از این قراره که یه ساختمون به اسم 85 که توش یه سری زندگی میکنن البته اکثرشون خلافکارن
اینطور که پیداست و یه ری گ ی تو کفش بعضیاشونه (اکثرشونه) و توی ساختمون به صورت اتفاقی یه جسد پیدا میکنن که توی
دیوار یکی از قسمتهای پارکینگ هستش البته جسد پوسیدست حداقل 1 سالی از مرگ ایشون میگذره
فعلا همینا چیز خاصی نبوده و اینکه یه بازرسی الان داره روی این پرونده کار میکنه که پسر این بازرس خبرنگار هستش
دیگه بهتر از این بلد نیستم تعریف کنم
جاااااااااااااان
......................![]()
سلام
به نظر م سریال جالبی نمیاد.یه جورایی تکرار سریالای قبلی فخیم زاده است
شاید یه خورده سکانسهای اکشن و تعقیب و گریز پلیسیش بیشتر و مدرن تر شده باشه
در کل سینما و تلویزیون ما میتونه سریال پلیسی جذاب و پر کشش تولید کنه
از همین سریال کلانتر و هوش سیاه بگیر بیا تا ساختمان 85 که اصلا معلوم نیست برای چی تولید میشن
قسمت سومش ضعیف بود
کلا یک مورد خیلی تابلو داره این سریال اونم کند بودن بیان دیالوگ هاست
مکث های طولانی بین دیالوگ ها از سمت بازی گر ها میره رو اعصاب ادم
انگار میخوان اب ببندن به time سریال
بزرگترین اشکال سریال اینه که خیلی خلیلی خیلی کند پیش میره!
کلا یه قسمتو میشه تو ۵تا جمله خلاصه کرد
كاش از شبكه يك يا سه پخش ميشد،معمولا سريالاي شبكه 2 كمتر بيننده دارن.......
تایک رو باز کردم می خواستم دقیقا همین جمله رو بنویسم که دیدم شما زحمتش رو کشیدی. : دی
به نظر منم همینطوره.
همونطو که قبلاً هم در تاپیکهای مربوط به سریالها تذکر داده شده . قرار دادن لینک دانلود خلاف قوانین هست . لطفاً نه درخواست لینک داشته باشین و نه لینک دانلود قرار بدین .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)