تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 20 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 194

نام تاپيک: بررسی ایپاد نانو نسل 6- نمایشگر مولتی تاچ

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

cnet سایت حرفه ای نیست .. .
    داداش ببین به چی نیاز داری برو سمت همون کاری نداشته باش کی چی میگه !
    اگه واقعا کیفیت صدای خیلی خوبی برات مهم هست نانو نگیر ... چون مثلا فلانی نانو براش بد هست دلیل نمیشه شما نگیری ...
    خیلی ها به من میگن چرا همش ایپاد میگیری؟ این همه پول میدی ... در جواب میگم برام بهتره و نیاز هام رو رفع میکنه !

اول ببین خودت چه چیزهایی برات اهمیت داره لیست کن اونهارو بیا اینجا بگو + بودجه !
    در ضمن نانو نسل قبل امکانات بیشتر و متنوع تری نسبت به نانو جدید داره نانو جدید برای کسی هست که یه چیز کوچیک و زیبا میخواد برای موزیک همین !....
    .................................................. ....
    شما اگه واقعا نانو میخوای من میگم نسل 5 بگیر ولی اگه گیر اینترفیس و طراحیش هستی بحث فرق میکنه.
    *در ضمن صدا مقوله ای شخصی هست کیفیت سانسا و نانو فکر نکنم خیلی خیلی باهم تفاوتی داشته باشه مهم ایرفون هست
    در ضمن EQ های متفاوتی هم در ایپاد وجود داره ...
    ولی در مورد کیفیت صدای سانسا اطلاعی ندارم تست نکردم!

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

اصلا مثل هم نیستند تو یه رده هستند ولی اصلا مثل هم نیستند تعجب میکنم چطور همچین چیزی میگید.
    من منظورم این بود که اون مولفه ها رو باید داشته باشه.

مطمئی هستی اصلا این ریویو cnet رو خوندی . تو رده خودش تو این ضمینه اصلا مناسب نیست.

خوب عزیر من اینطوری که اصلا داری حرف قبلی خودت رو نقض میکنی.

صفحه نمایش مولتی تاچ 1.5 اینچی چقدر این رو تو سایت های مختلغف مسخره کردند . شتاب سنج چیه اصلا به چه درد همچین پلیری میخوره که فقط آیکوناش لق لق بخوره وقتی پلیر رو تکون میدی؟!

. ...

بله clip+ یکی از خوش صدا ترین پلیر ها هست و با تنظیمات پیشرفته rockbox میشه برای خیلی از سبک ها تنظیم کرد.
    هیچ وقت اپل برای کیفیت صدا مطرح نبوده هیچ وقت هر چند کیفیت سیگنال خروجی بهضی از محصولات جدیدش واقعا شفاف تر و بهتر از قبل شده ولی اصلا هدف گیریش کیفیت عالی نیست .
    ببین پلیر های رده clip یه مشخصاتی دارند که خیلی پلیر موفق تو این رده بودند مثل zen stone plus یا کلیپ و کلی دیگه ولی این پلیر تو این رده هست امکاناتش متناسب و بهینه نیست .

حسین جان اون ایکون ها لق لق تکون میخوره برای شتاب سنج نیست ...
    کاربرد شتاب سنج تو نانو برای قابلیت SHAKE SHUFFLE هست که کاربردی هم هست ... + قدم شمار داخلی.
    در مورد کیفیت همینطور هست .
    در مورد امکانات نانو هم که تو پست بالا گفتم! امکانات محدودی داره این نسل فقط اینترفیس و مولتی تاچ همین
    بهترین مدل نانو نسل 5 بود ... امکانات خیلی خوبی داشت(خودم هر دو مدل رو دارم و تجربه کافی دارم)
    *در کل سیاست های اپل با بقیه شرکت ها فرق میکنه ...
    توصیه من به عنوان کسی که هر دو مدل رو دارم:اگه کسی نانو نسل 5 داره و میخواد نسل 6 بگیره این کارو نکنه
    و اگه میخواد نانو بگیره به نظر خودم نسل 5 مناسب تر هست .
    تموم.

2. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چند تومنه sansa clip ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

cnet
    اول ببین خودت چه چیزهایی برات اهمیت داره لیست کن اونهارو بیا اینجا بگو + بودجه !
    یه پلیر کلیپ (گیره دار) میخوام.
    سبک و کوچیک. مانیتور حتماً داشته باشه.

از انتظاراتم هم مهمترین چیز کیفیت موزیکه.

در ضمن نانو نسل قبل امکانات بیشتر و متنوع تری نسبت به نانو جدید داره نانو جدید برای کسی هست که یه چیز کوچیک و زیبا میخواد برای موزیک همین !....
    بله. ولی من فقط برای موزیک میخوام. اگه برای فیلم و بازی و ... میخواستم بی شک ترجیح میدادم پول بیشتری بدم و برم سراغ آیپاد تاچ. چون بنظرم می ارزه. ولی گفتم که. من برای آهنگ میخوام...
    ولی خب سایر امکانات نانو 6 رو هم دوس دارم مثل قدم شمار...
    Last edited by Nocturne; 25-10-2010 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

یه پلیر کلیپ (گیره دار) میخوام.
    سبک و کوچیک. مانیتور حتماً داشته باشه.

از انتظاراتم هم مهمترین چیز کیفیت موزیکه.

بله. ولی من فقط برای موزیک میخوام. اگه برای فیلم و بازی و ... میخواستم بی شک ترجیح میدادم پول بیشتری بدم و برم سراغ تاچ. چون بنظرم می ارزه. ولی گفتم که. من برای آهنگ میخوام...
    ولی خب سایر امکانات نانو 6 رو هم دوس دارم مثل قدم شمار...
    خوب شما میخوای پول بیشتری بدی که فقط برای موزیک میخوای؟
    نانو نسل 5 حدود 165 تومن هست 8گیگش ... 16 گیگ هم داره از هر نظر امکاناتش از نسل 6 بالاتر هست به جز داشتن صفحه نمایش همین ...
    قدم شمار و ... تو نسل 5 هم هست ... یعنی شما همه چیه نسل 6 رو به جز تاچ بودن تو نسل 5 میتونید داشته باشید + امکانات اضافه دیگه مثل میکروفون و دوربین فیلمبرداری و صفحه نمایش بزرگتر و ... + قیمت کمتر ...
    با این حال انتخاب با خودتون هست من چیزی که هست رو باید میگفتم !
    TXT-CALENDER-WORLD CLOCK-ALARM-VIDEO-VOICE MEMOS-VIDEO CAMERA-COVER FLOW-ENERGY SAVER-GAMES و ... در نسل 5 وجود داره که در نسل 6 وجود ندارد.
    از نظر کیفیت صدا و ... هم هیچ فرقی ندارن. تاچ جدید اینترفیس جدید داره و مولتی تاچ هست .

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله. همه چیش عالیه. قیمتشم همینطور. ولی کلیپ نیست و همینطور کوچیک.

داره خودمونی میشه z0diac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    آلبوم سال 86 هیچکس!

پيش فرض

درود/

سلام. در کل این کوچولو چه ویژگی های خاصی داره؟ یعنی برا نسل جدید ارزش داره خرج کنی؟!
    داداشمون -a.z.p.z- تجربش زیاده .. نه!!؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

درود/

سلام. در کل این کوچولو چه ویژگی های خاصی داره؟ یعنی برا نسل جدید ارزش داره خرج کنی؟!
    داداشمون -a.z.p.z- تجربش زیاده .. نه!!؟
    ویژگی خاص کوچیک بودن و زیبا بودن و اینترفیس جالب همین!
    در کل ارزش زیادی نداره ...
    نه نداره...

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

cnet سایت حرفه ای نیست .. .
    داداش ببین به چی نیاز داری برو سمت همون کاری نداشته باش کی چی میگه !
    اگه واقعا کیفیت صدای خیلی خوبی برات مهم هست نانو نگیر ... چون مثلا فلانی نانو براش بد هست دلیل نمیشه شما نگیری ...
    خیلی ها به من میگن چرا همش ایپاد میگیری؟ این همه پول میدی ... در جواب میگم برام بهتره و نیاز هام رو رفع میکنه !

.................................................. ....
    شما اگه واقعا نانو میخوای من میگم نسل 5 بگیر ولی اگه گیر اینترفیس و طراحیش هستی بحث فرق میکنه.
    *در ضمن صدا مقوله ای شخصی هست کیفیت سانسا و نانو فکر نکنم خیلی خیلی باهم تفاوتی داشته باشه مهم ایرفون هست
    در ضمن EQ های متفاوتی هم در ایپاد وجود داره ...
    ولی در مورد کیفیت صدای سانسا اطلاعی ندارم تست نکردم!

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

حسین جان اون ایکون ها لق لق تکون میخوره برای شتاب سنج نیست ...
    کاربرد شتاب سنج تو نانو برای قابلیت SHAKE SHUFFLE هست که کاربردی هم هست ... + قدم شمار داخلی.
    در مورد کیفیت همینطور هست .
    در مورد امکانات نانو هم که تو پست بالا گفتم! امکانات محدودی داره این نسل فقط اینترفیس و مولتی تاچ همین
    بهترین مدل نانو نسل 5 بود ... امکانات خیلی خوبی داشت(خودم هر دو مدل رو دارم و تجربه کافی دارم)
    *در کل سیاست های اپل با بقیه شرکت ها فرق میکنه ...
    توصیه من به عنوان کسی که هر دو مدل رو دارم:اگه کسی نانو نسل 5 داره و میخواد نسل 6 بگیره این کارو نکنه
    و اگه میخواد نانو بگیره به نظر خودم نسل 5 مناسب تر هست .
    تموم.
    مرسی جالب بود البته به قول خود کارشناس cnet تنها بخشی که نتیجه گیری نمیشه کرد همون بخش امکانات هست درسته نمره داد ولی نظر نداند فقط گفت هر برندی یه استانداردی داره و دنبال یه سری امکانات هست برای همین از یه جنس نیستند که بشه مقایسه کرد.(منظورش یه همچین چیزی بود.)
    Last edited by peaceful1; 28-10-2010 at 20:23.

11. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منم یه دونه گرفتم
    فقط این چه جوری شتابسنجه مسخرش غیره فعال میشه الان روتیت شده هر کاری میکنم بر نمیگرده به حالت اولش اعصابمو خورد کرده

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام
    منم یه دونه گرفتم
    فقط این چه جوری شتابسنجه مسخرش غیره فعال میشه الان روتیت شده هر کاری میکنم بر نمیگرده به حالت اولش اعصابمو خورد کرده

منظورت اینه که صفحه نمایش برعکس شده و رفته یه طرف دیگه؟... این موضوع ربطی به شتاب سنج نداره ...
    2 تا انگشتات رو بذار روی صفحه و اون رو بچرخون بعدش بر میگرده و به هر جهتی هم بخوای میتونی برش بگردونی.

14. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •