بله درسته تازه داشتم مشخصات میدیدم متوجه شدم![]()
بله درسته تازه داشتم مشخصات میدیدم متوجه شدم![]()
بله من پاور رو همونو می خرم و البه کیس یا اون یا هاف ایکس یا انتک
ولی گفتم که من دو تا 465 رو پرو گرام می کنم بشه 470 بعد یه دونه 480 رو می بلعه ضمنا ای تی ای فیزیکو ساپورت نمی کنه
مین هم نظرم رو اون بود برگشت الان رو اینه
می گن اشغاله گیگا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیزیک تو بازی کارایی داره نه کار سه بعدی.
واسه کار گرافیک شما همون گرافیکهای حرفه ای تر Quadro یا FirePro مناسبه
بازرفت دنبال غول مول های مسخره!
بابااولاًگیگاud9 از این مادربرده قدرتش بیشتره این1
اینو بااین پایینی نمیشه مقایسه کرد خب گرفتی؟
دوما این مین بورداز شرکتevga واسه سوپر کامپیوتراست سوما شما یه موقع خواستی یه کارتی روی مین بوردت نصب کنی نمیشه که روی اینا که اینا همشون7تا سوکت گرافییک داره(PCI exprees)خب اصلاًاین مادربرد ها واسه یه غولهاییه که کارای گرافیکی درحد المپیک دارن نه شما مثلاًبازی میسازن.
کلاًفکرgtx470-gtx460-gtx480 وکلاًشرکت nvidia رو ازفکرت بنداز یرون ببین یه رائون5970x2 هست که ساپفایر زده اور شدس قدرتش خیلی بالاس نیگا:
سومامین بوردهای گیگا تو دنیا تکه درحال حاضر بهترین مین بورد دنیاUD9 هستش.این شرکت شما یه سربه سایتش بزن دموهاشو ببین بوردهای دولایه اونسی داره بادولایه مسی ومس بیشتر.
درضمن USB3های زده شده برای مین بوردهای این شرکت دارای قدرت3برابر نسبت به بقیه مین بوردهای شرکتهای رقیبش هست مثل ASUS-EVGA-FAXCOON,...........
این حرف رو کی زده دقیقابگو کی زده بله یک دونه گرافیک5970زده که مشکل خنک کنندگی داره وگرنه گیگا بایت درحال حاضر جزو بهترین هاست وشاید بهترین.می گن اشغاله گیگا
شما مشکلت چیه من نمیدونم به جون خودت این مین هایی که میزنی هنوز تا 1ماه آینده قیمتاشون مقرون به صرفه نیست عزیز من.
درضمن اونا اصلا به درد شما نمیخوره برق زیادی مصرف میکنه همین مین که من واستون گفتم عالیه.
درود
مین رو اگه تو ایران گیر اوردی حتکا خبر بده!تو دبی فقط 3 تا فروشگاه داره چه برسه به ایران!!!خیلی هم بیشتر از 3.5 در میاد این سیستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما تو ایران پیدا کردم دیگه که می گم بعدشم لابد قیمت کردم که میگم 3.5 من که همین جوری نمی گم اینو می خوام.
بله راجع به پورت های pci مشکل هست اونا همشون pci-e هست ولی یه مدل قبل همون اوگا حله همچیش تو ریویو ها هم شاه کار کرده ولی می خوام ببینم ud7 از اون بهتره یا نه.
عزیزمن ud7رو با اون نمیشه مقایسه کرد که باید اون مین رو که مد نظر داری ازشرکتevga بود هان همون 4wey sli راستش من این رونمیتونم باud7 مقایسه کنم چون 100درصد بهتره ولی باud9هم نمیشه مقایسه کرد چون ud9 بهتره همیشه اینو بدون کهازud9بهترنداریم وسلام.ولی می خوام ببینم ud7 از اون بهتره یا نه.
الان گیرت فقط مین هست یاگرافیک سیستم من خوب بود خوشت اومد مارک بندی رو؟
گرافیک که گفتم این دوتا5970هستن یکیش اون معمولیه یکیشم این:
ازشرکت ساپفایر که این دومیقیمتش=940
گارانتی ریا کامپیوترهست که دیگه محشره!
من مارک بندی شما رو رد نکردم همش درسته فقط من بجای هارد 1 وسترن 4 تا سیگیت 500 رو رید صفر می کنم و مین هم حالا باید ببینم اخه شما خیلی رو اون گیگا تاسب دارین من اوگا رو بیشتر می پسندم و البته شما چرا می گید گرافیک ای تی ای من می گم انویدیا برا این که فیزیک بازیام هم انجام بشه ولی ای تی ای این فیزیکو نداره ولی بله مسلما اگه ای تی ای بخوام نمی رم نسخه ی رفرنسشو بگیرم همون سافایر که شما گفتین رو می خرم.
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
بله اما من در کنار کار گرافیکیم بازی هم می کنم اون سری تو بازی خیلی خیلی خیلی ضعیفه من اینو نمی خوام بالا خره من بازی نکنم داداشم که می کنه بعد به من نمی گه خاک تو سرت رفتی این قدر پول دادی چی گرفتی؟![]()
بازم داری بهترین مارک رو با یه مارک معمولی اشتباه میگیری درضمن شما میخوایی4تا کنتاکتور4پین پاورت الکی خرج هارد بشن ومفت برق مصرف کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ه فقط من بجای هارد 1 وسترن 4 تا سیگیت 500 رو رید صفر می کنم
برای فیزیکس میتونی یه460بزاری وبریا کارت خودت هم مجبور میشه5870بزاری با رنج قیمتت دوست من بعد میتونی کارت460رو بعنوان کارت فیزیک معرفی کنی.
evga نگیر نگیر نگیر قیمتاش تا1ماه دیگه مقرون به صرفه نیست.
تعصب به بهترین مارک بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله چون سرعتش می پره بالا در حد ssd می شه
Last edited by dehghani1375; 04-09-2010 at 20:39. دليل: تایپی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)