تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .....

راي دهنده
137. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • .....

0 0%
  • .....

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 130

نام تاپيک: دلیل بی اعتنایی و دست کم گرفتن داوطلبان نسبت به دانشگاه آزاد چیست؟

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

دوستان !
    وقتی دانشگاه ازاد پول میگیره و سراسری رایگانه طبیعتن همه دوست دارند برن سراسری چون رایگانه. بنابراین نفرات بالای کنکور میرن سراسری و کسانی که کمتر درس خوندند میرن ازاد. برای همینه که حداقل بین دانشجویان دانشگاه ازاد و سراسری اختلاف سطح علمی ایجاد میشه.
    فقط کافیه برید ببینید چند نفر از نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد از دانشگاه ازاد هستند. . و یا توی مرجله اول المپیاد دانشجویی به شیوه ی غیر متمرکز چند نفر دانشگاه ازادی وجود دارند.
    من خودم دانشگاه ازاد لیسانس گرفتم دارم اینارو میگم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برگزیدگان نهایی المپیادها در سالهای مختلف:
    کد:
    Last edited by reza3600; 01-09-2010 at 20:00.

2. این کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دلیل اصلی فرهنگ بدی که تو جامعه هست

دانشگاه آزاد = مدرک پولی

4. این کاربر از samanajan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

برای خود من مهم نبود ... مدرک رو گرفتیم و توی کار هم خودمون رو نشون دادیم موفق بودیم ! همین ! حالا هی برید بگید ای ای دانشگاه آزاد ! فعلا که همشون دارن میرن سر کار و بعد دولتی ها دارن میرن هندونه فروشی و تاکسی !

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

نباید صفر و صدی نگاه کرد .نمیشه آزاد رو 0 کرد سراسری رو 100 .

خلاصه از حق نگذریم دانشگاهی رو که بعضی از دانشجوهاش تو سراسری مجاز هم نشدن رو نمیشه هم سطح سراسری گرفت . ((البته نه همه ی دانشگاه آزاد ها و نه همه ی سراسری ها ))
    البته بازم میگم . صفر و صدی نباید قضاوت کرد .

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

من دوست داشتم همه بهش میگفتن خنگ ... رتبه سراسری بعد دوسال از 70000 شد 75000 !

بعدش هم اومد آزاد ... ولی درس خوند معدلش شد18.93 !

بعد هم رفت ارشد ... الان هم داره تو یه شرکت خیلی خوب کار میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه چیزی میگم شاید برای بعضیا خنده دار بیاد ولی اگر یکم با خودتون فکر کنید می بینید حق با منه :

اول اینکه من هنوز منتظر نتایج هستم ، بنابراین حرفی که میزنم جانبداری از کسی نیست . دوم اینکه ، تمام کسانی که تو سراسری رتبه های خوب و چشمگیری رو کسب میکنند از سه حالت خارج نیستند : خرخونی به مقدار بسیار زیاد ، پول خرج کردن زیاد ، داشتن سهمیه . البته بعضیا با خرج زیاد و خرخونی بازم رتبه خوبی کسب نمی کنند که باید ریشه یابی کرد دلیلش چی بوده . البته موردهای دیگه هم هستش که به ندرت یافت میشه . حالا این حرفا رو زدم که بگم هر کسی تو سراسری رتبش بد میشه نشون از خنگ بودنش نیست و اصلا نباید نگران این موضوع باشه و اتفاقا باید بره دنبال رشته تخصصی ای که دوستش داره و مطمئن باشه که حتما موفق میشه در اون رشته . حالا فامیل ازت میپرسند دانشگاه آزاد درس میخونی یا سراسری . یه عده شرمشون میشه بگند آزاد و افسوس میخورند که ای کاش سراسری قبول میشیدم . ببینم حالا شما مدرکت رو از سراسری بگیری اون فامیل یا کسی که باهاش رو در وایسی داری میاد برات کار پیدا میکنه ، اونم صرف اینکه سراسری درس خوندی؟ نه برادر من ، اول از همه میگند چند مرده حلاجی؟ اصلا چیزی حالیت هست؟ بعدشم من خود داییم که دانشگاه علامه درس میخونه میگه تو کلاس خودمون طرف از آزادِ نمیدونم کجا اومده ارشد علامه قبول شده و به نظرم کار کسی که از کارشناسی آزاد بیاد ارشد سراسری خیلی درسته .

کسایی هم که میگند آزاد چرته تا حالا از دم دانشگاه آزادم رد نشدند و از روی شکم سیری حرف میزنند . من فقط میگم در مقابل این افراد سکوت کنید چون یه درجه از شما پایین ترند.

9. 8 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

من یه چیزی میگم شاید برای بعضیا خنده دار بیاد ولی اگر یکم با خودتون فکر کنید می بینید حق با منه :

اول اینکه من هنوز منتظر نتایج هستم ، بنابراین حرفی که میزنم جانبداری از کسی نیست . دوم اینکه ، تمام کسانی که تو سراسری رتبه های خوب و چشمگیری رو کسب میکنند از سه حالت خارج نیستند : خرخونی به مقدار بسیار زیاد ، پول خرج کردن زیاد ، داشتن سهمیه . البته بعضیا با خرج زیاد و خرخونی بازم رتبه خوبی کسب نمی کنند که باید ریشه یابی کرد دلیلش چی بوده . البته موردهای دیگه هم هستش که به ندرت یافت میشه . حالا این حرفا رو زدم که بگم هر کسی تو سراسری رتبش بد میشه نشون از خنگ بودنش نیست و اصلا نباید نگران این موضوع باشه و اتفاقا باید بره دنبال رشته تخصصی ای که دوستش داره و مطمئن باشه که حتما موفق میشه در اون رشته . حالا فامیل ازت میپرسند دانشگاه آزاد درس میخونی یا سراسری . یه عده شرمشون میشه بگند آزاد و افسوس میخورند که ای کاش سراسری قبول میشیدم . ببینم حالا شما مدرکت رو از سراسری بگیری اون فامیل یا کسی که باهاش رو در وایسی داری میاد برات کار پیدا میکنه ، اونم صرف اینکه سراسری درس خوندی؟ نه برادر من ، اول از همه میگند چند مرده حلاجی؟ اصلا چیزی حالیت هست؟ بعدشم من خود داییم که دانشگاه علامه درس میخونه میگه تو کلاس خودمون طرف از آزادِ نمیدونم کجا اومده ارشد علامه قبول شده و به نظرم کار کسی که از کارشناسی آزاد بیاد ارشد سراسری خیلی درسته .

کسایی هم که میگند آزاد چرته تا حالا از دم دانشگاه آزادم رد نشدند و از روی شکم سیری حرف میزنند . من فقط میگم در مقابل این افراد سکوت کنید چون یه درجه از شما پایین ترند.
    اینو حق داری ، ولی منم حق دارم !
    نباید صفر و صدی نگاه کرد .نمیشه آزاد رو 0 کرد سراسری رو 100 .

خلاصه از حق نگذریم دانشگاهی رو که بعضی از دانشجوهاش تو سراسری مجاز هم نشدن رو نمیشه هم سطح سراسری گرفت . ((البته نه همه ی دانشگاه آزاد ها و نه همه ی سراسری ها ))
    البته بازم میگم . صفر و صدی نباید قضاوت کرد .

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من بعضی چیزها از دانشگاه ازاد دیدم که واقعا نوبره.یه استاد دانشگاه ازاد میگفت همکارم سکه میگرفت نمره میداد.
    یکی دیگه زن گرفته بود درس 3 واحدی به همه دو نمره داده بود و...

ولی اینکه بخوایم بگیم کسی که رفت دانشگاه ازاد بی سواد میاد بیرون به هیچ وجه درست نیست.ولی به معدل داشنگاه دولتی بیشتر میشه اعتماد کرد
    من تجربه هردو دانشگاه را دارم.توی ازاد خیلی راحت تر نمره میدن

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من بعضی چیزها از دانشگاه ازاد دیدم که واقعا نوبره.یه استاد دانشگاه ازاد میگفت همکارم سکه میگرفت نمره میداد.

ولی اینکه بخوایم بگیم کسی که رفت دانشگاه ازاد بی سواد میاد بیرون به هیچ وجه درست نیست.ولی به معدل داشنگاه دولتی بیشتر میشه اعتماد کرد

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •