دوشنبه - ساعت 19:30
اینم سایت رسمی سریاله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوشنبه - ساعت 19:30
اینم سایت رسمی سریاله:
دیالوگ های فیلم هنگام چیدن گندم و شعر ها و آواز هایی که میخوندند به نظرم چندان ما به ازای بیرونی با حال و روز اون دوران نداشت .
نا سلامتی صحبت از حدود 1400 سال پیش است و بعضی از دیالوگ ها حال و روز امروزی دارند . اما با شناختی که از میرباقری دارم باید سریال روند بهتری در پیش بگیره .
تیزر رسمی سیما فیلم برای مختارنامه:
منم از قسمت اول خوشم اومد. اميدوارم همينطوري ادامه پيدا كنه.
قسمت اول رو دانلود کنید :
کیفیت معمولی :کیفیت خوب :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------
از مگاآپلود :
کیفیت معمولی :کیفیت عالی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fandak; 02-10-2010 at 09:24.
اونجایی که مختار بین گندمها وایساده بود و به کشاورز میگفت عجب گندمهایی!! مثل طلا هستن!! وقتی کشاورز جوابش رو داد که نون حلال و کارگر .. من به وجد اومده بودم خیلی جالب بود.
ولی درست میگید احتمالا اینطور سخن گفتن از ۱۰۰ سال پیش به اینور مد شده.
سريال خوبي به نظر ميرسه و اون طور كه كارگردانش گفته داستان هاي زيادي در دل خودش داره . منتظرم ببينم واقعه كربلا رو چطور درست كردند . واقعا كار سختيه ...
اين يك تكيه اش واقعا اعصبم رو ريخت بهم و ناراحت شدم . دوستان اگر متوجه نشدن تيتراژ رو ببينند كاملا متوجه مي شن .
[IMG]http://up.--------.com/Files73/e5da9e26e61b4da2a0b4.jpg[IMG]
این چیش اعصابت رو بهم ریخت؟؟؟
چون تيراژ صحنه هاي عاشورا رو داشت نشون مي داد از صحنه دقيقا اين جوري بر مياد كه حضرت عباس دستش رو به آب مي زنه ، ولي يه دفعه اسم ميرباقري تو آب ديده مي شه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)