تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 63 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 626

نام تاپيک: ◄◄ اتــاق تــجــزیــه و تــرکــیــبــات ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    5 نفر هستند به طوری که از هر 3 نفر 2 نفر همدیگر را می شناسند . ثابت کنید که می توان آن ها را طوری به دور میزی چید که هر نفر افراد کنار خود را بشناسد .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام بر دوستان
    فرا رسیدن ایام امتحانات رو به بعضی ها تبریک و به بعضی ها تصلیت عرض می کنم.
    Last edited by m_honarmand_j; 23-12-2006 at 19:51. دليل: ناقص بودن

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام بر دوستان
    مدتی هست که من منبع مناسبی برای سوال حل کردن ندارم . اگه کسی کتابی ، سایتی یا هر منبع دیگه ای سراغ داره لطفا بهم معرفی کنه .
    ممنون می شم .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

2 راهنمایی

سلام
    مجموعه ی n عضوی چند زیر مجموعه ی غیر متقاطع دارد ؟
    سلام
    به ازای هر عضو از مجموعه ببینید چند حالت وجود دارد . یا در یک زیر مجموعه هست و یا نیست پس ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

2 جواب!!

سلام
    40 ضلعی منتظمی مفروض است . آیا می توان رأس های آن را با اعداد 0 تا 9 طوری شماره گزاری کرد که برای هر دو عدد مختلف ضلعی وجود داشته باشد که انتهای آن این اعداد شماره گزاری شده باشد؟
    سلام
    به سادگی می توان دید که نمی شود .
    این که باید به ازای هر دو عدد یک ضلع وجود داشته باشد و اعداد ما از 0 تا 9 است (10 تا) یعنی انتخاب 2 از 10 که مساوی است با 45 و ما 40 تا ضلع داریم .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

5 راهنمایی

سلام
    خانه های صفحه ی شطرنج n*n که در آن n زوج و برگتر از 2 می باشد را با n*n)/2) رنگ مختلف به نحوی رنگ می کنیم که هر رنگ درست برای دو خانه به کار رفته است . ثابت کنید می توان n رخ را طوری قرار داد که در خانه هایی با رنگ های مختلف قرارر داشته باشند و در ضمن یکدیگر را تحدید نکنند.

سلام
    فرض کنید که دو رنگ هستند که در هر کدام از آنها یک رخ وجود دارد و این رخ ها همدیگر را تحدید می کنند (در یک سطر یا یک ستون اند) ببینید چند حالت رخ می دهد . سپس تهداد کل حالت هایی که می توان رخ ها را در صفحه چید را بیابید . ببینید به چه نتیجه ای می رسید . ( در واقع می بینیم که تعداد حالت های نامطلوب از کل حالت ها کمتر است در نتیجه حالتی وجود دارد که مطلوب است .)

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

سلام بر دوستان
    مدتی هست که من منبع مناسبی برای سوال حل کردن ندارم . اگه کسی کتابی ، سایتی یا هر منبع دیگه ای سراغ داره لطفا بهم معرفی کنه .
    ممنون می شم .
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایته خیلی خوبیه.اگه قبلا ندیدیش حتما یه سر بزن.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

سلام
    اگر نفر اول استراتژی برد داشته باشد آن را انجام می دهد .حال فرض کنید بازیکن نفر اول استراتژی برد ندارد .
    نفر اول عدد یک را انتخاب می کند(چون اگر هر عددی را انتخاب کنیم عدد یک حذف می شود) و نوبت نفر دوم می شود و انگار او آغاز کننده ی بازی است پس می بازد . پس همیشه نفر اول برنده است .
    سلام
    من این راه حل نفهمیدم خوب اگه عدد یک نباشه چی؟
    اگر اعداد اولیه طوری باشند که هیچیک بر دیگری بخش پذیر نباشد نفر اول نمی تواند بازی را ببرد( بازی برنده ندارد)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

13

سلام
    من این راه حل نفهمیدم خوب اگه عدد یک نباشه چی؟
    اگر اعداد اولیه طوری باشند که هیچیک بر دیگری بخش پذیر نباشد نفر اول نمی تواند بازی را ببرد( بازی برنده ندارد)
    سلام بر دوست عزیزم
    این بار اگه بزنی در گوشم هم حق داری . این n تا عدد از 1 تا n هستند .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

10 جواب!!

سلام
    n نقطه داده شده است و n<4 . ثابت کنید می توان این نقطه ها را با پیکان چنان به هم وصل کرد که از هر نقطه با حداکثر به کمک دو پیکان به هر نقطه ی دیگر رفت .
    سلام بر دوستان
    فقط کافی است که برای n به ازای 5 و 6 این پیکان ها را پیدا کنیم و سپس اگر n فرد باشد از 5 و اگر زوج باشد از 6 استفاده کنیم به این ترتیب که رأس های قبلی را در یک خط می چینیم و دو رأی جدید را یکی در بالا و یکی را در پایین می گذاریم و سپس همه ی یالهایی که با رأس بالا وصل هستند به جز یالی که شامل رأس جدید است را به سمت خارج از رأس جدید پیکان می کشیم و همه ی یالهای رأس جدید دیگر را به سمت آن رأس پیکان می کشیم . در آخر یالی که بین دو رأس جدید است را به طرف رأس بالایی پیکان می کشیم .
    امیدوارم که فهمیده باشید که چی گفتم چون خودم نفهمیدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •