خوش به حالت بازی رو پخش زنده نگاه کردی:
روبینو هم که تقریبا تموم شد
مکسول هم داره میاد(به نقل از گل)
خرید مکسول خیلی خوبه چون در قسمت سمت چپ بسیار ضعیف بودیم
توی ژانویه هم یه هافبک خلاق بگیریم تمومه
رئال بد موقعی خورد به میلان.....![]()
خوش به حالت بازی رو پخش زنده نگاه کردی:
روبینو هم که تقریبا تموم شد
مکسول هم داره میاد(به نقل از گل)
خرید مکسول خیلی خوبه چون در قسمت سمت چپ بسیار ضعیف بودیم
توی ژانویه هم یه هافبک خلاق بگیریم تمومه
رئال بد موقعی خورد به میلان.....![]()
روبینیو رو فردا میخریم و با این اوصاف قوی ترین تیم سری آ میشیم
فعلا باید روی لیگ مرکز کنیم و فصل بعد برای cl
اینتر هم مساوی کرد
آره دقیقاکلا تیم با اومدن زلاتی خیلی روحیه گرفته تا جایی که سیلوا گلزنی میکنه
میلان خلی شاداب بازی کرد
سیلوا هم پارسال تو کل فصل دو گل زد
یکی با لاتزیو تو المپیکو
یکی هم به جنوا تو سن سیرو
سایت گل – تیم بدون مربی بولونیا توانست روزگار را بر اینتر، قهرمان فصل پیش سری آ و لیگ قهرمانان دشوار کند و از آنها تساوی بدون گل بگیرد.
اینتر به ویژه در نیمه دوم سعی کرد به سمت دروازه بولونیا برود، اما امیلیانو ویویانو، دروازهبان بولونیا درخشش قابل توجهی داشت.
اینتریها در این دیدار آشفته بازی میکردند و نمیتوانستند کنترل توپ را در دست بگیرند. بازیکنان اینتر هیچ فضایی در میدان پیدا نمیکردند و به محض آن که صاحب توپ میشدند چندین بازیکن آبی و قرمزپوش را اطراف خود میدیدند.
اینتر پس از تعطیل شدن سری آ به دلیل دیدارهای ملی میزبان اودینزه خواهد بود و بولونیا دیدار دشوار دیگری در خانه رم خواهد داشت.
دوستان میلانی بعد از چند فصل یکم دچار عقده شدنحقم دارین والا
از نظر ستاره هم هنوز خیلی کمتر از اینتر داریدولی واسه نایب قهرمانی تلاش کنید امیدوارم بهش برسید
Last edited by sAeEd_kHaAn; 31-08-2010 at 09:22.
ما واقعا خوشحالحیم که امسال موراتی و بنیتس در اینتر حضور دارن
انشالله دوباره50 سال دیگه قهرمان سی ال میشید![]()
تا کور شود هر آنکه... (بوگو!!)![]()
من نميدونم شماها ديگه ميلان رو هم مسخره ميكنيد؟؟!!!!
دمتون گرم شماها...
مثل اينكه يادتون رفته ميلان چه تيمي هست....مطمئن هستم امسال خطر خيلي بزرگي براي همه تيم ها هست...فراموش نكنيد رونالدينيويي رو در اختيار داره كه 80% دريبل هايي كه الان زده ميشه اختراع اون بوده...تازه اگه ...روبينيو هم كه بياد واويلا...پاتو هم كه همه ميشناسنش....ولي جدا از اين بازيكن ها يه نگاه به گذشتش بكنيد و وقتي اين حرف ها رو ميزنيد خجالت بكشيد...طرفداري تيم خودتون رو بكنيد...تيم مقابل رو مسخره نكنيد...ببينيد تيم مقابلتون كيه...من طرفدار منچستر هستم ولي هيچوقت افتخارات و بزرگي تيم ديگه رو فراموش نميكنم![]()
کل کل بسه! خسته نشدی!!
ببینیم هفته دوم تیم هامون چکار میکنن
دوستان میلانی از بس قهرمانی داشتن یه چند فصل رو اجازه دادن اینتر یه حالی بکنه. تازه اینتر بعد از ماجرای کالچوپولی (که به اعتقاد من خودش راه انداخت تا رقیباش رو زمین بزنه چون در مورد میلان هیچوقت چنین چیزی رسما تو دادگاه اثبات نشد) تونست سری تو سرا در بیاره. وقتی که بعد از ماجرای کالچوپولی، یوونتوس افتاد سری b و میلان و خیلی از تیمهای رقیب اینتر هم با کسر حداقل 8 امتیاز مواجه شدن، خب معلومه که این تیمها ستاره های خودشونه از دست میدن. یکی از همین ستاره ها هم همین زلاتان بود. یکی دیگه اش هم پاتریک ویرا که از یوونتوس پا شدن اومدن اینتر و 3 چهار تا قهرمانی برای اینتر به ارمغان آوردن (خداییش هیچکس نمیتونه منکر این بشه که تو فصلهای 2006-2007 و 2007-2008 تیم اینتر بدون زلاتان نمیتونست قهرمان بشه).
در کل من همون اولی که رافا بنیتس به اینتر اومد حدس میزدم که فاتحه ی این تیم خونده اس. (بنیتس اگه مربی بود با اونهمه ستاره تو لیورپول یه کاری میکرد)
دمش گرم میلان خریدهای خوبی کرده امیدوارم این اینترو بکشه پایین که خز کرده سری آ رو !!
به یووه که امیدی نیست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)