واقعا درست میگید!
خواهشا اگه ممکنه این تشکر را فعال کنید.
واقعا درست میگید!
خواهشا اگه ممکنه این تشکر را فعال کنید.
به نظر من سیستم شمارش پست ها هم باید راه بیفته.چون خیلی از بچه ها فقط توی این بخش ورزشی دوست دارن فعالیت کنند و برای مشکلاتشون به قسمت های دیگه سر بزنند.یکیش خوده من! قسمت موسیقی هم که متاسفانه بسته شده.کلا کارهایی که برای دل خودت انجام می دی اینجا زیاد براش ارزش قائل نمی شوند.البته خدایی نکرده نمی خوام تو کار مدیران عزیز و زحمتکش قسمت ورزشی دخالت کنما!
اما نظر من اینه که این سیستم ها راه بیفته اتفاق های خوبی می افته!
البته این صحبت ها به این تاپیک ربطی نداره اما همیشه دنبال یه بهونه می گشتم که این رو مطرح کنم.
با تشکر![]()
رفیق کاملا حرف دلم منو زدی
منم میخواستم یک همچین چیزی بنویسم که شما زودتر زحمتشو کشیدی
منم خودم بیشتر توی تاپیکهای ورزشی فعالیت میکنم.
مسعود میدونه تاپیک اسپانیارا چیکارش کردیم.
گل های بازی رفت
نتیجه بازی رفت: سویا 3 - 1 بارسلونا
سویا 0 - 1 بارسلونا (زلاتان)
سویا 1 - 1 بارسلونا (لوئیز فابیانو)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سویا 2 - 1 بارسلونا (کانوته)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سویا 3 - 1 بارسلونا (کانوته)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل های بازی برگشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیجه بازی برگشت: بارسلونا 4 - 0 سویا
★ بارسلونا 1 - 0 سویا (کنکو) (گل به خودی)
★★★ بارسلونا 2 - 0 سویا (مسی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
★★★★ بارسلونا 3 - 0 سویا (مسی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
★★★ بارسلونا 4 - 0 سویا (مسی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر فراوان از سایت تاپ گل (منبع لینک های این پسن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن: گل های بازی رفت رو ندیدم که ریت بدم... سایت تاپ گل هم ریت نداده بود...
یاعلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)