تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 112

نام تاپيک: مقایسه جذاب بین دو کارت عالی : GTX 460 1GB Vs HD5850

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

قیمت این 5850 تو ایران چنده الان ؟؟؟؟
    حدود 310..

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اوه اوه اوه؟!!!
    چه بحثی راه افتاده اینجا من نبودم!!
    بازم کل کل AMD/Intel و ATi/nVIDIA !!

تجربه به من نشون داده که دیگه وارد این بحثها نشم!! چون برای افرادی که با تعصب به برند مورد علاقشون نشون نگاه می کنن هزارتا دلیل علمی و منطقی از همه مهمتر اقتصادی هم کارساز نیست.
    پس فقط این رو میگم که روزبهروز از فروش nVidia داره کاسته میشه و 69 درصد سال 2008 به 51 درصد رسیده و سهمشو داره به ATi واگزار میکنه.
    و از همه مهمتر این نکته رو خیلی یادشون میره که nVIDIA با 6 ماه تاخیر و 3 بار طراحی دوباره این سری رو وارد بازار کرد. اونم با یه معماری تکراری و بازهم دمای بالا. این یعنی اشباع شدن طراحی های انویدیا. و باید یه فکر اساسی در موردش بکنه تا بازارو واگزار نکرده.
    من روی هیچ برندی تعصب ندارم و فقط علاقه دارن به AMD/ATi .

و می خوام اینو بگم تا زمانی که روسای nVIDIA و اینتل پایان هر سال با نیش های از بنا گوش در رفته از سود های کلانشون و افزایشش نسبت به پارسال صحبت میکنن ما باید قدری به این مساله فکر کنیم که این سود از کجا به دست میاد؟؟؟!!
    در صورتی که AMD بهد از 5 سال ضرر تازه پارسال به سوددهی رسید!!

اگرم گاهی از انویدیا متنفر میشم به این دلیله که میبینم حتی به خاطر کاربرانش,از حداقل سوددهی نمی گزره.

ATI داره چیپ ست CROSSFire رو به طور رایگان در اختیار شرکت ها و در اخر مردم قرار میده.در صورتی nVIDIA بابت هر چیپ SLIکه روی مادربردی نصب میشه 5 دلار امریکا حق امتیاز میگیره!!

یا منفور ترین حرکت این شرکت فروش 30 دلاری نرم افزار Badaboom برای تبدیل ویدیو هستت.

این خیلی بده که با گزاشتن فناوری CUDA داخل GPu کاربر رو مجبور به خرید نرم افزاری میکنه که باید رایگان در اختیار کاربراش بزاره.مثل ATi AVIVO که از برنامه های پرکاربرد منه.

هر وقت nVIDIA به حقوق مصرف کننده حداقل احترام رو گزاشت و قیمتش رو قابل مقایسه با ATi کرد .من اونوقت این دوتا رو با هم مقایسه می کنم.
    Last edited by salarhiv; 22-08-2010 at 02:46.

3. 5 کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اوه اوه اوه؟!!!
    چه بحثی راه افتاده اینجا من نبودم!!
    بازم کل کل AMD/Intel و ATi/nVIDIA !!

تجربه به من نشون داده که دیگه وارد این بحثها نشم!! چون برای افرادی که با تعصب به برند مورد علاقشون نشون نگاه می کنن هزارتا دلیل علمی و منطقی از همه مهمتر اقتصادی هم کارساز نیست.
    پس فقط این رو میگم که روزبهروز از فروش nVidia داره کاسته میشه و 69 درصد سال 2008 به 51 درصد رسیده و سهمشو داره به ATi واگزار میکنه.
    و از همه مهمتر این نکته رو خیلی یادشون میره که nVIDIA با 6 ماه تاخیر و 3 بار طراحی دوباره این سری رو وارد بازار کرد. اونم با یه معماری تکراری و بازهم دمای بالا. این یعنی اشباع شدن طراحی های انویدیا. و باید یه فکر اساسی در موردش بکنه تا بازارو واگزار نکرده.
    من روی هیچ برندی تعصب ندارم و فقط علاقه دارن به AMD/ATi .

و می خوام اینو بگم تا زمانی که روسای nVIDIA و اینتل پایان هر سال با نیش های از بنا گوش در رفته از سود های کلانشون و افزایشش نسبت به پارسال صحبت میکنن ما باید قدری به این مساله فکر کنیم که این سود از کجا به دست میاد؟؟؟!!
    در صورتی که AMD بهد از 5 سال ضرر تازه پارسال به سوددهی رسید!!

اگرم گاهی از انویدیا متنفر میشم به این دلیله که میبینم حتی به خاطر کاربرانش,از حداقل سوددهی نمی گزره.
    ATI داره چیپ ست CROSSFire رو به طور رایگان در اختیار شرکت ها و در اخر مردم قرار میده.در صورتی nVIDIA بابت هر چیپ که روی مادربردی نصب میشه 5 دلار امریکا حق امتیاز میگیره!!
    یا منفور ترین حرکت این شرک فروش 30 دلاری نرم افزار Badaboom برای تبدیل ویدیو هستت.
    این خیلی بده که با گزاشتن فناوری CUDA داخل GPu کاربر رو مجبور به خرید نرم افزاری میکنه که باید رایگان در اختیار کاربراش بزاره.مثل ATi AVIVO که از برنامه های پرکاربرد منه.
    هر وقت nVIDIA به حقوق مصرف کننده حاقل احترام رو گزاشت و قیمتش رو قابل مقایشه با ATi کرد .من اونوقت این دوتا رو با هم مقایسه می کنم.

بحث اینه که nvidia بعد مدتها یه کارت داده که ارزش خرید داره ولی به قیمت خودش.ولی این کاربر که گویا پسرخاله nvidia هست اصرار داره که حتی با قیمت 5850 هم باز 460 بخرین.خودش که میگه 460 را 315 تومان خریده.حالا میخواد به همه ثابت کنه کار درستی کرده

البته بگم Badaboom کیفیت فیلم را بهتر از ATi AVIVO درمیاره

5. 2 کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بحث اینه که nvidia بعد مدتها یه کارت داده که ارزش خرید داره ولی به قیمت خودش.ولی این کاربر که گویا پسرخاله nvidia هست اصرار داره که حتی با قیمت 5850 هم باز 460 بخرین.خودش که میگه 460 را 315 تومان خریده.حالا میخواد به همه ثابت کنه کار درستی کرده

بله iceweek جان.متاسفانه تعصب از بعد از خرید یک قطعه حاصل میشه!!
    بعد دیدم که یکی گفته بود بود که در حالت Single قبول داره که 5850 قویتره.خب همه ی دنیا به Single نگاه میکنن.نه چیز دیگه ای.

و این رو می خواستم بگم که یادم رفت. تا حالا شده به این فکر کنین که چرا قیمت کارت گرافیک الان اینقدر بالا رفته؟!!

هر بار که یکی از این دوتا کارت جدیدی می دادن نصف قیمت کارته ای امروز قیمت داشت. حتی ATi همیشه قویترین کارتش تو هر سری حدود 350 قیمت داشته. ولی حالا 2 برابر شده که اصلا با ارزونتر شدن تکنولو ژِ ی رابطه ای نداره.چیزی که همه ی ما توی تمام قطعات داریم میبینیم.
    ولی انویدیا متاسفانه با این قیمت های کذاییش بازار کل کارت گرافیک رو گرون کرد

اتفاقی که دیر یا زود برای پردازنده هم میفته . مگه AMD چقدر می تونه در برابر گران فروشی اینتل طاقت بیاره؟!
    و فقط این وسط ما کاربران بیچاره با این وضیعت افتضاح اقتصادی متضرضر میشیم.

خوبه یه کم از اعداد و ارقام و بنچمارک و این کاغذ بازیها ی مسخره بیرون بیایم و همه چیز رو واقعی ببینیم.
    این هزینه اسون به دست نمیاد که وارد سود کلان تر این شرکت های منفور مادی گرا بکنیم.
    Last edited by salarhiv; 22-08-2010 at 02:41.

7. 3 کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اره متاسفانه همیشه ATi توی بحث نرم افزاری یه ایرادایی داره.
    قبلا که توی convert نویز می نداخت بعضی از جاها هم به قول تدوین گرا فریم دزدی می کرد. این مشکلا که خوشبختانه توی Catalyst های جدید حذف شده. جایی خوندم که ATi قول داده این مشکل رو بزدودی حل کنه و AVIVO رو به صورت یک برنامه ی مجزا و حرفه ای تر بکنه.تا 2012. ولی نکته ی مثبتش اینه که بازهم رایگان ارائه میدش.
    داشتم فکر میکردم شانس اوردیم انویدیا بابت درایوراش پولی نمی گیره!!
    Last edited by salarhiv; 22-08-2010 at 03:00.

9. 2 کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

ATI داره چیپ ست CROSSFire رو به طور رایگان در اختیار شرکت ها و در اخر مردم قرار میده.در صورتی nVIDIA بابت هر چیپ SLIکه روی مادربردی نصب میشه 5 دلار امریکا حق امتیاز میگیره!
    اگر لینک معتبری راجب این صحبتتون دارید قرار بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

آخه به من چی میرسه از NVDIA

من خودم حدود دو ماه پیش واسه یکی از دوستام سیستم بستم خوب اونموقع بهترین انتخاب رو کردم و واسه گرافیک 5850 بستم واسه CPU هم 965AMD خیلی هم سیستم توپی شد با 1 ملیون (البته اون موقع 350 تومن بود 5850 )

نکته بعدی راجع به تعصب : اگه مثلا 460 قبل 5850 میومد من میگرفتم بعدش فکر میکردم ضرر کردم و رو قطعم تعصب پیدا میکردم ولی وقتی هردو تاشونو تو سایتا چک کردم حتما یه دلیلی داشته 460 رو خریدم (حالا ولش که چه دلیلی) ولی یه دلیلی داشته

شما اینهمه پشت Nvidia حرف زدی که گرون فروشه و ... فکر کردی همین AMD اگه یه سود درست حسابی در بیاره مثل Nvidia نمیشه . شما که از من قدیمی ترید. همین Nvidia حدود 10-12 سال پیش TNT2 رو که زد کلن شرکت voodooرا Knock out کرد (راستی نمیدونستم معنی بدی میده اون کلمه قبلی وگر نه نمیگفتم ببخشید ) یه شرکت انقلابی بود که با سیاست های پول گرائی voodoo مقابله کرد حالام عین ATI الان فرض کنش که Nvidia رو ورشکست کنه اونم میشه مثل همین

مثل اینکه این دور ادامه داره. یه شرکت پول دار تره به هر روشی تبلیغ میکنه (درست و غلط) بعدش یه شرکت میاد مثلا کار مردمی میکنه نرم افزار رایگان میده . قیمتاشو کم میکنه محصول خوب و با کیفیت میزنه حالا وقتی اولی شکست میخوره خود این شرکت خوب هم میشه یه شرکت درآمد محور و ....

تازه این خبرای توافقات پنهانی Nviida و Ati واسه افزایش قیمت محصولاتشون رو هم باید در نظر گرفت.

منظور من از این نوشته اینه که نباید آدم تو ذهنش این باشه که Ati یه شرکت کاربر دوسته و به فکر پول نیست و ... پس محصولاتش رو بخریم کلن این بساط بازی و کارت گرافیک و بنچ و هزار چیز دیگه همش واسه پوله حالا به ATI برسه یا به Nvidia نه من سود میکنم نه شما. و با نخریدن من و شما از مثلا Nvidia هم تغییری ایحاد نمیشه تو سیاست این شزکت

هر کدوم محصول خوب(با قیمت خوب) بدن میخریم ندن نمیخریم همین و بس!

خیلی ممنون از نظرات دوستان که باعث اقزایش اطلاعاتمون میشه
    Last edited by Download Master; 22-08-2010 at 06:13.

12. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

وقتی میگم با تعصب حرف میزنی همینه.میدونی Galaxy GeForce GTX 460 Super OC در حد خیلی زیادی اورکلاک شده.اینو ببین.همون بازی با همون رزولوشن
    این کارا رو میکنی میگم کاربرا را گمراه میکنی.

توی اون بنچ 5870cf عقبه توی این 23 فریم بهتره
    گفتم که بنچ مزخرفیه چون نتونستم 5850 CF رو پیدا کنم گذاشتم گفتم از هیچی بهتره!
    اخوب بالاخره اون فروم رو پیدا کردم . به تمام کسائی که بحث 460SLI رو دنبال میکنن توصیه میکنم این فروم رو از اول تا آخر بخونن چون بنچش کاملا توسط یه شخص انجام شده و پول دادن و بزرگ جلوه دادن و اینا نداره خیلی هم جالبه (کاش بشه مثل این فروم رو تو p30world هم ببینیم یعنی میشه؟!!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این فروم میاد اول بینSLI GTX460 768MB و 5970 بنچ میزاره که 5970 بالاتر قرار میگیره
    بعدش میاد بین SLI GTX 460 1GB و 5970 بنچ میزاره که GTX460 بالاتر قرار میگیره
    بعدش بین SLI GTX 460 1GB و 5850 تست میزاره که خودتون ببینید چه اتفاقی میوفده:
    1-Crysis Warhead:

2-Call of Jaurez :

3-Stalker :

4-Dirt 2 :

5-BattleField Bad Company :

6-Metro 2033 :

7-Devil May Cry :

8- Resident Evil 5:

9-Demo Heaven :

خوب اینا مقدار Scale بود. واسه همین میگم SLI بهتر از CF هست حالا شما قبول نکنید.

1 بعد
    Last edited by Download Master; 22-08-2010 at 07:51. دليل: چون مقایسه دو کارت در حالت اورکلاک شده بود نتایج هر بازی را از سایت های Refrence میگیریم

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقای nvidia 460

در مورد بنچ هایی که گذاشتید فقط یه چیزی بگم.
    این 460

اینم 460 که در تستهایی که گذاشتید استفاده شده

16. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •