نه من از همراه اول استفاده میکنم. اولش ایرانسل داشتم ولی تو منطقه ی ما EDGE رو ساپورت نمیکرد.
ولی خوب یه بدی بزرگی که این سیستم داره نوسان بالای پینگ هست. مثلا اون پینگی که من گذاشتم .الان دوباره تست کردم زد 800حالا شما که با مخابرات و اینا سر و کار دارید. اونا قانونی واسه پینگ دارن؟ مثلا از 500 بیشتر نشه؟؟؟
اول بگم پینگ سرورهای اسپید تست رو اصلا قبول ندارم. چه 800 شما رو چه 500 . بهترین روش برای گرفتن پینگ گوگل هست. شما برو داخل Start بعد داخل run بزن cmd اونجا بنویس ping google.com -n 50 با این کار شما 50 بار گوگل رو پینگ میکنید واسه همین اینجوری به واقعیت نزدیکتره و درصد خطا از لحاط نتیجه تست پینگ پایین تر میاد:
الان این روی سرویس مخابرات وقتی که هیچ استفاده ای نمی کنم گرفته شده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صبر کنید فقط این تست ملاک نیست واسه بازی چرا؟ چون هنگام بازی کردن شما درصدی از پهنای باندتون رو پر می کنید و این باعث تاخیر در ارتباط با سرور میشه که در نتیجه پینگ شما میره بالا. در نتیجه ممکنه سرویسهای دانلود و آپلود پایین کمی مشکل ساز باشند ولی با سرویس 128/128 هم میشه با تنظیمات بازی بدون لگ داشته باشید.
این ip گیم سروری در ایران هست پینگ این باید برای شما از گوگل کمتر باشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در انتها باید بگم پینگ چیزی نیست که بشه براش تضمینی کرد این غیر ممکنه چون احتمال داره شبکه برای 5 دقیقه هم که شده اور لود بشه . شما حتی برای سرعت نمی تونید از شرکتها تضمین بگیرید.خیلی از شرکتها به بهانه رایگان بودن ترافیک شبانه به کل منکر کیفیت سرویس میشند.