تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 103 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما اگه وایمکس و اینجور چیزا هم داشته باشی باید یه مودم همیشه رو کولت باشه! تازه قیمتش بماند...!
    به زودی وقتی پوشش شبکه وایمکس بره بالا می تونید از مودم های USB وایمکس استفاده کنید که اندازه همین دانگلهاست با این تفاوت که سرویس شما واقعی هست پینگ شما مطلوبه و سرعت شما نوسان نداره. البته به شرطی که از مبین نت سرویس بگیرید چون ایرانسل تو 7 شهر بیشتر سرویس نداره و شما نمی تونی تو کل کشور بچرخی.

حالا
    تصور كنيد
    سرويس 128 مخابرات با سرعت 14 ماهي 10 تومن
    سرويس ايرانسل و همراه اول با سرعت 25 بگيريم ميانگين ماهي 10 تومن
    حالا كدوم بهتره ؟
    به نظر شما ما پیشنهاد کنیم سرویس ایرانسل رو بگیریند به سرعت 25 و به قول شما نامحدود یا سرویس 128 محدود فن آوا رو؟
    محض اطلاع با ایرانسل بیشتر از 10 گیگ نمیشه استفاده کرد در صورتیکه با مخابرات روزانه میشه 1 گیگ دانلود کرد.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مطمعنا کسی که از اینترنت فقط دانلود بخواد باید بره دنبال سرعت های بالا. من گفتم چند بار. من رسیوم توی تورنت 19 20 هستش و با IDM حدودا 30 . خیلی تفاوت داره سرعتشون . ولی خوب همینه!

من دقیقا نمیدونم شما چطوری با سرعت دانلود 16 کیلوبیت در ثانیه روزی 1 گیگ دانلود میکنین؟ البته خود بدی این سرویس اینه که دانلود کل پهنای باند سرویس رو اشغال میکنه و گشت زنی و وب گردی خیلی سخت میشه . من دقیقا نمیدونم مخابرات که انقدر میگن خوبه این مشکل رو داره یا نه. و اگه داره!!!!! من به شخصه آدمی نیستم که بشینم فقط فقط دانلود کنم.
    متاسفانه واسه ی همینه که سرویس رو بعضی جاها با اینکه نامحدودا واسه بعضی ها محدود میکنن چون بیشتر از حدی که معمولا وجود داره و باید باشه دانلود میکنن. مطعمن باشین موضوع ایرانسل و اینکه میگین محدود نیست ( وایمکس رو میگم ) مربوط به کسایی هست که در ماه بیشتر از شاید 30 40 گیگ دانلود دارن. حالا دقیقا نمیدونم.

وقتی محدود ماهی 5 گیگ هست باید یه ضریب درست حسابی واسه نامحدودش در نظر بگیریم. یعنی حدودا 25 گیگ یا 30
    اینو فقط واسه این میگم چونکه بعضی ها خیلی بچه گانه عمل میکنن. مطمعنا اینترنت فقط واسه ی دانلود فیلم و بازی نیست. من پسر خالم سرعت نتش حدودا 10 مگابایت هستش. ولی تا الان نشنیدم که مثلا همش فیلم دانلود کنه یا بازی!!!
    فقط میره تو یوتوپ یا آهنگ دانلود میکنه یا وبگردی و این چیزا!

( خواهشن به کسی بر نخوره اینو جدی میگم. اصلا به خودم. ما چون سرعت بالا نداشتیم عقده ای شدیم . حتی خود من هم اول که این سرویس رو گرفتم روزای اول چیزایی رو که واقعا باید دانلود میکردم و نمیتونستم نشستم دانلود کردم. از برنامه و فیلم و کلیپ گرفته تا چیزهای دیگه. ولی باید این موضوع کمی دقیق تر بررسی بشه)

درسته. شاید نیاز نداشته باشه. ولی وقتی که ایران بود خوره ی دانلود بود ولی میگه اونجا سرعت نت جوری هست که من هرلحظه بخام میتونم 20 تا فیلم دانلود کنم ولی خوب وقتی فکر میکنم می بینم جالب نیست. اگه واقعا لازم باشه فقط دانلود میکنم.

دوست خودم اسم هر فیلمی رو که میشنید میرفت دانلود میکرد. میگم بابا مگه اینو دیدی؟ میگه نه ولی بایدباحال باشه!!
    موضوع اینه!!!

خود من اول که این سرویس رو گرفتم 3 تا فیلم دانلود کردم. الان دیگه حوصله ندارم چون هم سرعت اونقدر بالا نیست برای هر فیلم یه 7 ساعتی علاف میشم...

به نظر من این سرویس برای دانلود فایلهای زیر 100 مگابایت خیلی خوبه. همونطوری که کینگ گفت حدودا یک ساعت طول میکشه که 100 مگابایت رو دانلود کنه!!! و واسه کسایی که واسه 7 مگابایت 1 ساعت علاف میشدن یه مزیت بزرگه!

من تا امروز 10 گیگ دانلود کردم و هنوز هم سرویسم برقراره... دانلودهام هم 4 تا فیلم بوده و بقیه اش برنامه ها وآهنگ و اینا بوده. بیشتر برنامه

فعلا در مورد نامحدود بودن که من به شخصه مطمعن هستم.

مبین نت الان داره ماهی 20 تومن سرویس 128 نامحدود میده و 256 محدود هم 20 تومن میده.
    ولی خوب
    وقتی شما نمیتونی بیتشر از 5 گیگ دانلود کنی چه فایده؟ پس به نظر من اون سرویسهای محدود که به نظر شما سرعت پایینی هم داره به درد کسانی که وب گردی میکنن و پینگ پایین واسشون خیلی مهمه خوبه. اللخصوص خود بنده.
    حاظرم پینگم پایین باشه ولی دانلودم نامحدود. ولی وقعا پایین. زیر 100 و حتی کمتر

متاسفانه خط من فیبر نوری هست واسه همین از داشتن ADSL محرومم.
    ولی خوب این دانگل داخلی که لپ تاپم داره خوراک این سیستم هست که سیم کار رو میذاری توی سیستم و راحت وصل میشی.

دوستمون توضیحاتش رو گذاشته بود ولی به دلیل برخی اختشاشات اخیر( به من ربطی نداره ) همه رو پاک کرده.

خوب امیدوارم یکم خودم و دیگران رو قانع کرده باشم!!

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بجای اینهمه بحث الکی سرعت EDGE تون رو از speedtest.net بذارین ببینم
    از من که افتضاح بود.قبلاً گذاشته بودم

البته تا 200 کیلوبیت هم می رسه.

5. این کاربر از Colton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

البته امروز سرعتم خیلی پایین اومده بود. حتی پینگی که قبلا گرفته بودم 350 بود حدودا.
    ولی خوب در اولین فرصت که به روال عادی برگشت یه تست دیگه میگذارم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من دقیقا نمیدونم شما چطوری با سرعت دانلود 16 کیلوبیت در ثانیه روزی 1 گیگ دانلود میکنین؟ البته خود بدی این سرویس اینه که دانلود کل پهنای باند سرویس رو اشغال میکنه و گشت زنی و وب گردی خیلی سخت میشه . من دقیقا نمیدونم مخابرات که انقدر میگن خوبه این مشکل رو داره یا نه. و اگه داره!!!!! من به شخصه آدمی نیستم که بشینم فقط فقط دانلود کنم.
    با سرعت 16 شما داخل 18 ساعت می تونید 1 گیگ دانلود کنید. البته مخابرات سرعتش روی 14 ثابته که تو 24 میشه 1 گیگ .من که مشکلی نمیبینم از لحاظ وبگردی چون با IDM نمیکنم که این مشکل پیش بیاد. مخابرات هم مشکلات خودش رو داره که برمیگرده به شانس شما یکیش عدم ارایه IP ولید هست.

وقتی محدود ماهی 5 گیگ هست باید یه ضریب درست حسابی واسه نامحدودش در نظر بگیریم. یعنی حدودا 25 گیگ یا 30
    اینو فقط واسه این میگم چونکه بعضی ها خیلی بچه گانه عمل میکنن. مطمعنا اینترنت فقط واسه ی دانلود فیلم و بازی نیست. من پسر خالم سرعت نتش حدودا 10 مگابایت هستش. ولی تا الان نشنیدم که مثلا همش فیلم دانلود کنه یا بازی!!!
    فقط میره تو یوتوپ یا آهنگ دانلود میکنه یا وبگردی و این چیزا!
    الان قصد شما از مطرح کردن این قسمت چی بود؟ مگه شما اینترنت نامحدود دایال آپ داشتی می تونستی ماهی فقط با وبگردی 800 مگ بیشتر دانلود کنی؟ ولی حالا میبینیم طرف Adsl 128 داره ولی 3 گیگ حجم واسه وبگردیش کم میاد اون هم به دلیل سنگین شدن روز افزون سایتهاست. شما اگر به پسرخاله محترم بفرمایید Du meter نصب کنند متوجه میشید خیلی بیشتر از 40 گیگ استفاده می کنند با همون دیدن یوتیوب.

( خواهشن به کسی بر نخوره اینو جدی میگم. اصلا به خودم. ما چون سرعت بالا نداشتیم عقده ای شدیم . حتی خود من هم اول که این سرویس رو گرفتم روزای اول چیزایی رو که واقعا باید دانلود میکردم و نمیتونستم نشستم دانلود کردم. از برنامه و فیلم و کلیپ گرفته تا چیزهای دیگه. ولی باید این موضوع کمی دقیق تر بررسی بشه)
    دوست خودم اسم هر فیلمی رو که میشنید میرفت دانلود میکرد. میگم بابا مگه اینو دیدی؟ میگه نه ولی بایدباحال باشه!!موضوع اینه!!!خود من اول که این سرویس رو گرفتم 3 تا فیلم دانلود کردم. الان دیگه حوصله ندارم چون هم سرعت اونقدر بالا نیست برای هر فیلم یه 7 ساعتی علاف میشم...
    واسه اینکه به کسی بر نخوره خواهشا هیچ وقت خودت رو با دیگران جمع نبند. همین الان لیست دانلود من پره نه از فیلم هایی که با 1000 تومن گوشه خیابان ریختند بلکه با آموزشها و DvD هایی که به راحتی تو بازار پیدا نمیشه اگر هم بشه قیمت بالایی داره شما هیچ میدونی اگر یک گرافیست بخواد یک DvD پر از عکسهای استوک به روز بخره باید چقدر پول بده؟ پس هر شخصی بسته به نیازش دانلود میکنه و نمیشه اشخاص رو با هم قیاس کرد.

به نظر من این سرویس برای دانلود فایلهای زیر 100 مگابایت خیلی خوبه. همونطوری که کینگ گفت حدودا یک ساعت طول میکشه که 100 مگابایت رو دانلود کنه!!! و واسه کسایی که واسه 7 مگابایت 1 ساعت علاف میشدن یه مزیت بزرگه! من تا امروز 10 گیگ دانلود کردم و هنوز هم سرویسم برقراره... دانلودهام هم 4 تا فیلم بوده و بقیه اش برنامه ها وآهنگ و اینا بوده. بیشتر برنامه فعلا در مورد نامحدود بودن که من به شخصه مطمعن هستم.
    دوست ندارم با لگد زدن به مباحث قدیمی با عث ایجاد گرد و خاک در انجمن بشم ولی برای چک کردن حجم باقی مانده می تونید به قسمتی که در تاپیک مربوطه گفته شد برید و چک کنید. بله اگر روزی 100 مگ بخواید دانلود کنید خوبه ولی روزی 400 مگ رو کم میارید نکته دیگه اینکه پینگ این سرویس در حالت معمولی بالای 800 هست یعنی یک چیزی وقتی از تمام پهنای باند مخابرات میکشید مطمئن قاعدتا هنگام دانلود پینگ باید از 800 هم بیشتر بشه که این برای صفحه باز کردن اصلا خوشایند نیست.

مبین نت الان داره ماهی 20 تومن سرویس 128 نامحدود میده و 256 محدود هم 20 تومن میده.
    ولی خوب وقتی شما نمیتونی بیتشر از 5 گیگ دانلود کنی چه فایده؟ پس به نظر من اون سرویسهای محدود که به نظر شما سرعت پایینی هم داره به درد کسانی که وب گردی میکنن و پینگ پایین واسشون خیلی مهمه خوبه. اللخصوص خود بنده.حاظرم پینگم پایین باشه ولی دانلودم نامحدود. ولی وقعا پایین. زیر 100 و حتی کمتر
    شما به اشتباه متوجه شدید مبین نت سرویس 128 رو با 6 گیگ و 256 رو با 5 گیگ ترافیک میده که هر کدوم قیمتش 20 تومنه.فایدش اینه که شما می تونید از 2 تا 8 و کل روزهای جمعه رو دانلود کنید بدون اینکه از حجمتون کم بشه که در حال حاظر این قابلیت رو ایرانسل نداره. پینگ زیر 100 واسه یک سرور خارج از یک کشور در حد رویاست. همین الان پینگ اکثر سرویسهای Adsl با سرورهای داخلی گیم از 25 تا 95 هستند. اگر شما می خواید لایو بازی کنید مشکلی با مبین نت ندارید چون تست شده و پینگ 4.2.2.4 میانگین بین 280 تا 300 میلی ثانیه هست که معقوله.

متاسفانه خط من فیبر نوری هست واسه همین از داشتن ADSL محرومم.
    ولی خوب این دانگل داخلی که لپ تاپم داره خوراک این سیستم هست که سیم کار رو میذاری توی سیستم و راحت وصل میشی.
    تاسف رو باید برای مخابرات تهران بخورید که هنوز تجهیزاتش و تچهیزات شرکتها رو توی کافو های نوری وصل نکرده.

در انتها بهتره در مورد معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول
    بحث بشه نه مطالب مربوط به اپراتورها.
    Last edited by sei_pm; 21-08-2010 at 17:46. دليل: درخواست Zed2

8. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته امروز سرعتم خیلی پایین اومده بود. حتی پینگی که قبلا گرفته بودم 350 بود حدودا.
    ولی خوب در اولین فرصت که به روال عادی برگشت یه تست دیگه میگذارم.

البته تا 200 کیلوبیت هم می رسه.
    شما سرویس ایرانسل دارید یا همراه اول چون تستهای Gprs ایرانسل معمولا به این فرمه و داخل isp رو ایرانسل مینویسه:

Last edited by sei_pm; 20-08-2010 at 19:44.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه من از همراه اول استفاده میکنم. اولش ایرانسل داشتم ولی تو منطقه ی ما EDGE رو ساپورت نمیکرد.
    ولی خوب یه بدی بزرگی که این سیستم داره نوسان بالای پینگ هست. مثلا اون پینگی که من گذاشتم .الان دوباره تست کردم زد 800حالا شما که با مخابرات و اینا سر و کار دارید. اونا قانونی واسه پینگ دارن؟ مثلا از 500 بیشتر نشه؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه من از همراه اول استفاده میکنم. اولش ایرانسل داشتم ولی تو منطقه ی ما EDGE رو ساپورت نمیکرد.
    ولی خوب یه بدی بزرگی که این سیستم داره نوسان بالای پینگ هست. مثلا اون پینگی که من گذاشتم .الان دوباره تست کردم زد 800حالا شما که با مخابرات و اینا سر و کار دارید. اونا قانونی واسه پینگ دارن؟ مثلا از 500 بیشتر نشه؟؟؟
    اول بگم پینگ سرورهای اسپید تست رو اصلا قبول ندارم. چه 800 شما رو چه 500 . بهترین روش برای گرفتن پینگ گوگل هست. شما برو داخل Start بعد داخل run بزن cmd اونجا بنویس ping google.com -n 50 با این کار شما 50 بار گوگل رو پینگ میکنید واسه همین اینجوری به واقعیت نزدیکتره و درصد خطا از لحاط نتیجه تست پینگ پایین تر میاد:
    الان این روی سرویس مخابرات وقتی که هیچ استفاده ای نمی کنم گرفته شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صبر کنید فقط این تست ملاک نیست واسه بازی چرا؟ چون هنگام بازی کردن شما درصدی از پهنای باندتون رو پر می کنید و این باعث تاخیر در ارتباط با سرور میشه که در نتیجه پینگ شما میره بالا. در نتیجه ممکنه سرویسهای دانلود و آپلود پایین کمی مشکل ساز باشند ولی با سرویس 128/128 هم میشه با تنظیمات بازی بدون لگ داشته باشید.
    این ip گیم سروری در ایران هست پینگ این باید برای شما از گوگل کمتر باشه:
    کد:
    در انتها باید بگم پینگ چیزی نیست که بشه براش تضمینی کرد این غیر ممکنه چون احتمال داره شبکه برای 5 دقیقه هم که شده اور لود بشه . شما حتی برای سرعت نمی تونید از شرکتها تضمین بگیرید.خیلی از شرکتها به بهانه رایگان بودن ترافیک شبانه به کل منکر کیفیت سرویس میشند.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام
    من از edge ایرانسل استفاده میکنم.
    دیشب حدودا ساعت 1 بود که دیسکانکت شد و دیگه وصل نشد و هی ارور میداد تا الان
    یکی از دوستان گفته بود اینا نامحمدود نیست و محدود هستن
    شبا 3.5 گیگ و روزا 10 گیگ میخواستم ببینم واقعا درسته؟
    دیشب فک کردم ترافیک شبانه تموم شده.
    کسی این مشکل رو داشته دیشب؟
    فک کنم چون جمعه ها قیمتها پایین تره همه استفاده میکنن اینجوری میشه.
    راستی میگم کسی سرعت همراه اول رو تست کرده؟
    منطقه ما هر دو رو ساپورت میکنه.
    ولی یک مشکل هست اونم اینه که من سیستمم رو آوردم طبقه پایین و اینجا فقط ایرانسل تحت پوشش edge هست و همراه اول رو وصل کردم یک بار از gprs استفاده میکنه.
    ولی طبقه بالا میشه edge!!
    سرعت دانلود هم با ایرانسل بین 20 تا 30 هست. خوبه؟
    Last edited by majid_sd2009; 20-08-2010 at 20:54.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من از edge ایرانسل استفاده میکنم.
    دیشب حدودا ساعت 1 بود که دیسکانکت شد و دیگه وصل نشد و هی ارور میداد تا الان
    یکی از دوستان گفته بود اینا نامحمدود نیست و محدود هستن
    شبا 3.5 گیگ و روزا 10 گیگ میخواستم ببینم واقعا درسته؟
    دیشب فک کردم ترافیک شبانه تموم شده.
    کسی این مشکل رو داشته دیشب؟
    فک کنم چون جمعه ها قیمتها پایین تره همه استفاده میکنن اینجوری میشه.
    راستی میگم کسی سرعت همراه اول رو تست کرده؟
    منطقه ما هر دو رو ساپورت میکنه.
    ولی یک مشکل هست اونم اینه که من سیستمم رو آوردم طبقه پایین و اینجا فقط ایرانسل تحت پوشش edge هست و همراه اول رو وصل کردم یک بار از gprs استفاده میکنه.
    ولی طبقه بالا میشه edge!!
    سرعت دانلود هم با ایرانسل بین 20 تا 30 هست. خوبه؟
    بهتره به پستها و بحثهای صفحات آخر تاپیک زیر مراجعه کنید همونجا روش دیدن باقی مانده حجم رو می تونیذ ببینید:

کد:
    بعد از باز شدن مجدد تاپیک می تونید سوالهاتون رو در همونجا بپرسید.

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •