تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 51 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 507

نام تاپيک: هـک PS3 به کمک PS Jailbreak

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

شاید کسی بخواد بازی های Multi رو هم با PS3 انجام بده اون وقت چی ؟

بعد به دوست عزیز تون هم بگید PS3 همش 3 - 4 تا بازی انحصاری داره که ارزش بازی کردن داشته باشه ؟ Collection بازی انحصاری PS3 نصفش فوق العاده است .

این بازی ها ارزش خریدن PS3 رو داره :

Metal gear solid 4
    God of war 3
    Heavy rain
    Uncharted 2
    .Killzone
    GT

و یکسری بازی دیگه مثل Resistance 2 , LBP و Infamous که اسمشون رو نیاوردم.
    اون وقت طرف یا باید خیلی مایه دار باشه ! یا باید خارج از ایران زندگی کنه که بازی اورجینال براش هزینه ای نداشته باشه یا باید مخش تاب داشته باشه که در شرایطی که کنسول کپی خور شده ، پول کافی هم نداره بره بازی مولتی اوریج بخره .

اشاره شما هم به بازی های انحصاری تائید حرف منه ، کل بازی های انحصاری درست و حسابیش به تعداد انگشت های دو دست نمیرسه . برای همینه که بهتره آدم اونها رو اوریج بخره بازی کنی و مولتی ها رو روی یک کنسول دیگه .

اون پست بالاترتون هم که میگید سونی عجب جوابیه ای داده ! کجا از اول معلوم بود این به درد بازی کپی نمیخوره ؟ Ps3 درست مثل ویی کپی خور شده ، یعنی برای اجرای بازی شما حتی نیاز به دیسک بازی هم ندارید این یعنی از هَک 360 بد تر . تازه اجرا شدن HomeBrew رو هم اضافه کنید که من فکر میکنم شما با HomeBrew آشنایی ندارید چون اگر داشتید میدونستید کنسولی که روش HomeBrew اجرا بشه دیگه کارش تمومه و هیچ کاریش نمیشه کرد .

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی میشه -- دایمی بشه این کنسول . من می خوام برم سمت کنسول سونی اگه هکش کنند و بخرمش .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یعنی میشه -- دایمی بشه این کنسول . من می خوام برم سمت کنسول سونی اگه هکش کنند و بخرمش .
    هَک دایمی یعنی چی ؟ مگه PSP هست ؟ شما مادامی که مود چیپ روی کنسولتون با سخت افزار های فعلی و قدیمی تر باشه کنسول شما توانایی اجرای بازی کپی و Homebrew رو داره .

کنسول های بعدی که با سخت افزار جدید تر ارائه میشند 100% این روش روشون کار نخواهد کرد و حالا کووووووو تا کنسول جدید با سخت افزار جدید .

5. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بعد به دوست عزیز تون هم بگید PS3 همش 3 - 4 تا بازی انحصاری داره که ارزش بازی کردن داشته باشه ؟ Collection بازی انحصاری PS3 نصفش فوق العاده است .

این بازی ها ارزش خریدن PS3 رو داره :

Metal gear solid 4
    God of war 3
    Heavy rain
    Uncharted 2
    .Killzone
    GT

و یکسری بازی دیگه مثل Resistance 2 , LBP و Infamous که اسمشون رو نیاوردم.
    فکر کنم تو این مورد حق با دوست sonixax باشه .
    از بین تمام این بازیها فقط و فقط GOW 3 و Heavy rain ارزششو دارن که بخاطرشون انقدر پول خرج کنی .

7. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

حالا نمی خوام بحث سر انحصاری راه بندازم ولی

کی می تونه MGS , Uncharted 2 , Killzoen رو بازی کنه و از هیجان دق نکنه !!!

واقعا این بازی ها زیبا هستند . حالا من نمی دونم شما چرا همچین حرفی می زنی !

تا چند وقت دیگه GT و Kill zone 2 میاد و دیگه کی می تونه جلو خودشو بگیره که PS3 نخره .
    حالا اگه می گفتیم X360 همش 3- 4 تا انحصاری درست و حسابی داره همه می گفتید : نه بازی هاش همش خوبه حالا از Crack down و 3N 2 گرفته تا Alan wake .

9. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

اون وقت طرف یا باید خیلی مایه دار باشه ! یا باید خارج از ایران زندگی کنه که بازی اورجینال براش هزینه ای نداشته باشه یا باید مخش تاب داشته باشه که در شرایطی که کنسول کپی خور شده ، پول کافی هم نداره بره بازی مولتی اوریج بخره .

اشاره شما هم به بازی های انحصاری تائید حرف منه ، کل بازی های انحصاری درست و حسابیش به تعداد انگشت های دو دست نمیرسه . برای همینه که بهتره آدم اونها رو اوریج بخره بازی کنی و مولتی ها رو روی یک کنسول دیگه .

اون پست بالاترتون هم که میگید سونی عجب جوابیه ای داده ! کجا از اول معلوم بود این به درد بازی کپی نمیخوره ؟ Ps3 درست مثل ویی کپی خور شده ، یعنی برای اجرای بازی شما حتی نیاز به دیسک بازی هم ندارید این یعنی از هَک 360 بد تر . تازه اجرا شدن HomeBrew رو هم اضافه کنید که من فکر میکنم شما با HomeBrew آشنایی ندارید چون اگر داشتید میدونستید کنسولی که روش HomeBrew اجرا بشه دیگه کارش تمومه و هیچ کاریش نمیشه کرد .
    سلام

دیگه ما رو مسخره می کنی !!!
    داداش فکر کردی فقط خودت می دونی Home brew چیه دیگه ؟

وقتی سونی داره می گی توی Update جدید این مشکل H A C K شدن حل می شه حالا Home brew دیگه به چه دردی می خوره ؟ ؟ ؟

فکر کنم MS برای X360 دارا کلاس English چیزی گذاشته که همه فکر می کنم آرنولدن و حالیشون می شه بقیه نمی فهمند !!!

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از بین تمام این بازیها فقط و فقط GOW 3 و Heavy rain ارزششو دارن که بخاطرشون انقدر پول خرج کنی .
    دمت گرم رفیق یعنی میخوای بگی MGS4 با اون عظمت ارزش بازی کردن نداره یا مثلا انچارتد 2 که برنده جایزه E3 شد یا kZ2 که وقتی اومد همه رو انگشت به دهن کرد و...(حال ندارم اسم ببرم)

12. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام

دیگه ما رو مسخره می کنی !!!
    داداش فکر کردی فقط خودت می دونی Home brew چیه دیگه ؟

وقتی سونی داره می گی توی Update جدید این مشکل H A C K شدن حل می شه حالا Home brew دیگه به چه دردی می خوره ؟ ؟ ؟

فکر کنم MS برای X360 دارا کلاس English چیزی گذاشته که همه فکر می کنم آرنولدن و حالیشون می شه بقیه نمی فهمند !!!
    پس شما درست نخوندید ، هَک جدید در حقیقت از امکان سخت افزاری خود کنسول استفاده میکنه و با آپدیت نمیشه جلوش رو گرفت . سونی هم یه چیزی گفته کم نیاره . مگه سونی تونست با آپدیت جدید فرمور جلوی هَک شدن PSP های قدیمی که سخت افزار قدیمی دارند رو بگیره و یا جلوی اجرا شدن بازی ها رو ؟

راستی شما برای سونی کار میکنی که اینطوری کور کورانه و بدون تحقیق داری ازش دفاع میکنی ؟

شما چه قدر در مورد کد های ساین نشده و طریق اجرا شدنشون میدونید ؟ چه قدر در مورد امضای الکترونیکی که کنسول از روی همون میتونه بفهمه کد اصل هست یا نه میدونید ؟ چه قدر در مورد بوت سکتور ها میدونید ؟ چه قدر در باره فرمور های دستسازی که برای این کنسول داره میاد میدونید ؟

اصلا میدونید که Jailbreak این امکان رو میده که قبل از لود شدن سیستم عامل خود کنسول ، شما هر چیزی رو میخواید روش اجرا کنید ؟ حالا آپدیت جدید بده وقتی قبل از لود شدنش ما هر چی میخوایم اجرا میکنیم آپدیت جدید بده ! چه قدر در این باره این موارد میدونید ؟

اصلا میدونید که JailBreak این امکان رو میده که شما هم فرمور اصلی خودتون رو داشته باشید و هم میتونید با اتصال JailBreak فرمور کاستوم رو کنسول اجرا کنید ؟ اون هم قبل از لود شدن فرمور اصلی ؟ یعنی هم به قول شما آپدیت جدید روی کنسول هست و هم همزمان فرموری که بازی کپی اجرا میکنه .

اینها رو میدونید ؟

من بعید میدونم که بدونید ، چون اگر میدونستید اینطوری نمینوشتید .

یک نگاهی هم به پست های قدیمی ترتون انداختم و دیگه مطمئن شدم هیچ کدوم اینها رو نمیدونید و همش یک حرف رو مثل نوار ظبت شده تکرار میکنید :

ای بابا این طرف هم بی کار بوده - فردا یک آبدیت جدید می آید و تمام .

یک سوال : این Blue ray اصل فرقی نداره که چه بازی باشه و مال چه سالی ؟ ؟ ؟
    خوب خیلی واضح معلومه که یا FAKE هستش یا اگه نباشه هم یک نوع دزدی هستش .

170 دلار برای یک قطعه مزخرف !!!
    این روش مسخره که اصلا فرقی با خرید بازی اصل نداره .

دوباره باید بازی اصل بخریم که .
    من که به خرید بازی اصل ادامه می دیم .

الان که با 5 تا 10 هزار تومان بازی هام رو عوض می کنم و مشکلی خاصی ندارم .

این فلشی که باید بسازیم رو کسی روشش رو بلد نیست ؟ ؟ ؟
    مثل اینکه باید از این روش استفاده کنیم . سونی اعلام کرده که نمی ذاره Gamer ها از بازی دست دوم استفاده کنند.

یعنی قید هر چی انحصاری هست رو بزنید .
    آفرین به سونی عجب جوابیه ای داده .

از اول هم معلوم بود که این روش H A C K به درد بازی کردن نمی خورده !!!

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

دمت گرم رفیق یعنی میخوای بگی MGS4 با اون عظمت ارزش بازی کردن نداره یا مثلا انچارتد 2 که برنده جایزه E3 شد یا kZ2 که وقتی اومد همه رو انگشت به دهن کرد و...(حال ندارم اسم ببرم)
    دوست عزیز فرقی نداره ، 360 هم تعداد بازی های انحصاری درست و حسابیش به انگشت های دست نمیرسه . مهم بازی های مالتی هست که بهتره روی 360 اجرا کنیم که پول یا مفت خرجشون نکنیم و بازی انحصاری هم اوریج بخریم .
    Last edited by sonixax; 29-08-2010 at 21:20.

14. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

پس شما درست نخوندید ، هَک جدید در حقیقت از امکان سخت افزاری خود کنسول استفاده میکنه و با آپدیت نمیشه جلوش رو گرفت . سونی هم یه چیزی گفته کم نیاره . مگه سونی تونست با آپدیت جدید فرمور جلوی هَک شدن PSP های قدیمی که سخت افزار قدیمی دارند رو بگیره و یا جلوی اجرا شدن بازی ها رو ؟

راستی شما برای سونی کار میکنی که اینطوری کور کورانه و بدون تحقیق داری ازش دفاع میکنی ؟

شما چه قدر در مورد کد های ساین نشده و طریق اجرا شدنشون میدونید ؟ چه قدر در مورد امضای الکترونیکی که کنسول از روی همون میتونه بفهمه کد اصل هست یا نه میدونید ؟ چه قدر در مورد بوت سکتور ها میدونید ؟ چه قدر در باره فرمور های دستسازی که برای این کنسول داره میاد میدونید ؟

اصلا میدونید که Jailbreak این امکان رو میده که قبل از لود شدن سیستم عامل خود کنسول ، شما هر چیزی رو میخواید روش اجرا کنید ؟ حالا آپدیت جدید بده وقتی قبل از لود شدنش ما هر چی میخوایم اجرا میکنیم آپدیت جدید بده ! چه قدر در این باره این موارد میدونید ؟

اصلا میدونید که JailBreak این امکان رو میده که شما هم فرمور اصلی خودتون رو داشته باشید و هم میتونید با اتصال JailBreak فرمور کاستوم رو کنسول اجرا کنید ؟ اون هم قبل از لود شدن فرمور اصلی ؟ یعنی هم به قول شما آپدیت جدید روی کنسول هست و هم همزمان فرموری که بازی کپی اجرا میکنه .

اینها رو میدونید ؟

من بعید میدونم که بدونید ، چون اگر میدونستید اینطوری نمینوشتید .

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

دوست عزیز فرقی نداره ، 360 هم تعداد بازی های انحصاری درست و حسابیش به انگشت های دست نمیرسه . مهم بازی های مالتی هست که بهتره روی 360 اجرا کنیم که پول یا مفت خرجشون نکنیم و بازی انحصاری هم اوریج بخریم .
    سلام حرف حق دیگه بحث نداره قبول کردم !!!

شما نصف این کلماتی رو که نوشتی می دونم معنیش چیه .
    ولی بقیه رو نه !!!
    فراموش نکن که شما یک جوان 20 سال به بالا هستی که دانشگاه رفتی ولی ما یک جوون 17 - 18 ساله کلاس سوم دبیرستان هستیم ولی منم بلدم چاهارتا کلمه بگم که شما بلد نباشی !
    شرکت ماکروسافت فکر می کنه کنسولش Open-End هستش . ( حالا شما هم معنی این رو بگو ؟ )

در ضمن من یک PS3 Fan boy شریف هستم که دوست دارم در آینده خدمتگذار شرکت سونی باشم !!! ( شوخی کردم.)

بابا مهندس تو پست هایی که گذاشتی بعضی هاش رو توش سوال پرسیدم بقیه هم مال اولاست که تازه یک خبرهایی شده بود .
    چرا بعضی ها کم میارند یا می خوره تو پوزشون می رن پست های قبلی که سوال پرسیدیم یا مال دوران نادانیت بوده رو به رخ می کشن . سوال کردن یا نظر دادن بده ؟ ( خودت بگو )
    حالا دیگه با این سیستم آشنا شدیم و فهمیدم Sony (ع) نمی تونه کاری بکنه . حالا چرا یک چیزی رو می کوبید تو سر آدم .

ولی اگه سونی جلوی H A C k شدن کنسول رو گرفت دیگه هیچ کدوم از حرف های شما رو قبول نخواهم کرد .
    مهندس یادته قبلا می گفتی حجم Uncharted 2 فقط 7 - 8 گیگه . حالا من هم به تو بخندم یا تو رو ضایع کنم .
    Last edited by Hunter lord; 29-08-2010 at 21:31.

16. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من آخر نفهمیدم می شه از این بیزبیلکا بخریم و بکوبیم تو کنسول بازی کپی اجرا کنیم و همچنین وقتی یمی خوای آنلاین بازی کنیم این بیزبیلک رو در بیاریم و بریم رو فریمور اصلی با بازی اوریجینال آنلاین مگ بازی کنیم یا بن می شیم ... من تنها مشکلم تو زندگی مگ بازی کردنه ! یا برای اینکه بن نشیم باید بریم یه پلی سه دیگه بخریم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •