اقا امین درست میگن شما اگه میتونی بری بانه حتما برو.ما تو فصل بهار وماه اردیبهشت رفتیم بانه.واقعا سرزمین کردستان جای قشنگیه.سرسبز و بکر وزیبا.
اقا امین درست میگن شما اگه میتونی بری بانه حتما برو.ما تو فصل بهار وماه اردیبهشت رفتیم بانه.واقعا سرزمین کردستان جای قشنگیه.سرسبز و بکر وزیبا.
اين مدل رو نميدونم ولي من ex700 بدون گارانتي گرفتم از تهران خيابان جمهوري نبش فلسطين.
واقعا ؟
این که خیلی خوبه !
اگه اینجوری باشه من همین هفته میرم میگیرم
شماره تماس از فروشنده داری ؟؟
کی و چند گرفتین؟؟
راستی از Ex700 راضی هستی؟؟
من که بد جوری از nx700 خوشم اومده !![]()
من روي ex700 امتحان كردم درسته. ولي جايي ساعت كار كرد رو نداشت فقط يكجا boot counter داشت كه احتمالا تعداد دفعات روشن شدن رو نشون ميده.اينم بگم كه سخت تونستم از منوش سر در بيارم!
كليد هاي 1 و4 براي حركت توي منو هاست و كليد 3و6 براي تغيير انتخاب ها وكليد 0 رو كه مزنيد كلمه write به رنگ قرمز ظاهر ميشه كه ok ميكنيد و وارد منو ميشيد .
تقريبا دو هفته پيش گرفتم 2.370.000 تومن.
تصويرش خوبه ولي usb واقعا بيخودي داره كه فقط چند تا فرمت رو اون هم با كلي ناز وادا اجرا مي كنه . كه اين راجع به همه مدل هاي سوني صادقه. كلا به نسبت امكاناتش به قيمتش نمي ارزه! من هم به اسرار خانمم سوني گرفتم . اگر رو برند تعصب نداري سام وlg مدل هاي خوبي دارن.
اين nx700 هم با پايه خودش قيافه انچناني نداره وحتي كمي بي ريخت هم هست! ولي با اون پايه مخصوصي كه البته جداگانه بايد بخري قضيه خيلي فرق ميكنه!!
دوست من سلام ميشه لطف كنيد بيشتر توضيح بديد و به ما هم بگيد چطوري منوي مخفي رو آورديد![]()
با تشكر
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
ببخشيد به چه صورت هست ؟؟؟؟![]()
hdtv تون رو خاموش كنيد و كليد هاي گفته شده رو به ترتيب بزنيد از چپ به راستببخشيد به چه صورت هست ؟؟؟؟
display---5---vol+----power on
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
بله كمي مشكل هست ميتونيد اينجا رو مطالعه كنيد شايد جواب سوالاتتون رو گرفتين :من روي ex700 امتحان كردم درسته. ولي جايي ساعت كار كرد رو نداشت فقط يكجا boot counter داشت كه احتمالا تعداد دفعات روشن شدن رو نشون ميده.اينم بگم كه سخت تونستم از منوش سر در بيارم!
كليد هاي 1 و4 براي حركت توي منو هاست و كليد 3و6 براي تغيير انتخاب ها وكليد 0 رو كه مزنيد كلمه write به رنگ قرمز ظاهر ميشه كه ok ميكنيد و وارد منو ميشيد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والٌا ديشب من وارد منو سرويس tv شدم و چون پست #58 دوست عزيز t_tanhayam هنوز روي سايت نبود خودم شروع كردم به ازمايش تا كاركرد كليد ها رو پيدا كنم و در اين اثنا دگمه ها رو زدم تا ببينم چكار مي كنند. يكجايي يكهو كه كليد 3 رو زدم صفحه كلا سفيد شد و فقط صدا ي تلويزيون پخش ميشد! هر چي رو كه زدم فقط شدت سفيدي كم وزياد ميشد .خاموش و روشن كردم افاقه اي نكرد! باز صفحه سفيد بود . خلاصه ترسيدم نكنه جاييش سوخته باشه! از دگمه كناري خاموش كردم واز برق كشيدم.بعد دوباره روشن كردم درست شد.رفتم توي منوي عادي ديدم چند تا ايتم جديد هست!!! مثلا تو network ايتم روشن كردن وايرلس داخلي بود كه زدم وerror داد . يا وقتي presence sensor رو زدم يك صفحه جديد باز شد كه ايتم هاش كمرنگ بودن و نوشت camera error خلاصه فهميدم كه منوي NX700 رو فعال كردم!
دوباره با ترس ولرز رفتم منو سرويس وخوشبختانه يك چيزايي از پارامتر هايي كه اولين بار ديده بودم يادم مونده بود و تونستم برگردونمش به حالت اول.
نكته اخلاقي داستان اين كه پسران عزيزوار!! اگر وارد نيستيد تو منو سرويس نريد!
همينطوره من هم از دوستان در خواست ميكنم كه زياد با سرويس منو كاري نداشته باشند چيز خاصي نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)