تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 6 از 62 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط ساختن شبیه سازی رو آسونتر نمیکنه ... کلی قابلیت که چند تاشو توی پست قبلی گفتم به Physx اضافه میکنه
    اون قابلیت ها جز قابلیت های physx هستش.صفحه ی زیر رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان رابطه ی APEX با شبیه سازی حرکت پارچه چیه؟ اگه APEX وجود نداشت، بوسیله ی physx نمی شد حرکت پارچه رو شبیه سازی کرد؟

من گفته بودم Apex یه جورایی فیزیک نسل بعد بازی ها هست.
    APEX فیزیک نیست. موتور شبیه سازی فیزیک هم نیست. APEX یه محیط توسعه است بر مبنای physx
    APEX بخشی از یک کل بزرگتره به نام physx و قرار نیست جانشین physx بشه. بلکه ایجاد شده تا تجربه ی کار با physx رو اسون تر کنه.
    Last edited by Yi Yi; 15-06-2011 at 09:44.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اون قابلیت ها جز قابلیت های physx هستش.صفحه ی زیر رو ببینید:
    کد:
    الان رابطه ی APEX با شبیه سازی حرکت پارچه چیه؟ اگه APEX وجود نداشت، بوسیله ی physx نمی شد حرکت پارچه رو شبیه سازی کرد؟ فکر نمی کنم.
    APEX فیزیک نیست. موتور شبیه سازی فیزیک هم نیست. APEX یه محیط توسعه است بر مبنای physx
    APEX بخشی از یک کل بزرگتره به نام physx و قرار نیست جانشین physx بشه. بلکه ایجاد شده تا تجربه ی کار با physx رو اسون تر کنه
    همراه Apex یه ادیتوره . من از طرز شکل گرفتن Apex خبر ندارم ولی توی اون ادیتور حرکات پارچه و سیم و ... رو میشه شبیه سازی کرد و به انجین هایی که ساپورتش میکنن میشه انتقال داد . حرف شما درسته Apex به Physx اضافه میشه و باعث میشه که محاسبات قبلی که توی Physx وجود داشت و خیلی وقت گیر بود توسط Apex اتوماتیک انجام بشه و دیزاینر ها فقط به طراحی لولشون بپردازن و دیگه لازم نیست برای یه شبیه سازی محاسبات رو خودشون انجام بدن . علاوه بر اون یه سری قابلیت هارو به Physx اضافه کرده مثلا من توی همین لینکی که گذاشتید هر چی گشتم Character Muscles رو ندیدم ... توی یوتیوب هم یه سری ویدئو وجود داره مثلا پارچه ای که با ادیتور Apex درست شده رو با پارچه ای که با Physx درست شده مقایسه کرده و به شدت طبیعی تر از Physx بوده
    یا تخریب پذیری جدید و قابلیت های دیگه

این قابلیت ها با Apex اضافه شده چون من هرچی توی سایت NVIDIA گشتم آپدیت جدید برای Physx به جز خبر Apex ندیدم .. Apex مثل یه آپدیت برای Physx میمونه صرفا برای آسونتر کردن کار با Physx نیست
    اینم برای اثبات حرفام :
    کد:
    Last edited by saeed_cpu_full; 15-06-2011 at 10:02.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Character Muscles در لینکی که شما قرار دادید هم نبود.
    مثلا پارچه ای که با ادیتور Apex درست شده رو با پارچه ای که با Physx درست شده مقایسه کرده و به شدت طبیعی تر از Physx بوده
    یا تخریب پذیری جدید و قابلیت های دیگه
    مسئله همین جاست دیگه! شما سعی دارید به APEX ماهیتی مستقل از Physx اعطا کنید. در حالی که اینطور نیست.
    APEX بدون Physx هیچ کاری نمی تونه بکنه. اون پارچه ای که شما دیدید هم حاصل Physx هستش.ولی physx ای که از APEX استفاده کرده. فرآیند شبیه سازی هم چنان توسط physx انجام می گیره.
    به لینک زیر و به قسمت What’s the difference between APEX and PhysX یه نگاهی بندازید تا به رابطه‌ی physx با APEX پی ببرید :
    کد:

4. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

Character Muscles در لینکی که شما قرار دادید هم نبود.
    مسئله همین جاست دیگه! شما سعی دارید به APEX ماهیتی مستقل از Physx اعطا کنید. در حالی که اینطور نیست.
    APEX بدون Physx هیچ کاری نمی تونه بکنه. اون پارچه ای که شما دیدید هم حاصل Physx هستش.ولی physx ای که از APEX استفاده کرده. فرآیند شبیه سازی هم چنان توسط physx انجام می گیره.
    به لینک زیر و به قسمت What’s the difference between APEX and PhysX یه نگاهی بندازید تا به رابطه‌ی physx با APEX پی ببرید :
    کد:
    بله حرفتون درسته
    اون Character Muscles هم توی Physx بوده و الان فهمیدم توی Mortal Kombat 9 هم ازش استفاده شده ( نمیدونم چرا جزء لیست قابلیت ها نیومده .. توی ویدئو ها هم زیر مجموعه ی Ragdoll معرفی شده ! )

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تیم 2K Marin یه وسواس خاصی توی انجین ها
    با عرض کنم سازنده بازی Irrational Games هست نه 2K Marin!
    ضمنا از مطلب مفیدتون واقعا نهایت تشکر را دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

با عرض کنم سازنده بازی Irrational Games هست نه 2K Marin!
    ضمنا از مطلب مفیدتون واقعا نهایت تشکر را دارم
    خواهش میکنم
    بله سازنده ی این بازی IG هست ولی 2K Marin تیم توسعه دهنده ی انجین بوده ( البته تا شماره ی دوم ، نمیدونم هنوزم انجین رو گسترش میده یا نه )

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خواهش میکنم
    بله سازنده ی این بازی IG هست ولی 2K Marin تیم توسعه دهنده ی انجین بوده ( البته تا شماره ی دوم ، نمیدونم هنوزم انجین رو گسترش میده یا نه )
    IG بعد از اتمام ساخت شماره یک بازی در سال 2007 از همون سال مشغول ساخت Infinite شد و موتور بازی را هم از همون سال روش کار میکردن!اما 2K MARIN مشغول ساخت شماره دوم بازی بود با همون انجین شماره یک!
    احتمال 90 درصد بازم 2k marin داره روی ادامه BioShock 2 کار میکنه و ادامه داستان رپچر!باا توجه به اینکه فعلا خبری از 2k Marin بعد از انتشار بایوشاک 2 نیست و خود Take tow هم گفته بود تا 5 تا بایوشاک هم میسازیم بدون اینکه کیفیت افت کنه!
    باید منتظر موند

9. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه ویدئوی قشنگ جدید از بازی اومده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر می رسه بازی مثل شماره اولش قراره خیلی فوق العاده باشه و جالبه از نظر خیلی سایت ها بهترین بازی E3 بود و نمایش فوق العاده داشت!
    قسمت هایی مثل گیم پلی و گرافیک که به نظر خیلی عالی میاد فقط امیدوارم مثل دو شماره قبلی از نظر داستان هم فوق العاده و کم نظیر باشه...
    بی صبرانه منتظر این شاهکار هستیم...

11. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در ویدیوی بالا Ken Levine توضیح می ده که کلمبیا توسط دولت آمریکا در اواخر قرن 19 ام بوجود اومد.
    شهر کلمبیا روی آسمان شناور بود و به هر جای زمین که اراده می کرد می رفت و نمادی بود از اقتدار و قدرت آمریکا.
    با گذشت زمان ، بین ساکنان کلمبیا بر سر به دست اوردن قدرت جنگ راه افتاد و در انتها فردی به نام Comstock به قدرت رسید.

این شخص نگاه افراطی ای داره به ماهیت ماموریت و وظیفه ی آمریکا در قبال جهانیان.
    البته افراد و گروه هایی هم وجود دارند که مخالف این ایده و نگرش اند. در راس این گروه ها، VOX POPULI ها قرار دارند.
    رنگ نمادین این گروه، رنگ سرخه و رهبرشون زنی ایه به نام Daisy Fitzroy که چیز زیادی در موردش گفته نمی شه.
    VOX POPULI به معنای صدای مردمه.

در آغاز، این گروه بیشتر شبیه جنبش های دانشجویی بود و با حکومت کلمبیا به شیوه های مدنی و مسالمت آمیز و غیرخشن مثل حمایت از حقوق پایمال شده ی مردم و متحد کردن کارگران مبارزه می کرد.
    ولی حکومت این کارها رو تحمل نمی کرد و این گروه رو به شدت سرکوب کرد. این گروه هم در پاسخ، شیوه ی مبارزه ی مدنی خودش رو تغییر داد و شروع کرد به استفاده از شیوه های خشن و خرابکارانه.
    در زمانی که ما وارد این شهر می شیم ، جنگ بین حکومت به رهبری Comstock و گروه VOX POPULI در اوج خودش قرار داره و هر دو طرف به چیزی جز شکست حریف فکر نمی کنند و حاضر اند هر هزینه ای بپردازند تا در این جنگ پیروز بشند. ارزش های اخلاقی و انسانی و زیبایی و شکوه کلمبیا ، همه و همه قربانی این جنگ ویرانگر شده.
    Last edited by Yi Yi; 17-06-2011 at 13:37.

13. 10 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من فکر میکنم کل داستان این سری بازی ( البته تا جایی که من متوجه شدم یا برداشت کردم ) یه جورایی کنایه و به نقد کشیدن ساختن مدینه فاضله افلاطون . در کل , بازی , بازیه عمیق و تفکر برانگیزیه . شاید همین سنگینه دلیل این باشه که بعضی که عادت کردند به بازیی های بکش و برو جلو از این سری خوششون نیاد .
    Last edited by March1987; 17-06-2011 at 14:13.

15. این کاربر از March1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •