بله دوست عزیز ولی الان دیدم باید 100 یا 200 صفحه رو تک تک ببینم تا به صفحه مورد نظر برسم و دانلود کنم. سرعت نتم پایینه ساعت ها وقت بنده رو میگیره در ضمن امکان سوختن اکانت بنده هم میره با این کار.
شرمنده..
بله دوست عزیز ولی الان دیدم باید 100 یا 200 صفحه رو تک تک ببینم تا به صفحه مورد نظر برسم و دانلود کنم. سرعت نتم پایینه ساعت ها وقت بنده رو میگیره در ضمن امکان سوختن اکانت بنده هم میره با این کار.
شرمنده..
بسم النور
سلام
خیلی خیلی ممنونم از کمکتون ، همیشه موفق باشید و تندرست![]()
سلام.
واقعا دستتون درد نكنه براي كمك به دوستان. لطف بزرگي ميكنين.
كاش منم زبانم خوب بود از اين مقالات و ژرنالها استفاده ميكردم.
در كل خواستم براي زحماتوت تشكر كنم.
موفق باشيد.
يا حق![]()
سلام
چطوری باید لیست مقالات و ژورنال ها رو دریافت کرد؟
سلام...
ابتدا وارد سایت میشید مثلا این دو ادرس:
1)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس در بالا صفحه در قسمت سرچ عنوانی که می خواین در موردش سرچ کنید رو جستجو کنید. مقالات زیادی نشون داده میشه. که دارای عناوینیه که بر روی عنوان کلیک کنید به صفحه دیگه می رید لینک اون صفحه به همراه عنوان مقاله در همون صفحه که با فونت برجسته نشون داده میشه رو در این تایپک قرار بدید.
سلام. من متن مقاله زیر رو می خواهم:
Optimizing patrol force deployment using a genetic algorithmnext term
Purchase the full-text article
H.C.W. Laua, George T.S. HoCorresponding Author Contact Information, a, E-mail The Corresponding Author, Yi Zhaoa and W.T. Hona
a Department of Industrial and Systems Engineering, Hong Kong Polytechnic University, Hung Hom, Hong Kong
Available online 2 June 2010.
Validation of genetic algorithmnext term results in a fuel cell model
Purchase the full-text article
Markku Ohenojaa, E-mail The Corresponding Author and Kauko LeiviskäCorresponding Author Contact Information, a, E-mail The Corresponding Author
a University of Oulu, Control Engineering Laboratory, P.O. Box 4300, FIN 90014 Oulun yliopisto, Finland
Received 13 December previous term2009;next term
revised 28 June 2010;
accepted 23 July 2010.
Available online 3 September 2010.
این دوتا لازم دارم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون!
سلام..
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
سلام...
سلام
اگه امکانش هست این 2تا مقاله رو واسم بگیرید:
Case-based reinforcement learning for dynamic inventory control in a multi-agent supply-chain system
Expert Systems with Applications, Volume 36, Issue 3, Part 2, April 2009, Pages 6520-6526
Chengzhi Jiang, Zhaohan Sheng
Reinforcement learning and evolutionary algorithms for non-stationary multi-armed bandit problemsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Applied Mathematics and Computation, Volume 196, Issue 2, 1 March 2008, Pages 913-922
D.E. Koulouriotis, A. Xanthopoulos
Last edited by pesare_shoja; 10-12-2010 at 17:34.
اینم اگه تونستی برا من بزاری ممنون میشم
[ A review for mobile commerce research and applications Original Research Article
Decision Support Systems, Volume 43, Issue 1, February 2007, Pages 3-15
E.W.T. Ngai, A. Gunasekaran
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)