سلام دوستان
بعد از مدت زیادی که نبودم امروز با ایرانسل اومدم !
یه سوال :
این بازی رو توی مغازه ها میارن یا میره جزو بازیهای دو بعدی مثل World Of Go که فقط باید دانلود میکردی ؟ میارن یا برم کافی نت بدانلودم ؟
ممنون
سلام دوستان
بعد از مدت زیادی که نبودم امروز با ایرانسل اومدم !
یه سوال :
این بازی رو توی مغازه ها میارن یا میره جزو بازیهای دو بعدی مثل World Of Go که فقط باید دانلود میکردی ؟ میارن یا برم کافی نت بدانلودم ؟
ممنون
اینجا آموزش داده
ترجمه شده همین آموزش هم توی فروم بازینما هست. تو قسمت "همه چیز در مورد بازیهای کامپیوتری > بازیهای کامپیوتری > بازیهای آنلاین و شبکه های کامپیوتری" یه نفر لطف کرد جوابم رو داد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابل توجه دوستان لازم نیست بازی رو از اون لینک که تو اون سایت خارجیه گذاشته دانلود کنین همون لینکی که من گذاشته بودم جواب داد.
بچه ها من دیشب گذاشتم دانلود ، دانلود نشد !
این نسخش چطوریه؟ نسبت به نسخه قبلیش ( Worms 4 : Mayhem ) پیشرفتی کرده؟ نسبت به دوش چی؟ آخه من باورم نمیشه این نسخه بعدیش باشهآخه بعد از دو نسخه سه بعدی چرا یک دفعه ای د بعدی بزنن؟ مطمئنین این نسخه 5 هست؟
آقای p30worldapm میشه شخصا به فارسی سلیس مرحله به مرحله بگی که دقیقا برای آنلاین بازی کردن باید چی کار کنیم؟
خیلی ممنون می شم.![]()
Last edited by City 17; 03-09-2010 at 12:08.
نسبت به قبلیها تغییر خاصی نکرده فقط سلاح هاش خیلی کمتره و نسبت به ورد پارتی فیزیکش خیلی بهتره و گرافیکش هم بهتره و از همه مهمتر اینکه رو ویندوز سون اجرا می شه!
1.اول برو اینجا عضو شو:
2.بعد برو این رو دانلود کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول فایل شماره 1 رو نصب کن بعد استیم رو ببند بعد فایل شماره 2 رو بریز تو محل نصب استیم بعد اجراش کن و نصبش کن بعد فایل شماره 3 رو بریز تو همون فولدر استیم و از این به بعد از اون اگزه که تو فولدر شماره 3 بود استیم رو اجرا کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.بعد بازی رو دانلود کن نصب کن کرک کپی نکن.
4. بعد این رو دانلود کن:
و در محل نصب بازی کپی کن و بازی رو همیشه از همین فایل کرک اجرا کن (از تو استیم اجرا نکن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد می ری تو Multiplayer بعد Network Game ...
سوال داشتی بپرس
به اون لینک اولی وقتی میری قسمت عضویتش که کلیک میکنی error میده مشکل داره.
لینک آخریم که فیل...تره.
وای خدا عاشق اين بازيم...
با ورژنای قبليش چه شبایی رو صبح كردم...
باد و خاطره ها زنده شد...
ممنون...
کرک این بازی چطوری فقط باید کپی پیست کرد برای من ارور میده
از همین سایتی که گفتی دانلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با DAEMON ایمیج میگیرم بعد میام اینستال میکنم ولی موقع اجرا وقتی روی Worms Reloaded کلیک میکنم ارور زیر رو میده؟
ایراد از چیه
![]()
Last edited by mohammadirani; 03-09-2010 at 19:58.
خوب با این کرک که صفحات قبل بود بالاخره اجرا شد)
crix11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)