تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 109 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

در آغاز فعالیت Mehr@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

پيش فرض

دوستانی که عرض داشتند الان نیاز به فلسفه ی عملی است جا دارد بدانند که الان جامعه ی ایران دچار نوعی بیخدایی وبی اعتقادی شده و دلیل اصلی هم این است که نه کسی تعریف درستی از خدا ارائه میکند ونه معاد به طور صحیح جا افتاده است .پس عادی است در این شرایط در جامعه آمار فساد وتباهی بالا برود .
    همه چیز دستخوش تغییر میشود وتنها وجود تغییر ناپذیر خداوند است پس تغییر لازمه ی بهتر شدن است .
    این پست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نشان از این داشت که فلسفه ی اسلامی در چند صد سالی که گذشته هیچ تغییری در خود ایجاد نکرده ودلیل ضعفش هم همین نکته است .فلسفه ی هفت نه تنها مخالف با فلسفه ی اسلامی نبوده بلکه به نوعی آن را تکمیل میکند.پست ذکر شده نشان میدهد که فلسفه ی اسلام درباره ی خدا را میتوان به راحتی زیر سوال برد چون ناقص بوده واین ناقص بودن به دلیل تحریف است وبرای نشان دادن این تحریف همین بس که بگویم عالمی مانند ابن سینا بیشترین علاقه اش به اثبات خداوند بوده است ولی اکنون در نوشته های او هیچ نکته ی جدید درمورد خداوند یافت نمیشود به این دلیل که کتاب های اصلی او به دست افرادی که قصد ایجاد تزلزل در فلسفه ی اسلامی را داشتند نابود شده است .
    فلسفه ی اسلامی به طور ریشه دار وجود ندارد واین جمله کاملا درست است زیرا درکتاب قرآن چیزی به نام فلسفه وجود ندارد .ابن سینا هم که به تعبیری دانشمند اسلامی شناخته شده است خود از فلسفه ی یونان برداشت کرده است وهمچنین تعریف فارابی از آفرینش هیچ تطبیقی با قرآن ندارد.
    در قرن های مختلف حتی خرافات هم پیشرفت کرده وهر حرف خرافه ای یک فلسفه برای خود پیدا کرده ودلیل رواج این خرافات هم کمبود اطلاعات در جامعه است با اجازه ی دوستان نمونه ازاین خرافات را عرض میکنم .

سلام دوست عزیز،
    الان نگاه ها به اسلام دو نوع شده؛ یک نگاه یا عقیده که اون رو غیر متعصبانه و کاملا روشن بینانه بررسی میکنه و یه عقیده هم به ظاهر غیر متصبانه اما توجیه گونه بررسی میکنه، یعنی همه سعیشو میکنه تا اسلام رو با عقاید و پیشرفتهای مدرن توجیه کنه.
    من نگاه اول رو نه تنها به این موضوع بلکه برای همه ی ادیان و اعتقادات می پسندم.
    اگه معتقدی که اسلام دینی تحریف شده ست پس باید این دین نامطمئن باشه و نقل قولی از کتاب مقدس (قرآن) یا احادیثش نکنی چون به طور قطع نمیشه گفت کجاهاش تحریف شده و کجاش تحریف نشده.(البته منم باور دارم که همه ی دینها تحریف شدن)
    از طرفی باید دید این تحریف تا چقدر ریشه در مفاهیمش داشته، شاید کلا تحریفه!
    تعریف خدا یه بحثه که الان متاسفانه به عنوان یه وجود انتقام گیرنده و مجازات کننده به ما خورونده شده و اینکه باید از خدا ترسید که من کاملا با این عقیده پوچ مخالفم. چیزی به غیر از عشق نمیتونسته دلیل وجود انسان باشه و عشق از ترس خیلی فاصله داره.
    من شخصا به معاد اعتقاد ندارم، یه جورایی به تناسخ اعتقاد دارم اما نه کاملا...
    Last edited by Mehr@n; 26-08-2010 at 17:01.

2. 2 کاربر از Mehr@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Mehr@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

پيش فرض

.پس عادی است در این شرایط در جامعه آمار فساد وتباهی بالا برود .
    در این مورد من برعکس فکر میکنم، اولا بعضی از مسائلی که در جامعه به عنوان فساد نامبرده میشه رو فساد نمیدونم، ثانیا دلیل زیاد شدن دروغ، سر همدیگه کلاه گذاشتن، گم شدن انسانیت و ... رو وجود باورهای غلط میدونم نه عدم وجود باور.
    در مورد سیاست عکس یه مقاله نوشته بودم که عنوانش این بود: "این کار را انجام نده، یعنی انجامش بده!" اگه لازم و ممکن باشه کل مقاله رو میزارم. به نظرم ما تحت نفوذ همین موضوع هستیم( امیدواریم مطلبو گرفته باشید)

4. 2 کاربر از Mehr@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

باسلام به دوستان بزرگوارم
    بازم یه سوال دارم. میدونیدکه ذهن به تعبیری مثل آینه منعکس کننده تصاویر وسایرمحسوساته. میخوام بپرسم آیا یک نوزاد دارای ادراک غیر طبیعی یابه قولی ادراک فطری هست یاخیر؟
    این سوال رو فیزیک کوانتوم بررسی و جوابش رو داده!
    شما چیزی رو میبینید که مغزتون میتونه پردازشش کنه نه چیزی که چشمهاتوناونو میبینه!
    چشمها همه چیز را می بینند چون هیچ برداشت و قضاوتی ندارند
    مغر برای مشاهده همه چیز رو مجازی میکنه حتی اون چیزهایی که ما فکر میکنیم واقعی میبینیم! و دقیقآ به همین خاطر هست که اگر شما بدوید و یا اینکه جایی بنشینید و فکر کنید دارید میدوید نقاطی یکسان از مغز در هر دو حالت فعال میشن
    مغز در هر ثانیه 400 بیلیون بیت اطلاعات رو پردازش میکنه ولی ما فقط از 2000 بیت اون آگاه میشیم!
    مغز نوزاد نمیتونه چیزی که ما میبینیم رو درک کنه برای اینکه هنوز شرطی نشده مغزش
    اگر سوالی هست بپرسید
    سلام
    طبعاً نظرات کاملاً مختلفه جواب حس‌گراها که قطعاً منفیه عقل‌گراها هم معمولاً برعکس. منتها نظر قرآن با هر دو این‌ها متفاوته و کامل‌ترین نظره. به نظر من البته.
    جواب بالا قابل توجه شما دوست عزیز که گفته بودید عقلگراها برعکس!
    عزیز هیچ چیز مطلقی وجود نداره!
    اینو حتی محمد هم درک کرده و در قران هم منعکس شده
    نمونش هم اینکه جای توبه برای بدترین آدم ها هم هست یعنی مطلق وجود نداره و مطلقترین چیزها 99% شاید بشن ولی 100% نمیشن!
    راستی خوشحال میشیم نظر قران که به گفته شما کاملترین نظره رو هم اینجا بگید که ماهم بهرمند بشیم

دوستانی که عرض داشتند الان نیاز به فلسفه ی عملی است جا دارد بدانند که الان جامعه ی ایران دچار نوعی بیخدایی وبی اعتقادی شده و دلیل اصلی هم این است که نه کسی تعریف درستی از خدا ارائه میکند ونه معاد به طور صحیح جا افتاده است .پس عادی است در این شرایط در جامعه آمار فساد وتباهی بالا برود .
    همه چیز دستخوش تغییر میشود وتنها وجود تغییر ناپذیر خداوند است پس تغییر لازمه ی بهتر شدن است .
    این پست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نشان از این داشت که فلسفه ی اسلامی در چند صد سالی که گذشته هیچ تغییری در خود ایجاد نکرده ودلیل ضعفش هم همین نکته است .فلسفه ی هفت نه تنها مخالف با فلسفه ی اسلامی نبوده بلکه به نوعی آن را تکمیل میکند.پست ذکر شده نشان میدهد که فلسفه ی اسلام درباره ی خدا را میتوان به راحتی زیر سوال برد چون ناقص بوده واین ناقص بودن به دلیل تحریف است وبرای نشان دادن این تحریف همین بس که بگویم عالمی مانند ابن سینا بیشترین علاقه اش به اثبات خداوند بوده است ولی اکنون در نوشته های او هیچ نکته ی جدید درمورد خداوند یافت نمیشود به این دلیل که کتاب های اصلی او به دست افرادی که قصد ایجاد تزلزل در فلسفه ی اسلامی را داشتند نابود شده است .
    فلسفه ی اسلامی به طور ریشه دار وجود ندارد واین جمله کاملا درست است زیرا درکتاب قرآن چیزی به نام فلسفه وجود ندارد .ابن سینا هم که به تعبیری دانشمند اسلامی شناخته شده است خود از فلسفه ی یونان برداشت کرده است وهمچنین تعریف فارابی از آفرینش هیچ تطبیقی با قرآن ندارد.
    در قرن های مختلف حتی خرافات هم پیشرفت کرده وهر حرف خرافه ای یک فلسفه برای خود پیدا کرده ودلیل رواج این خرافات هم کمبود اطلاعات در جامعه است با اجازه ی دوستان نمونه ازاین خرافات را عرض میکنم .

البته به یک دلیل که به نظر من اصلی ترین دلیله اشاره نکردید
    اونم اینکه اگر هر روز یک غذا بهت بدن
    تحمل میکنی ولی آخر حالت ازش بهم میخوره!
    جالب بود
    مرسی
    آقا یکی جواب مارو بده
    تعریف فلسفه:چیزی که از عقل ناشی میشود
    تعریف دین:چیزی که از وحی ناشی میشود
    فلسفه اسلامی
    دو تناقض در کنار هم؟!!!!
    WOW
    مرسی
    البته این رو هم اضافه میکنم که دانشمندان زیادی اعتقاد ابن سینا رو داشتن که همشون هم کافر خونده شدن!
    مثل زکریای رازی و خیام و ابورحیان بیرونی و ابو علی سینا و... وحتی شاعرانی مثل فردوسی و سعدی و...
    خب معلومه
    فلسفه ناشی از عقله و بنابه گفته های آقایان اسلام ناشی از وحی
    ابن سینا دانشمند اسلامی نیست
    اگر بود کافر نمینامیدنش
    البته هفت اومده و همه ی اینها رو از بین میبره!

این خرافه یکی از بروزترین خرافات علمی میباشد که توسط فراماسون ها ساخته شده است واصل پایه ی آن برای ایجاد خودکشی است .
    حالا میپردازیم به این که اصلا این زندگی الکترونی چه هست :
    در مدل اتمی نیلز بور الکترون هایی که در لایه های پایینی قرار دارند هرچه به سمت لایه ی های بالایی حرکت میکنند سطح انرژی بالاتری پیدا میکنند ووقتی به آخرین لایه رسیدند انرژی از دست میدهند وبه لایه های ابتدایی بر میگردند ولی این چه ربطی دارد به زندگی من وشما ؟
    با اثبات نظریه ی جهان های موازی فراماسونها سعی کردند این مفهوم را تلقین کنند که اگر شخصی در جهانی بمیرد به جهانی دیگر خواهد رفت ودر آنجا سطح انرژی بالاتری خواهد داشت وپس شخص اگر خودکشی بکند به لایه های بالاتر سعود خواهد کرد واین مفهوم در تصویر زیر نهفته است .

این مفهوم به تنهایی کاری از پیش نمیبرد پس نیاز بود که فراماسون ها برای محکم کردن این خرافه آن را به یک نظریه ی علمی شباهت دهند وچه نظریه ای بهتر از نظریه ی اتمی بور پس با بیان همین جمله که مشت نمونه ی خروار است فرمودند که الکترون نمونه ای از یک انسان است وانسان نیز مانند الکترون پس با اثبات نظریه ی جهان های موازی معلوم میشود که انسان نیز میتواند سطح انرژی بالاتری باشد پس اگر خودکشی بکند مانند دادن انرژی اضافی به الکترون است پس به لایه های بالاتر سعود میکند .
    حرف این جا تمام نمیشود واین خرافه بیان میکند که لحظاتی در زندگی ما وجود دارد که ما احساس میکنیم قبلا برای ما اتفاق افتاده است وگاهی اوقات نیز احساس میکنیم که بیش از یک بار هم اتفاق افتاده پس این اتفاق حاکی از آن است که ما در لایه ی بالاتر هستیم ودر لایه ی اول نیستیم !!!!
    مرسی عالی بود
    اضافه میکنم این عقاید هم از طریق پیامبران دروغی مثل اشتر و رائل و... در حال تبلیغ هست

6. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

باسلام به دوستان بزرگوارم
    بازم یه سوال دارم. میدونیدکه ذهن به تعبیری مثل آینه منعکس کننده تصاویر وسایرمحسوساته. میخوام بپرسم آیا یک نوزاد دارای ادراک غیر طبیعی یابه قولی ادراک فطری هست یاخیر؟
    شما چیزی رو میبینید که مغزتون میتونه پردازشش کنه نه چیزی که چشمهاتوناونو میبینه!
    در اين مورد يه ماجراي جالب از يه روانشناس خواب يادمه كه نميدونم به اين سوال چقد ربط داره :
    بيمارش خوابي ديد در مورد دالان يا غاري كه به انتهاش ميرفت و در آخر به جايي بزرگتر و گلابي شكل رسيد و ... ( منظور رحم مادر بود )

حالا مشكل بيمار اين بود كه از دنيا خسته شده و دوست داشت دوباره به بچگيهاش برگرده و ...

اما سوال اينه كه زمان به دنيا اومدنش رو يادش بود مگه ؟

8. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

در اين مورد يه ماجراي جالب از يه روانشناس خواب يادمه كه نميدونم به اين سوال چقد ربط داره :
    بيمارش خوابي ديد در مورد دالان يا غاري كه به انتهاش ميرفت و در آخر به جايي بزرگتر و گلابي شكل رسيد و ... ( منظور رحم مادر بود )
    حالا مشكل بيمار اين بود كه از دنيا خسته شده و دوست داشت دوباره به بچگيهاش برگرده و ...
    چندتا سوال اینجا وجود داره
    اینارو پاسخ بدین تا جواب سوالتون رو بدم
    این داستان واقعی هست؟
    چه کسی میتونه یا میتونید اثبات کنید که این مورد توهم نبوده؟!!
    جواب سوالتون رو از گفته های خودتون میدم
    در واقع به نوع برداشت مونده!
    سوالهارو جواب بدید تا جوابتون رو بگیرید

10. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

توي كتابي در مورد تعبير يا روانشناسي علمي خواب بود و ظاهرا ماجرا واقعي بود .

اينطور گفته شده ، يه چيزي در مورد آگاهي ضمير ناخودآگاه از چيزهايي كه ما خبر نداريم ( ضمير خود آگاه ) و چون اون زمان چيزي قابل ديدن نيست ولي ممكنه حس كرده باشه مثل همون جمله اي كه شما گفتيد.

توهم ؟ خواب يه نوع توهمه ديگه ! چون به من آگاه ربطي نداره.

( ميدونيد كه معمولا اكثر خوابها بازتابي از گذشته هستن )
    Last edited by New Ray; 26-08-2010 at 23:09.

12. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

توي كتابي در مورد تعبير يا روانشناسي علمي خواب بود و ظاهرا ماجرا واقعي بود.
    اينطور گفته شده ، يه چيزي در مورد آگاهي ضمير ناخودآگاه از چيزهايي كه ما خبر نداريم ( ضمير خود آگاه ) و چون اون زمان چيزي قابل ديدن نيست ولي ممكنه حس كرده باشه مثل همون جمله اي كه شما گفتيد.
    توهم ؟ خواب يه نوع توهمه ديگه ! چون به من آگاه ربطي نداره.
    ( ميدونيد كه معمولا اكثر خوابها بازتابي از گذشته هستن )
    با اینکه جوابتون قانع کنند نبود ولی
    جوابتون:
    ببینید زبان مغز و طرز کار مغز در خواب فرق میکنه
    برای مثال در زمان خواب به چشم یک نفر نور قرمز تابوندن و اون در خواب دیده که داخل یک اتومبیل هست و اتومبیل جلوییشون ترمز میکنه و چراغ پشتش که قرمزه روشن میشه!
    اینجام همین مسئله هست
    کسی که در سختی و تنگنا بوده و به فکر خلاصی و رسیدن به زندگی آرمانیش بوده همون رو هم به اون صورت در خواب میبینه
    از یک جای تنگ داره میره به یه جای بازتر و این یک نماده

14. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

کسی که در سختی و تنگنا بوده و به فکر خلاصی و رسیدن به زندگی آرمانیش بوده همون رو هم به اون صورت در خواب میبینه
    از یک جای تنگ داره میره به یه جای بازتر و این یک نماده
    درسته ، البته روانشناس بررسي كرد و به اين نتيجه رسيد كه مورد تاييد نويسنده كتاب هم بوده ( شايد خودش بود )
    يعني تعبيرش درسته و ميخواست دوباره بچه بشه و از هر عامل خارجي دور باشه و يكي ازش حمايت كنه و ...

در تعبيرش تقريبا جاي شكي نيست. اون تنگنا و ... رو من هم ميدونم اما نتيجه تعبير درست و واقعيه و اشاره به ضمير ناخودآگاه ( فرويد ) داره . و گفته ميشه اطلاعات اين ضمير كه سانسور نشده هم هست از ما پنهانه.

( چون ما با حواس پنجگانه اتفاقات رو ضبط و درك ميكنيم كه در نوزادي وجود نداره ، اما اون بخش هر چيزي در درون ما رو بروز ميده و چون قسمتي از مغز كه ارتباط اين دو ضمير رو كنترل ميكنه در خواب غير فعاله ، ما هر خوابي مي بينيم بدون اينكه تصميم گيرنده باشيم ! )
    Last edited by New Ray; 27-08-2010 at 12:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

سلام
    مطهری، "فطرت"، صص 47-54.
    من حرفاتون رو قبول دارم منظورم نظر قرآن بود يعني اون قسمت كه توش اشاره شده رو بزارين

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

در این مورد من برعکس فکر میکنم، اولا بعضی از مسائلی که در جامعه به عنوان فساد نامبرده میشه رو فساد نمیدونم، ثانیا دلیل زیاد شدن دروغ، سر همدیگه کلاه گذاشتن، گم شدن انسانیت و ... رو وجود باورهای غلط میدونم نه عدم وجود باور.
    در مورد سیاست عکس یه مقاله نوشته بودم که عنوانش این بود: "این کار را انجام نده، یعنی انجامش بده!" اگه لازم و ممکن باشه کل مقاله رو میزارم. به نظرم ما تحت نفوذ همین موضوع هستیم( امیدواریم مطلبو گرفته باشید)
    به قول دكتر شريعتي مذهب عليه مذهب
    هيچ وقت کفرنبوده وهميشه به يك دين كفر گفته ميشه

سلام دوست عزیز،
    الان نگاه ها به اسلام دو نوع شده؛ یک نگاه یا عقیده که اون رو غیر متعصبانه و کاملا روشن بینانه بررسی میکنه و یه عقیده هم به ظاهر غیر متصبانه اما توجیه گونه بررسی میکنه، یعنی همه سعیشو میکنه تا اسلام رو با عقاید و پیشرفتهای مدرن توجیه کنه.
    من نگاه اول رو نه تنها به این موضوع بلکه برای همه ی ادیان و اعتقادات می پسندم.
    اگه معتقدی که اسلام دینی تحریف شده ست پس باید این دین نامطمئن باشه و نقل قولی از کتاب مقدس (قرآن) یا احادیثش نکنی چون به طور قطع نمیشه گفت کجاهاش تحریف شده و کجاش تحریف نشده.(البته منم باور دارم که همه ی دینها تحریف شدن)
    از طرفی باید دید این تحریف تا چقدر ریشه در مفاهیمش داشته، شاید کلا تحریفه!
    تعریف خدا یه بحثه که الان متاسفانه به عنوان یه وجود انتقام گیرنده و مجازات کننده به ما خورونده شده و اینکه باید از خدا ترسید که من کاملا با این عقیده پوچ مخالفم. چیزی به غیر از عشق نمیتونسته دلیل وجود انسان باشه و عشق از ترس خیلی فاصله داره.
    من شخصا به معاد اعتقاد ندارم، یه جورایی به تناسخ اعتقاد دارم اما نه کاملا...
    به نظر من هيچ ديني تحريف نشده واز ابتدا نيز همين بوده است !!!
    وقتي چيزي از كار ميافتد تهمت تحريف به آن ميزنند ولي در واقع تحريفي روي نداده بلكه انديشه ي روي كار از كار افتاده است وهيچ كس هم جرات نميكند كه بگويد اشتباه است پس ميگويد كه تحريف شده است
    تحريف يك راه نجات براي اديان است !!!كه بگويند ماتحريف شديم بعد يك دين به روز بسازند وبگويند اين بدون تحريفش است پس ميل بفرماييد(تا مسموم نشويد)!!!
    درمورد معاد هم فعلا چيزي نميگويم ولي درصد همه ي حالت ها به شكلي يكسان است چون هيچ كدام ثابت نشده !!!

این سوال رو فیزیک کوانتوم بررسی و جوابش رو داده!
    چشمها همه چیز را می بینند چون هیچ برداشت و قضاوتی ندارند
    مغر برای مشاهده همه چیز رو مجازی میکنه حتی اون چیزهایی که ما فکر میکنیم واقعی میبینیم! و دقیقآ به همین خاطر هست که اگر شما بدوید و یا اینکه جایی بنشینید و فکر کنید دارید میدوید نقاطی یکسان از مغز در هر دو حالت فعال میشن
    مغز در هر ثانیه 400 بیلیون بیت اطلاعات رو پردازش میکنه ولی ما فقط از 2000 بیت اون آگاه میشیم!
    مغز نوزاد نمیتونه چیزی که ما میبینیم رو درک کنه برای اینکه هنوز شرطی نشده مغزش
    اگر سوالی هست بپرسید

جواب بالا قابل توجه شما دوست عزیز که گفته بودید عقلگراها برعکس!
    عزیز هیچ چیز مطلقی وجود نداره!
    اینو حتی محمد هم درک کرده و در قران هم منعکس شده
    نمونش هم اینکه جای توبه برای بدترین آدم ها هم هست یعنی مطلق وجود نداره و مطلقترین چیزها 99% شاید بشن ولی 100% نمیشن!
    راستی خوشحال میشیم نظر قران که به گفته شما کاملترین نظره رو هم اینجا بگید که ماهم بهرمند بشیم

البته به یک دلیل که به نظر من اصلی ترین دلیله اشاره نکردید
    اونم اینکه اگر هر روز یک غذا بهت بدن
    تحمل میکنی ولی آخر حالت ازش بهم میخوره!
    جالب بود
    مرسی
    آقا یکی جواب مارو بده
    تعریف فلسفه:چیزی که از عقل ناشی میشود
    تعریف دین:چیزی که از وحی ناشی میشود
    فلسفه اسلامی
    دو تناقض در کنار هم؟!!!!
    WOW
    مرسی
    البته این رو هم اضافه میکنم که دانشمندان زیادی اعتقاد ابن سینا رو داشتن که همشون هم کافر خونده شدن!
    مثل زکریای رازی و خیام و ابورحیان بیرونی و ابو علی سینا و... وحتی شاعرانی مثل فردوسی و سعدی و...
    خب معلومه
    فلسفه ناشی از عقله و بنابه گفته های آقایان اسلام ناشی از وحی
    ابن سینا دانشمند اسلامی نیست
    اگر بود کافر نمینامیدنش

مرسی عالی بود
    اضافه میکنم این عقاید هم از طریق پیامبران دروغی مثل اشتر و رائل و... در حال تبلیغ هست
    فلسفه ي اسلامي
    اسلام فلسفي
    فلسفه در اسلام
    و.........
    جاي سوال ندارد (اميدوارم مفهوم بوده باشه )
    البته هفت اومده و همه ی اینها رو از بین میبره!
    شما به عنوان يك هفت تا الان چندتاش رو از بين بردي ؟!!!!!!!
    Last edited by Hasan.M; 29-08-2010 at 21:14.

18. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •