سلام
ممکنه یک مقدار از تفاوتهای گیم پلی این نسخه با نسخه قبل بگی ؟
متشکرم
سلام
ممکنه یک مقدار از تفاوتهای گیم پلی این نسخه با نسخه قبل بگی ؟
متشکرم
سایت IGN به بازی امتیاز 9.5 از 10 داد!
هر چند به امتیاز های این سایت خیلی نمیشه اطمینان داشت ولی به نظر می رسه همون طور که دوستان گفتن بازی باید خیلی عالی باشه
من مشتاق شدم بعد از سال ها یه بازی بسکتبال بازی کنم![]()
سلام
جدا از اصلاحاتی که روی حرکات بازی خصوصا بلاک شات ها و استیل ها انجام شده که باعث کاربردی تر شدن حرکات شده (در صورت صحیح و به موقع انجام دادن) و این حرکات رو تقریبا واقعی کرده چند تا قابلیت به این بازی اضافه شده مثلا ساختار پاس های الیوپ کاملا عوض شده (که خبر اون رو قبلا داده بودم) و این پاس رو بسیار کاربردی تر و زیباتر کرده (البته این حرکت هم باید به درستی و در جای مناسب انجام شود).یک قابلیت دیگری که به بازی اضافه شده پاس استیک راست است که باعث میشه مسیر حرکت و مسیر پاس جدا شوند.یک سری Iso-Motion هم به بازی اضافه شده.
خواهش می کنم دوست عزیزم من به شخصه از فعالیت های عالی شما بسیار سود برده ام و خود را به شما بدهکار می دانم
اگر به بسکتبال علاقه دارید که شک نکنسایت IGN به بازی امتیاز 9.5 از 10 داد!
هر چند به امتیاز های این سایت خیلی نمیشه اطمینان داشت ولی به نظر می رسه همون طور که دوستان گفتن بازی باید خیلی عالی باشه
من مشتاق شدم بعد از سال ها یه بازی بسکتبال بازی کنم![]()
ولی اگر هم علاقه نداری مطمئن باش با انجام این بازی به بسکتبال علاقه مند میشی
يه قابليت خيلي جالبي كه به بازي شده اينه كه تمام انيميشن ها قابل عوض شدن هستند و از پيش تعيين شده نيستند . مثلا وقتي بازيكن حرف ميره براي دانك و انيميشن مربروط بهش ديگه مياد شما ميتوني همونجا بلاكش كني ... و مثل قبل نيست كه وقتي انيميشن بياد ديگه نشه هيچ كاري كرد .
سه روز دیگه انتشار رسمی بازی هست.واسه pc کی عرضه میشه؟؟؟
+
IGN فرمودند:
This isn't just the best basketball game ever; it's the best sports game of this generation
من که با 10 زندگی کردم ... واقعا عالی بود آنلاینش هم بی دردسر بود نسبت به باقی بازی های پی سی اینم باید فوق العاده باشه منتظریم10 هم یوزرم kianoosh هست کسی خواست پی ام بده پنج شنبه ها وقت کنم بازی کنیم فقط لیکرز
![]()
آقا فردا میاد بازی .. درسته؟
یکم در مورد شرایط آنلاین بازی کردن توضیح میدی؟ از حجم اینترنت کم میکنه ؟ بعد کلا با این شرایط سرعت اینترنت تو ایران واقعا چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟
فردا چیه.همه جا آوردن.برو بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)