من هم به تازگی به کومودو خیلی معتقدم . کارش حرف نداره . البته مال من ورژن کاملشه و گارانتی هم داره .
خیلی امنتیش بالا هست ضمنا رایگان هم هست و پارتنرهای زیادی همچون شرکت معروف Intel رو داره .
من هم به تازگی به کومودو خیلی معتقدم . کارش حرف نداره . البته مال من ورژن کاملشه و گارانتی هم داره .
خیلی امنتیش بالا هست ضمنا رایگان هم هست و پارتنرهای زیادی همچون شرکت معروف Intel رو داره .
AVG هم بسیار خوب هست ، کلا سعی شده کامل باشه و امنیت بالایی داره . جدیدا آخرین نسخه ی آن هم برای دانلود اومده
موفق باشید
امنیت سیستم در برابر انواع ویروسها رو با comodo internet security 2011 تجربه کنید
به نظر بنده یه سروگردن بالاتر از بقیه آنتی ویروسها است
تا تستش نکرده بودم باورم نمی شد با اطمینان کامل همه ویروسها با هاش تست میکنم تا حالا که سربلند بوده انشالله رایگان بمونه![]()
حتما تستش کنید به تست کردنش می ارزه
همه چیز درباره کمودو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 01110362; 07-10-2010 at 17:19.
هم کمودو حرفه ای است وهم کاسپرسکی .من به نوبه خودم به این دوشرکت وکاربران محصولات این دوشرکت تبریک میگمt
کومودو خوبه؟میشه آمارهای آخری رو ارائه شده رو برامون قرار بدید ببینیم کومودو چی کارست.من قبلا نگاه کرده بودم یادم نمیاد که شاهکار بوده باشه(نمی خوام بگم بده می خوام ببینم تو آمارها چی کارست)مرسی
برا خوب بودن که خیلی خوبه
اما درباره ی تست ها آمار درباره کمودو تا اونجایی که می دونم بنده خدا(کومودو)رو زیاد تو تست هاو آمارگیری ها شرکت نمی دن (خوب معلومه اگه کومودو بیاد توی گود بقیه باید برن کنار بوق بزنن) مثلا تو سایت vb کومودو رو شرکت نمی دن
البته من تا این حد می دونم اگه تست هایی بوده که کومودو توش شرکت داشته ازشون خبر ندارم![]()
Last edited by mehdi_08; 09-10-2010 at 00:39.
شما مي گيد comodo internet security 2011رايگان هست در حالي كه توي سايتش قيمت زده
Price: $49.99/year
اين هم آدرس
سي به هيچ آنتي ويروس ندارم الان هم تركيب نود 32 رو با نورتون يا زون آلارم استفاده مي كنم ولي اگه بدونم يه انتي ويروس خوب در حد نود 32 هست كه را كه رايگان هست وجود داره فورا نصب مي كنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن دليل اينكه نود رو استفاده مي كنم اينكه كه خيلي وقتها سي دي نجات كاسپراسكي رو كه دو سه روز از آبديتش گذشته رو دانلود مي كنم اما حتي يك ويروس هم پيدا نمي كنم آويرا هم همينطور
البته من تعصب خوا
من چند سالی میشه که کسپر استفاده میکنم خیلی هم ازش راضیم ولی از بس تعریف این Comodo رو شنیدم امروز اجازه دادم که Comodo در کنار KIS 2011 عزیز امنیت FireWall سیستمم رو به دست بگیره و فایروال کسپر رو خواموش کردم تا کمی استراحت کنه. فعلا که با هم کنار اومدند امیدوارم بعدا دعواشون نشه سرعت سیستمم رو هم هیچ کدوم کاهش ندادند خدا رو شکر
تا حالا راضی بوده ایم
درضمن این قضیه comodo internet security 2011 چیه؟ چرا پولی شده؟
تا کارش گرفت پولیش کرد؟ عجب بی معرفتیه
پس نظر شخصی من:
بهترین آنتی ویروس: Kaspersky
بهترین فایر وال: Comodo
مزخرفترین پکیج امنیتی: ESET
درضمن این دو تا عکس رو که دیدم بسی خوشحال شدیم و همین دو تا عکس باعث شد که Comodo وارد زندگیم بکنم
ESET حیا کن امنیت و رها کن
خیر پولی نیست.
شما انجمن خودمون رو که به فارسی همه چیز رو براتون توضیح دادیم ول کردید رفتید انگلیسی رو از سایت خودش میخونید. خب معلومه که براتون اشتباه پیش میاد و ممکنه متوجه نشید. مثل همین الان.
تاپیک اختصاصی Comodo internet security راهنمای تاپیک در پست اول و دوم
نسخۀ رایگان از سایت خودش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش من مرض دانلود از سیایت اصلی را دارم همه نرم افزار ها را از سایت خودش دانلود می کنم . خوب عزیز وقته هم نرم افزار رایگان هست بالطبع باید بشود به راحتی آن را در سایت خودش پیدا کرد بابت آدرس دانلود در سایت اصلی هم ممنون
(چند روز پیش بود که بود که نرم افزار vlc pleyer را از سایتی که فکر می کردم سایت تولید کننده این رنم افزار رایگان هست دانلود کردم و بعد نصب کردم در سیستم و سیستم دیگر بالا نیامد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)