اقا من هر دو بازی رو دوست دارم DIRT هم GT هر دو یک جوری به من حال میدن و هیچ وقت این 2 بازی رو من با هم مقایسه نمیکنم در هر صورت من فقط از این دو لذت میبرم و هیچ کدوم رو برتر نمیدونم.شما هم مثل من فکر کنید تا دوستی ها ما خراب نشه![]()
اقا من هر دو بازی رو دوست دارم DIRT هم GT هر دو یک جوری به من حال میدن و هیچ وقت این 2 بازی رو من با هم مقایسه نمیکنم در هر صورت من فقط از این دو لذت میبرم و هیچ کدوم رو برتر نمیدونم.شما هم مثل من فکر کنید تا دوستی ها ما خراب نشه![]()
سلام
من با شما مخالفم . من با نظر دوستمون best بیشتر حال میکنم بعضا این بحثا به جاهای باریک کشیده میشه و کار به توهین و حتی بن شدن هم ممکنه منجر بشه اگه تو تاپیکها بحث تخصصی راجع به بازی باشه بهتره. معمولا اینجور تاپیکها جای کل کل نیشت. ولی متاسفانه در مورد بازی های که تو سبکشون رقیب هست اکثرا دیده میشه. نمونش فوتبال.
سلام
خب شما به چي بحث ميگيد ؟
مقايسه هم خودش يك نوع بحث هست .. كه حتي خيلي تخصصي تر از بحث در مورد گرافيك يا گيم پلي يه بازي هست .! چون شما بايد تمام نقاط دو بازي كه داري مقايسه ميكني رو بدوني .
+
بازي كه هنوز عرضه نشده تپايكش يا ميشه محل اسپم يا محل كل كل :دي
چون اخبار بازي هر يه هفته هم بياد خيليه ..
براي همين بهتره حداقل يه بحث منطقي رو پيش ببريم و با دلايل محكمه پسند بتونيم به يك نتيجه گيري برسيم ...
کسی تاریخ دقیق عرضه ی بازی رو نمیدونه؟
TBA 2011 ( اعلام نشده )
به طرز خفنی تابلوئه که فتوشاپیه
بهتره بگیم کاریکاتور باکس شات dirt3 !!!: دیباکس شات بازی
خودم هم همینو می گم دنبالش که بودم کلی سرچ کردم تو همین سایته بیشتر نبود !
بابا شما هم جدی گرفتین ها این باکس شاتو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)