راست میگی اینم هست
بدترین چیز اینکه مشروط بشی .پیام نور اگه مشروط بشی 12 واحد باید برداری
راست میگی اینم هست
بدترین چیز اینکه مشروط بشی .پیام نور اگه مشروط بشی 12 واحد باید برداری
دانشگاه ازاد رس ادم رو میکشه! پدر صاب بچه در میاد تا بخواد یه درس پاس کنه.البته به استاد هم ربط داره ولی معمولا سگ هستن و نه نمره میدن و نه حقتو!
دانشگاه آزاد ؟!!!!!!!!!!!
کجا چنین چیزی دیدین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من دوست ندارم درمورد چیزهایی بحث کنیم که هیچ نتیجه ای نداره
من قبلا هم گفتم .بچه هایی که کاردانی از آزاد گرفتن وقتی وارد پیام نور میشن بهشون شک وارد میشه
اینو هم دیدم و هم ازشون شنیدم.همشون شاکی هستن و دانشگاه آزاد رو بهتر میدونن چه از لحاظ نمره و چه از لحاظ ساده پاس کردن درسها
دانشگاه ازاد اراک! خودم دارم درس میخونم اونجا!دانشگاه آزاد ؟!!!!!!!!!!!
کجا چنین چیزی دیدین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من دانشگاه ازادها با هم فرق میکنه! یعنی شما کسی رو که مثلا توی ازاد اراک درس میخونه رو با کسی که توی ازاد کمیجان درس میخونه رو یکی میکنی؟؟؟اینو هم دیدم و هم ازشون شنیدم.همشون شاکی هستن و دانشگاه آزاد رو بهتر میدونن چه از لحاظ نمره و چه از لحاظ ساده پاس کردن درسها
اتفاقا این بحثا نتیجه داره. این طرز فکر غلطه که هرکی ازاد درس میخونه چون پول میده لنگشو رو لنگش میندازه و همینحوری پاس میکنه... من پیام نور نبودم و نمیدونم سیستمش چطوریه (نسبت به سایر دانشگاها!) ولی قویا میگم که توی دانشگاه هایی که دارای گرید خوب هستن اصلا این خبرا نیست.
الان بحث چیه ؟!
از هر جا مدرکتون بگیرید باید ببینید چقدر تو رشتتون تبحر دارید !
اینم نظر من .
100% با حرفتون موافقم اما جاهایی هست که فقط به مدرک بها میدن و به تخصص اهمیتی نمیدن.مخصوصا اگه پارتی هم داشته باشیاز هر جا مدرکتون بگیرید باید ببینید چقدر تو رشتتون تبحر دارید !
سلام
نمیدونم این تاپیک چرا خوابیده و داره خاک میخوره
دوست دارم از تجربیات دوستان تو انتخاب واحد استفاده کنیم.و اینکه با تحصیل کار کنیم خوبه یا نه؟
سلام.
من تهران جنوب صنايع مي خونم
چيزي كه تو اين 3 ترم ديدم رو ميگم.
70% استاد هامون كه به نظر من استاد نيستن. وقتي با استادي كه خودش نميدونه چي داره درس ميده سرو كله ميزنيد اشكتون در مياد. اخرشم ميگه تو ميخواي جو كلاس رو خراب كني و دشمن ميشه و به احتمال زياد افتادي.
اما اون 30 درصدي كه استادن اكثرا نمره خود دانشجو رو رد ميكنن.
چندتا از استادامون خودشون اعتراف كردن كه اگه پايان ترم دانشجو افتاده نداشته باشن حقوق نميدن بهشون. و اعتراف كردن كه بيشتر امتحان ها سوال اسون نداره. از متوسط رو به بالا شروع ميشه سطح سوال ها.
سال پيش از 2000 تا دانشجو 1200 تا مشروطي داشتيم(نيمسال دوم).
به نسبت هزينه اي كه بابت شهريه ميگيرن اصلا خدمات نميدن.(گير كنه تو حلقومشون ايشالا)
طولاني شد.
خودم پيش بيني كردم نهايتا 4ونيم يا فوقش 5 ساله تموم ميكنم.
ما هم تو پیام نور شرایط شما رو داریم
اما تو دانشگاه پیام نور طراح سئوال استاد نیست و معلوم نیست چطوری سئوالها طرح میشه
مشروطی هم که تا دلتون بخواد ریخته تو پیام نور.مخصوصا رشته های مهندسی .مخصوصا آقایون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)