مهندس من با نظر شما درباره كتاباي ده استاد كاملا مخالفم( درمورد حسابان و ديفرانسيلش البتهچون بقيش رو نديدم)
من با اين كتابا حسابان و رياضي 2 رو عالي ميزنم تو قلمچي
منظورم هم از عالي 100 هستش
موفق باشيد
مهندس من با نظر شما درباره كتاباي ده استاد كاملا مخالفم( درمورد حسابان و ديفرانسيلش البتهچون بقيش رو نديدم)
من با اين كتابا حسابان و رياضي 2 رو عالي ميزنم تو قلمچي
منظورم هم از عالي 100 هستش
موفق باشيد
تست های عزت الله مشفق رو کار کنید به نظرم ..
شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو .. اگه هدفتون تقویت زبانه که برید موسسات زبان مثل سفیر پبت نام کنید اما اگه میخوای کنکور درصد خوبی بزنی راه و روش خودشو داره .. شما بگو هدفت چیه اول تا من راهنمایی کنم.
امشب سر فرصت میام جوابتونو میدم .. الان یکم عجله دارم و نمیتونم جواب مناسب بدم .. روش تست زدن واسه reading رو هم امشب همینجا میذارم
اجاز بدهید من جواب بدم
سلام خسته نباشید
می خواستم لطف کنید بهترین کتابهای کمک درسی که برای کتابهای درسی کنکور هست رو معرفی
کنید چون من می خوام بعد از چند سال دوباره کنکور شرکت کنم و فقط می خوام کتاب درسی و یک کتاب کمکی برای هر درس و
تست کنکور سالهای قبل رو بخونم و حل کنم و با توجه به کثرت کتابهای کمکی لطفا برای هر درس بهترین کتاب موجود رو معرفی
بفرمایید
البته تو تاپیک کنکور 89 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو پست دوم قسمت کتابهای توصیه شده
و تو این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کتابهایی معرفی شده که لطفا در مورد اونها هم نظر بدید و به نظر شما
بهترین روش برنامه ریزی چیه؟ یعنی مثلا من برم از کانون برنامه راهبردی بگیرم یا خودم برنامه ریزی کنم ولی می خوام
طوری باشه که مثل برنامه کانون بشه دو سه بار کتابها رو دراومد و وقت کم نیارم اگه برنامه کانون رو هم اینجا بذارید عالی میشه
و همچنین برنامه پیشنهادی خودتون.
با تشکر فراوان
یعنی شما می فرمائین که ده استاد که اکثر تستاش کنکوره چندان به درد نمی خوره .
کتاب های دیگه مثلا رمزینه جز درسنامش بقیش خیلی متفاوت با ده استاد نیست. راستی اون اسمایی که گفتین ، من نفهمیدم کتابه، جزوست؟ می شه اسم کتاب و انتشاراتشون رو بگین؟
ریاضیم هم به نظر خودم قوی نیست. ولی اونقدرا هم افتضاح نیست. امتحان نهایی حسابان شدم 19.25 . فیزیک و هندسه و جبر واینا 20 . با این وضع ریاضیم به نظرتون خوبه؟
خب کتابی که بتونه خوب تاثیر داشته باشه، معرفی کنین.
راستی یه سوال. تست های تخصصی رو زمان دار بزنیم یا نه. تست های عمومی رو با چه فاصله ای از مطالعه درس و از کی شروع کنیم می تونه مفید باشه؟
توجه داشته باشید که شما اومدید این جا راه را نشون بدید نه اینکه همینطور بچه ها را به دبیر خصوصی ارجاع بدید.حالا به نظر شما ساعتی 25 خیلی مفته ؟؟؟؟؟یعنی واسه یاد گرفتن درس حداقل 20 جلسه دبیر باید درس بده میشه 500.البته اینقدر که شما از خودتون تعریف کردید باید ساعتی 50 بگیرید دیگه !!!!خوبه والا .این کنکورم خوب شده واسه معلما.اگه میخواستیم این جور پول بدیم میرفتیم آزاد دیگه.فکر میکنید چند درصد بچه ها توانایی پرداخت این پولا را دارند؟؟؟؟؟به نظر من راهنمایی های شما هم در جهت رفتن بچه ها به کلاسه .کی گفته گسسته را نمیشه بدون دبیر یاد گرفت؟؟؟کافیه نگاهی به تاپیک کنکور 89 بندازید تا ببینید جند درصد بچه ها با خوندن کتاب کلاس رمزینه بدون دبیر گسسته را عالی یاد گرفتند و در کنکور هم نتیجه گرفتند.لطفا اطلا عات خودتون را کمی به روز کنید .به نظر من شما توی همون فیزیک بچه ها را راهنمایی کنید خیلی بهتره.
در ضمن از اینکه برای بچه ها زمان میزارید بی نهایت ممنونم.امیدوارم ازدست من ناراحت نشده باشید.![]()
Last edited by masih eia; 09-08-2010 at 20:54.
تاييد ميشه
كسي بياد جلسه اي حداقل25 تومن بده معلم اون 25 تومنو ميده 4 تا كتاب خوب ديفرانسيل و فيزيك و شيمي و. ...
پولشو هم حروم نميكنه
دوست عزيز من بابام كه يه معلمه (البته ابتداييي) از كجا بياره جلسه اي 25تومن بده
شما ميگي حداقل يه كتابو برو كلاس تا جو كنكور داشته باشي
اگه جو كنكور به اين حرفاس گور باباي كنكور
Last edited by Samba; 10-08-2010 at 00:03.
سلام ببخشيد استاد نميتونم طاقت بيارم و جواب ندم
دوست عزيز برا تست هاي تخصصي شما اول اونقد تست تمرين كن كه تا سوالو ديدي بگي از كدوم راه برم زودتر به نتيجه ميرسم
بعد از اينكه به اين مهارت رسيدي اون وقت زمان دار كار كن
برا عمومي ها هم به فاصله 2 تا سه روز بعد از مطالعه عميق و خط به خط (تاكيد ميكنم خط به خط) شروع به تست زني كنيد و چه منبعي بهتر از سوالاي كنكوراي گذشته
موفق باشيد
...........................
Last edited by Amin.M.1986; 10-08-2010 at 01:08.
شما انگار خیلی از این کتاب خوشتون اومده و دوستش دارید .. اگه اینطوره که همین کتاب رو بخونید چون شما رو به حل تست تشویق میکنه ولی حواستون باشه که تو قلم چی بالا زدن دلیل بر توی کنکور بالا زدن نیست .. من تست های آقای رضوی رو بهتر میدونم اما بازم میگم اگه شما خیلی جذب اون کتاب شدید همونو بخونید
والا اون لیتک ها رو که وقت نکردم ببینم .. شما بگو حدودا چه رتبه ای قصد داری واسه سال آینده کسب کنی تا من بهتر بتونم بهتون کمک کنم .. خودتون بهتر میدونید که واسه 1000 شدن یا 10000 شدن نحوه خوندن متفاوته
ماشالا چقدر سوال داری شما .. بله من هنوز هم میگم 10 استاد خوب نیست .. من اساسا با 10 استاد مشکل دارم .. در ضمن من رمزینه رو هم تایید نکردم و فقط یک نکته اینکه من زبان و فیزیک تدریس میکنم و به همین دلیل نمیام همه کتاب های دیفرانسیل که تو بازار هست رو بخونم چون واقعا هم وقت نمیکنم .. یکی از دوستانم هم هستند که ریاضیات تدریس میکنند که ازشون خواستم بیاد اینجا کمک کنه واسه ریاضیات اما فعلا میگه حوصله ندارم .. البته ایشون یه سری گرفتاری شخصی داره این روزا
وضع ریاضیتون هم به نظر من خوبه ..شما با این نمره که گرفتی فکر کنم از پس فهمیدن ریاضیات بر میای
در مورد سوال آخر راجع به اینکه زماندار تست بزنید یا خیر هم عرض کنم که واسه بار اول که مبحثی رو میخونید و بعدش تست میزنید اصلا زماندار نزنید .. فکر کنید امتحان تشریحیه و حتی اگه لازم شد پاسخ نامه رو بخونید .. دلیلش هم اینه که هدف در مرحله ی اول یادگیری هست .. هرگاه احساس کردید مطلب رو فرا گرفتید میتونید زماندار تست بزنید
اولا که لحنتون خیلی غیر مودبانه بود
ثانیا من کسی رو نفرستادم موسسه خاصی و در ضمن هیچ موسسه ای به من پورسانت نمیده که بخوام کسی رو بفرستم موسسه .. شما فکر میکنی هرکی معلم بگیره یا موسسه بره وقت و پولشو دور ریخته؟؟؟ یعنی همه معلم ها مثل هم هستند؟؟ همه حروم خور هستند و دارن پول مفت میخورن؟؟
ثالثا شما میگی میخواستی پول بدی میرفتی دانشگاه آزاد.. واقعا فرق دانشگاه شریف و دانشگاه آزاد فقط به شهریشه؟؟؟ اگه اینه که پس هیچکی هزینه نکنه واسه تحصیل و پولشونو جمع کنن همه برن آزاد بخونن.
در نهایت هم باشه من میرم اطلاعاتم رو به روز میکنم .. از فردا هم هرکی گفت که چی بخونم بهتره من بهش میگم کلاس نرو فقط یه رمزینه بخر تمام مشکلاتت حل میشه..
در مورد پولی هم که من میگیرم اولا که من از خودم تعریف نکردم و دوما هم من تا الان از هیچ آدمی ساعتی 50 هزار تومن نگرفتم اگه خیلی مشتاق هستید بدونید بنده بین ساعتی 20 تا 40 هزار تومن واسه فیزیک و 15 تا 30.تومن واسه زبان و اونم بر اساس توانایی پرداخت شاگرد پول میگیرم
در نهایت هم شما که راحت بنده رو محکوم میکنی قبلش یکم کلاهتو قاضی کن ببین حرفی که میزنی منصفانه هست یا خیر.. حرف شما به طور غیر مستقیم معنا های خیلی زننده ای داشت
در آخر هم یک مطلب رو واسه دونستن شما میگم و دیگه صحبتم رو ادامه نمیدم.. بنده از راه تدریس امرار معاش نمیکنم .. ماکزیمم شاگردی که وقتم اجازه میده داشته باشم 3-4 تا هست و تنها دلیل اینکه درس میدم علاقه زیادم به فیزیک و زبان هست.. من مرتبط با رشتم در یک کارخانه کار میکنم و یک درخواست واسه کار داوطلبانه تو بهزیستی دادم که به احتمال زیاد موافقت نمیشه اما اگه بشه احتمالا همین تعداد شاگرد رو هم نمیتونم درس بدم..
منم پدرم معلم بودند و بازنشست شدند و میدونم که شهریه کلاس خصوصی واسه یه خانواده کارمند سنگینه اما واسه خیلی ها جلسه ای 200 هزار تومن هم پولی نیست چه برسه به 25 هزار تومن .. من هم مشکلات مالی رو با گوشت و پوست خودم حس میکنم اما چاره چیه؟؟ فعلا وضع موجود همینه .. شما هم زیاد حرص نخور دوست عزیز و به زمین و زمان ناسزا نگو .. انشالا زحمت بیشتری که شما میکشی اون کمبود امکانات مادی رو جبران میکنه و در ضمن خیلی از افرادی که پول زیاد خرج میکنند بچه هاشون انگیزه کافی واسه کنکور ندارن که این به نفع شماست
قرار بود شما جواب ندید .. دلیلش هم اینه که هرکس نظری داره که شاید درست هم باشه ولی اشکال کار اینجاس که نظم به هم میریزه.. ممنون از توجهتون
Last edited by Amin.M.1986; 10-08-2010 at 01:19.
بنا به اینکه Reading ارزش خاصی تو کنکور داره و اینکه دوست گرامی آقای Samba هم درخواست کرده بودند من در اینجا آموزش پاسخ دادن به سوالات Reading رو ذکر میکنم.. امیدوارم که مفید باشه ..
توضیح اضافه اینکه من این روش رو از کتاب CAE Result چاپ دانشگاه آکسفورد صفحه ی 10 ترجمه کردم و خواهشمندم اگر کسی استفاده کرد ازنام بنده رو از قلم نندازه که زحمت من بی ارزش نشه:
1-خیلی سریع متن رو بخونید تا مفهوم کلی متن رو بفهمید( این مرحله باید خیلی سریع باشه).
2-سوالات رو بخونید اما به گزینه ها نگاه نکنید.
3-قسمت هایی از متن که مرتبط با سوالات هستند رو پیدا کنید.
4-حالا گزینه های سوالات رو نگاه کنید و اونهایی که واضحه غلط هستند رو حذف کنید.
5-در این مرحله گزینه صحیح رو انتخاب کنید.
---------------------------------------------------
این روش یکی از اصولی ترین روش ها و به اعتقاد من بهترین روش واسه پاسخ گویی به سوالات درک مطلب کنکور سراسری هست .. از الان سعی کنید با این روش تست ها رو پاسخ بدهید تا کم کم دستتون تند بشه و این روش ملکه ذهنتون بشه.
با امید موفقیت برای همه شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)