چرا تو پست های قبلیم گذاشتم ایناها
اما چون نمیشد توی سون عکس بگیرم توی فایل های تکست که خوده برنامه ها دادند گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا تو پست های قبلیم گذاشتم ایناها
اما چون نمیشد توی سون عکس بگیرم توی فایل های تکست که خوده برنامه ها دادند گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_disslove; 10-08-2010 at 11:24.
دوست عزیز شما که این قدر میترسی اور کنی خوب اور نکن!
esfahani
Last edited by Bret_Hart; 09-08-2010 at 23:50.
خوب زیر 78 درجه که هستجواب شما را قبلا هم دادم بايد ديد كه خنك كننده پردازنده شما چقدر توان داره يا بعبارتي دماي فول لود پردازنده چقدر هست!!!
اگر زير 78 درجه باشه هنوز جا براي اوركلاك داره
پس بیشتر اور میکنم و دیگه مزاحم نمیشم
ممنون
بله حرفه شما کاملا درسته ولی من نیاز به قدرت بیشتری از سی پی یو دارم چون با مایا کار میکنم اون هم به سی پی یو زیادی نیاز داره از طرفی هم هزینه ارتقا بالا هست و توی قم که من هستم بهتر از این مدل من دیگه پیدا نمیشه متاسفانه
سلرون دی رو میدن به جای کور آی سون 2برابر کور ای سونو پول میگیرن
برای همین باید آورکلاک کنم
مجبورم دیگه
اگه میشه به این سوالت هم پاسخ بدید ممنون میشم:
از روی اون عکس ها نفهمیید که پاورم چند واته؟
برنامه ای نیست که بفهمم وات اصلی پاورم چقدره؟
والا فقط لنگ همین یکیم این درست باشه همین الان آور می کنم
سایت پرفکت هم رفتم خرابه
اصلا معلوم نيست!!از روی اون عکس ها نفهمیید که پاورم چند واته؟
شما يكي و پيدا كن اگر تونست اون نوشته ها را بخونه من به سالم بودن چشمام شك مي كنم
روي پاور را داخل همين نوشته ها دقت كن ببين آيا جايي نوشته مثلا CONTINUOUS OUTPUT 200W ...اين يعني توان واقعي
اگر هم ننوشته جريان شاخه 12 ولت بايد بالاي 20-25 آمپر باشه اگر كمتر هست توان پاور شما زير 300 هست
خيربرنامه ای نیست که بفهمم وات اصلی پاورم چقدره؟
اين نشون ميده كه پاور شما كيفيت مناسبي را ندارهسایت پرفکت هم رفتم خرابه
آخه اينجوري كه نميشه!!چرا تو پست های قبلیم گذاشتم ایناها
شما روي كيبورد دكمه PRINT SCREEN SYSRQ را بزنيد از كل پنجره ويندوز شات ميگيره بعدش در فتوشاپ يا نرم افزار PAINT ويندوز اون قسمت نرم افزار مورد نظر را جدا كنيد و در سايت آپلود عكس بذاريد
ممنون از شما دوست عزیز
ر مور اون کیفیت پاور خودم قبول دارم موقع خریدن هر چی گفتم این نه اون فروشنده چون نداشت گفت این از گرین و... هم بهتره
درمورد اون عکس ها درسته من خودم هم نمی تونم ببینم با موبایل عکس گرفتم
درمورد اون آمپر و اینا میرم نگاه میکنم نتیجه شو میذارم
درمورد اون عکس ها اون آخریش که از بایوس گرفتم(چقدر عکس حرفه ای شده نه؟)اگه میشه آور رو از روی اون بگید
باتشکر
کسی جواب منو نمیده ؟
فقط بگید چه جوری باید اور کنم ؟مادربورد asus
CPU HOST : 267کسی جواب منو نمیده ؟
فقط بگید چه جوری باید اور کنم ؟مادربورد asus
CPU MULTIPLIER : 11X
SD RAM FREQUENCY : 2:3 @ 667
SPEEDSPET : DISABLE
TURBO : DISABLE
C1E : DISABLE
VOLTAGE CONTROL : MANUAL
VCORE : 1.3
FSB VOLTAGE VVT : +0.05
در پستي كه دادم بر اساس همون پارامتر هاي باياس براي شما توضيح دادمدرمورد اون عکس ها اون آخریش که از بایوس گرفتم(چقدر عکس حرفه ای شده نه؟)اگه میشه آور رو از روی اون بگید
ببخشید من یه بار دیگه از تمامی تب ها و برنامه هایی که خواستید تونستم با نرم افزار عکس بگیرم و آپلود کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا با این عکس ها باز هم همین تنظیمات رو اعمال کنم ؟؟؟
این تنظیمات رو کجا باید بزنم ؟دست به تنظیمات دیگه نزنم ؟تنظیمات توی مادربورد asus دقیقا همیناست ؟
یه باره دیگه هم مشخصات کامل سیستمم رو میگم
MB:asus p5ql-se
VGA:4670 ddr3 512mb
ram:2gb cl6 800mhz
cpu:intel e5300--2.6mhz(default)
بلهحالا با این عکس ها باز هم همین تنظیمات رو اعمال کنم ؟؟؟
در داخل باياساین تنظیمات رو کجا باید بزنم ؟دست به تنظیمات دیگه نزنم ؟تنظیمات توی مادربورد asus دقیقا همیناست ؟
البته ممكن هست اسم پارامتر ها فرق كنه.اگر اينطور بود پارامترهاي اصلي را براي من بنويسيد تا شما را راهنمايي كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)