سلام دوستان کسی از شما تنظیمات اینترنت و ویدئوی اینترنتی رو به طور صحیح در این تلویزیون (ex700 ) به طور بی سیم یا بی سیم امتحان کرده؟
سلام دوستان کسی از شما تنظیمات اینترنت و ویدئوی اینترنتی رو به طور صحیح در این تلویزیون (ex700 ) به طور بی سیم یا بی سیم امتحان کرده؟
[QUOTE=xremix;5284457]وقتی از طریق DLNA فیلم و تصویر رو پخش می کنید، همه فرمت های ویدیویی رو پخش میکنه؟ یا همون محدودیت های usb رو دار
من از يك برنامه اي به اسم wild media server استفاده كردم كه از اين ادرس گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه 15 روزه ازمايشي هست و اگر بخواهيد دائمي بشه بايد key اش را بخريد. اين برنامه خودش تمام فرمت ها به صورت رو لحظه اي به mpeg2 تبديل ميكنه و ميفرسته وبه همين دليل تمام فرمت ها روي tv قابل اجرا ميشن.البته من جواب خوبي نگرفتم وهمون طور كه گفتم هر چند ثانيه سكته ميزد.شايد به دليل اين باشه كه access point من از نوع g هست ومال tv نوع n .
DLNA مخفف digital live network alliance است كه يك استاندارد براي ايجاد شبكه هاي خانگي براي نمايش صوت وتصوير از روي سرور هاي خانگي مثل pc وlaptop يا سرور هاي اينترنتي وغيره توسط tv وغيره هست.
سلام دوستان
من با یک پیغام خا در هنگام اتصال به اینترنت تلویزیون مواجه شدم
بدین عنوان
--------------------------------------------------------------------------
ترکیب بندی در حین کسب محتویات اینترنت ناموفق بود
و عدد صفر 0
لغو تلاش مجدد
-------------------------------------------------------------------------
در ضمن تنظیمات رو هم نوشته بود قبول
ممکنه از فیلترینگ مخابرات باشه؟ من مودمم وایرلس هست و با دانگل یو اس بی کانکت شدم البته با سیم هم که کانکت شدم همین پیغام رو دیدم
موفق باشید
[QUOTE=mgolchin13;5306034]
سلام
از اطلاعاتتون ممنون
من نرم افزار رو دانلود کردم بسیار نرم افزار خوبیست
آیا کرک برای این نرم افزار پیدا کردین تابحال؟ خیلی ممنون میشم معرفی کنید واقعا لازمه البته ورژن این نرم افزاری که معرفی کردین 1.04.7 هست
من مودمم tplink 8960 n سری N هست و تصاویر سکته نزد و دانگل وای فای سونی هم اونطرف رو تلویزیون که البته با اتصال کابل هم ارتباط برقرار شده و امتحان کردم البته چیز جالبی که دیدم یه فیلم با زیر نویس فارسی رو با این برنامه تو تلویزیون پخش کردم و زیر نویس رو نشون داد بدون هیچ مشکلی و فیلم قابل کنترل بود توسط تلویزیون
اگه چیز جدیدی کشف کردین ممنون میشیم ماها رو هم در جریان قرار بدین
ممنون و موفق باشید
Last edited by mahdirezaiyan; 22-08-2010 at 12:41.
[QUOTE=mahdirezaiyan;5306158]
خواهش ! خوشحالم كه براي شما جواب داد.
چون رو سيستم من جواب نداد دنبال كرك نرفتم ولي اگر بود حتما خبر ميدم.شما هم اگر پيدا كرديد لطف كنيد كه بقيه هم استفاده كنند.
[QUOTE=mgolchin13;5307260]حتما می گم اگه پیدا شد
در ضمن شاید ورژن وایرلس مودم شما که G هست باعث این شده که ویدئو سکته بزنه در ضمن این آخرین ورژن این نرم افزار هست ولی اگه ورژن پائین تر رو خواستین من تو سایت راپید شیر آپلودش کردم ورژن 1.03 این نرم افزار هست حجمش هم 19.5 MB هست من اینجا آپلود کردم یه کرک هم داره که روی فایل اصلی میشه ریخت
موفق باشید
سلام دوستان
من یه عکس از تی وی خودم گرفتم برای اینجا
این عکس رو برای این می ذارم که تو عکس های سونی اون جوری که هست نیست !
واقعا شیک و زیباست
اگر مشکل انتخابتون سر قیافه اش هست نگران نباشید اینجوریه :
يك چيز جالبي كه ديروز كشف كردم اينه كه توي windows 7 واحتمالا vista اگر مديا پلير ورژن 11 وبالاتر داشته باشيد با خود ويندوز مديا پلير ميتونيد streaming رو انجام بديد. توي بريد توي liberary و فيلم يا موزيك ها رو تو play list بريزيد ودر بالا روي گزينه play to كه كليك كنيد دستگاههايي رو كه به شبكه وصل هستند وقابليت پخش دارن رو نشون ميده كه رو kdl-ex700 كليك ميكنيد و يك پنجره كوچيك باز ميشه كه ايتم هاي playlist توش هست ومثل miniplayer دكمه هاي pause -ff-pause و... رو داره. در ضمن تو منو tv هم يك ايكون مديا پلير به عنوان server اضافه ميشه كه فايل هايي رو كه اجازه share كردن داره رو از tv ميتونيد ببينيد. فقط ايرادش اينه كه همون محدوديت هاي usb رو داره.
به نظر من بهترين گزينه همون wild media player هستش كه اكثر فرمت ها رو ساپورت ميكنه.
سلام
ویدوز مدیا پلیر من 11 هست ولی این گزينه play to رو پیدا نکردم امکان داره دقیق تر بگین اینم عکس مدیا پلیر من
در ضمن همون wild media server منظورتون بود یا wild media player ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)