بازم به نسبت بد حرف نمیزنه .. فقط این S آخر رو اگه تلفظ نکنه خیلی خوب میشه ...
تایید میشه ...دقیقا خصلت فوتبالیست های ایرانی.
پر رو - بی ادب - پر توقع - پول پرست ....
البته به جز قدیمی هاشون که هنوز هم با غیرت و متعصب هستن.
بازم به نسبت بد حرف نمیزنه .. فقط این S آخر رو اگه تلفظ نکنه خیلی خوب میشه ...
تایید میشه ...دقیقا خصلت فوتبالیست های ایرانی.
پر رو - بی ادب - پر توقع - پول پرست ....
البته به جز قدیمی هاشون که هنوز هم با غیرت و متعصب هستن.
احتمالا منظورشان میدان شاه عباس بوده![]()
فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه
در اون صورت هم باید گفته بشه میدان عباسی
//////////
به نظر من هیچکدوم درست اصفهانی صحبت نمیکنن بجز مهدی باقر بیگی و اون یارو که سیبیل داره و لاغره(اسمش را نمیدونم)
بله منظورم همین شاه بود نه اون شاه مرحوم.معمولا همه جای دنیا میدان یا هر اثر دیگه به اسم شخص سازنده بنا هست .
حالا واسه اینکه دعوا نشه بگید نقش جهان : دی
===========================================
در حالی که بلندترین مقام عالی ایران و بعضی از مراجع مسخره کردن قومیت ها و لهجه ها را حرام اعلام کرده اند صدا و سیمای میلی انگشت اهانت را بر روی قوم ها و لهجه ها نشانه رفته است . پس از توهین آشکار به لرها در سریال فاصله ها این بار اهانت بی شرمانه ای به اصفهانی ها از لحاظ نوع گویش و تلفظ برخی حروف در سریال در مسیر زاینده رود صورت گرفته است . مهران که پسری دارای مکنت مالی است به اصفهان می آید و پس از گذشت دو قسمت از سریال بیننده متوجه شده است که نویسنده قصد به سخره گرفتن لهجه ی اصفهانی و نشان دادن مردم اصفهان به عنوان جماعتی عقب افتاده و خارج از فرهنگ را دارد و مردم تهران را مردمی خاص نشان داده که تافته ی جدا بافته اند و حتی تهیه کنندگان این سریال به خود اجازه نداده اند گشتی در خیابان های بالای شهر اصفهان بزنند . مقایسه از این حیث نه تنها درست نیست بلکه فاجعه است . البته از صدا و سیمایی که نگاه جانب گرایانه و تک روی دارد این اهانت ها بعید نیست اما توهین ساخت یافته و از پیش تعیین شده در این رسانه به قومیت های مختلف و زبان ها و گویش های مختلف جنگ رسانه ای است و بعید نیست با این وضعیت در سریالی دیگر به ترک ها و باری دیگر به کردها ، بلوچ ها و دیگر گویش ها و اقوام توهین شود. بنابراین ما کاریران از همین جا اعلام می کنیم ادامه ی این وضعیت منجر به بدبین شدن و انتقام کشی گروه ها و قومیت ها و زبان ها از یکدیگر خواهد شد و اگر رسانه ی مثلا ملی به این وضعیت پایان ندهد این رسانه را برای همیشه تحریم خواهیم کرد.
مزخرف...
انقدرم offended نباشید... دنیا رو آسون بگیرید.....
Last edited by Cleeev; 15-08-2010 at 15:22.
خب اولا منبع این نوشته ها؟
دوما اگه از لحاظ فرهنگی باشه ، دیشب مهران که پسری تهرانیه رو فردی بی ادب و گستاخ نشون داد
پس حتما بازیکنای فوتبال یا تهرانیا هم باید بیان اعتراض کنن؟؟؟
سوما اینکه بازیگران تهرانی نمی تونن به درستی اصفهانی حرف بزنن ، دلیل بر مسخره کردن نیست
نمی تونستن از بازیگرهای اصفهانی استفاده کنند
خب یعنی چی؟اگر رسانه ی مثلا ملی به این وضعیت پایان ندهد این رسانه را برای همیشه تحریم خواهیم کرد.
یعنی پخشش رو قطع کنن؟
یه روزی میان میگن مرد 2000 چهره ، شیرازی ها رو مسخره کرده ، یه روز دیگه بس.یج دانشجویی لرستان میگه فاصله ها لرها رو مسخره کرده و ....
به اندازه کافی بر سر راه فیلمساز ها مانع هست ، این نوع حرفای واهی فقط باعث موانع بیشتر میشه و هیچ سودی نداره!
Last edited by Mahdi.p30; 15-08-2010 at 15:02.
من کار حسن فتحی رو همیشه میپسندم. اینبار در این سریال در مسیر زاینده رود از یه چیز خوشم اومد، تقابل یه بچه پولداره بیسواد فوتبالیست با یه جوون نخبه!
امیدوارم قصه این سریال اینجوری پیش بره تا بعضیها یاد جوانهای نخبه و بی ادعا رو هم بکنن ، نه اینکه پول بیزبون دولت رو تو حلقه این فوتبالیستا بریزن
کاش حداقل یخورده غیرت هم تو زمین داشتن، حیف....!
راستی چون برای خودم سوال بود بگم که مشاور لحجش همون برادرس
سید مهرداد ضیایی با مهرداد ضیایی فرق داره !![]()
این قسمت دل و قلوهمون کباب شد!
فکر می کردم داستان حول محور مهران باشه که مثلا مقصر نبوده که تصادف کرده و طرف مرده... ولی به نظر میرسه داستان بیشتر مربوط به شرایط خانواده مسعود هستش...
مثل اینکه قراره مسعود نخبه بشه و هر چی بگذره خوبی های مسعود بر خانوادش عیان بشه...
راستی... آقایونه اصفهونی... این مسعود رایگان خوب اصفهونی حرف میزنه؟! به نظر من که وحشتناک بود!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)