یه سوال چرا کسی جواب منو نمیده؟![]()
یه سوال چرا کسی جواب منو نمیده؟![]()
مهندسی رباتیک روزانه دانشگاه صنعتی شاهرود 5%
مهندسی رباتیک شبانه دانشگاه صنعتی شاهرود 40%
مهندسی رباتیک روزانه دانشگاه صنعتی همدان 51%
مهندسی رباتیک شبانه دانشگاه صنعتی همدان 50%
مهندسی رباتیک موسسه غیر انتفاعی اقبال لاهوری مشهد 100%
آشنایی با رشته ی مهندسی رباتیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمهندسی رباتیک موسسه غیر انتفاعی اقبال لاهوری مشهد 60%ESTEGHLAL 67 سلام من داداشم رتبه سهمیه 61000 شده (خاک تو سرش ) رشته ریاضی حالا میخواستم ببینم امیدی داره واسه مهندسی البته غیرانتفاعی و ازاد البته اگه میشه در مورد دولتی هم یه مشورت بدید ممنون میشم.
زبانو بزار كنار...فكر نكنيد رتبه هاي زبان خيلي خوبن...درسته 3هزار شدي ولي تاوان چيو ميخواي بدي؟ميخواي درآينده با دانشگاهت كه دولته پز بدي(شما رو نميگما)يا رشته ات خوب باشه.يه مهندسي غيرانتفاعي به نظرت نمي ارزه به زبان دولتي؟؟؟؟اينو هميشه گفتم بازم ميگم"اين بحث دولتي و آزاد و غيرانتفاعي فقط تو دورانه مدرسه مطرحه و بين ترم صفري ها "بعد از اون ديگه همه به خودت نگاه ميكنن ببينن عيارت چيه!برو سمت علاقه ات نه به فكر دولتي و آزادو اين چيزا(اگه تند حرف زدم ببخشيد مثل برادرم ديدمت)
سلام و خسته نباشید به دوستان
دوستان با رتبه 700 هنر امکان قبولی طراحی صنعتی تهران یا اصفهان یا اهواز هست ؟
خیلی مهمه برای کسی میخوام ممنون میشم جواب بدید
ببين من اطلاع دقيقي ندارم ولي اينو ميدونم كه شانس كمه.آخه معماري وحشتناك طرفدار داره...شايد شهرستانها...ببين زياد به فكر اسمش نباشا!من خودم سال اول فكر ميكردم ديگه معماري اخرشه ولي حالا ميبينم علاقه اي ندارم!
يه نصيحت به همه اونا كه ميخوان انتخاب رشته كنن:"حتما چارت درسي رشته انتخابتونو نگاه كنين ببينين رشته رو دوست دارين يا نه"
من رشتم معماریه اگه کسی سوالی داره می تونه بپرسه! خوشحال می شم کمکی کرده باشم!![]()
یعنی مهندسی غیرانتفاعی شانس دارم؟ مثل کامپیوتر.
(خواهش می کنم حرف زدنتون تند نبود اصلا)
غیرانتفاعی شهر های دیگه چی؟ مثل اصفهان.
ممنون
ببین این دوستمون
که 61000 اورده یوز ر ESTEGHLAL 67 گفتی نمی تونه غیر انتفاعی بره
بعد من که 91000 هستم گفتی مهندسی ای تی می تونم برم
جریان چیه ؟
شبانه های دانشگاه هرمزگان قبول می شی صنایع 10% قبولی![]()
آره بابا.من سراغ دارم اصفهان با 30000( منطقه1)كامپيوتر غيرانتفاعي ميخونه.ولي برق نميتونيا!يعني احتمالش كمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)