سلام
من به شما قول میدم درعمل بین کنتراست 50000 و10000000 تفاوت اندکی بیش نیست گول این تبلیغات رو نخورید.
سلام
من به شما قول میدم درعمل بین کنتراست 50000 و10000000 تفاوت اندکی بیش نیست گول این تبلیغات رو نخورید.
ببینید شما وقتی میتونید کنتراست دو مدل رو مقایسه کنید که مثلاً یک بازی با گرافیک بالا که از لحاظ رده نسبت به سایر بازی ها بالا باشه ، مقایسه این دو مانیتور توسط محصول گرافیکی که در رده بالایی نسبت به سایر محصولات از همین نوع نیستند اصلاٌ کاره معقولی یه نظر نمیاد ،
Last edited by ali-aghili; 28-09-2010 at 00:03.
fچه ها نميدونم خودتونو گول مي زنيد يا بقيه رو؟
asus به خاطر نحوه قرار گرفتنش زاويه بدي داره
بالاخره Asus MS238H وارد شد و رفتم خريدم.
چند تا نكته :
اول اينكه واقعا مانيتور خوشگليه.
دوم اينكه كيفيتش عاليه
سوم اينكه به دليل داشتن پايه فنري ، ميشه مانيتور رو تا 20 درجه به حالت عمودي يا مايل تغيير داد كه به اين صورت ميشه زاويه ديد رو براي افراد داراي قد بلند و كوتاه تنظيم كرد.
چهارم دكمه هاي لمسي و بسيار حساس و زيبا.
يه نكته ديگه اينه كه پشت مانيتور كه يه لوگوي بسيار بزرگ از اسوس رو زده كاملا مشكي رنگ نيست و دونه هاي آبي رنگ توش به كار رفته كه با توجه به پايه گردي كه داره بسيار خوشگل از آب در اومده و خيلي خوب ميشه كه ميزتون رو جوري بذاريد كه پشت مانيتور ديد داشته باشه.
سلام ، از کجا خریدین ؟ قیمتش چند بود ؟
من از شركت بازرگاني مهر خريدم به قيمت 360 هزار تومن.تعدادش هم محدود بود و ممكنه تموم شده باشه.
يه نكته منفي هم اين مانيتور داره و اون زاويه ديدش هست.
مثلا اگه روي زمين بشينيد يا دراز بكشيد و بخواهيد مثلا فيلم تماشا كنيد ، به مشكل برمي خوريد. و صفحه به شدت تاريكه.
حالا من نميدونم كه مانيتورهاي ديگه هم دقيقا همينجوري اين مشكل رو دارند يا كمتر.
همه که همچین مشکلی رو ندارن
زاویه دید تو LCD ها از یه مانیتور به مانیتور دیگه ممکنه خیلی فرق داشته باشه
درباره 238 هم متاسفانه این مورد منفی زاویه دید بهش وارده
سلام ، این شزکت که شما ازش مانیتور رو خربدبن ، وب سایت یا تلفن نداره ؟
شما يه سرچ كني "شركت بازرگاني مهر" پيداش مي كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)