1-یکوچولو گرونه ولی مهم نیست.مبارکه
3-خوبه.
4-سیستم قبلیتون چی بود؟جفتش یه ویندوز نصب بود یا یکی 7 یکی xp
5-خوبه
1-یکوچولو گرونه ولی مهم نیست.مبارکه
3-خوبه.
4-سیستم قبلیتون چی بود؟جفتش یه ویندوز نصب بود یا یکی 7 یکی xp
5-خوبه
من از دمای سیستم با برنامه hwmonitor عکس گرفتم لطفا نظرتون رو درباره دمای سیستم بگید(البته این عکس زمانی هست که هیچ فشاری به سیستم نیومده / نه بازی نه هیچ چیز دیگه ای)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
من تو همین سیستم جدیدم ویندوز 7 رو نصب کردم و سرعت بالا اومدن حدود 35 ثانیه بود ولی چون هیجکدوم از برنامه های قبلیم رو 7 نصب نشد مجبور شدم برگردم به xp !!!! ویندوز 7 ام هم 32bit بود ولی بازم برنامه هام نصب نشد؟؟؟؟؟؟؟4-سیستم قبلیتون چی بود؟جفتش یه ویندوز نصب بود یا یکی 7 یکی xp
help me...![]()
دمای cpu خیلی خوبه.دمای گرافیک بالاست.که البته شاید قبلش یه بازی انجام دادید که هنوز کارت کامل سرد نشده بوده
دماش همیشه همینجوریه کارت گرافیک رو میگم///با توجه به اینکه بچه ها گفتن کارت خیلی خنکی هست جای تعجب داره؟؟؟؟؟؟؟البته شاید قبلش یه بازی انجام دادید که هنوز کارت کامل سرد نشده بوده
![]()
Last edited by kaka22; 20-08-2010 at 14:15.
دماش همیشه همینجوریه کارت گرافیک رو میگم///با توجه به اینکه بچه ها گفتن کارت خیلی خنکی هست جای تعجب داره؟؟؟؟؟؟؟......................
خیلی هم کارت خنکی نیستدماش همیشه همینجوریه کارت گرافیک رو میگم///با توجه به اینکه بچه ها گفتن کارت خیلی خنکی هست جای تعجب داره؟؟؟؟؟؟؟
راستی گرافیکتون با فن مرجع هست ؟
یعنی چی؟؟منظورتون اینه که روش فن داره یا نه؟؟؟ اگه منظورتون همینه آره فن داره///باز اگه متوجه نشدم بهم بگید///خیلی نگرانم کرده دمای گرافیک///یه سوال:دمای این کارت باید چند باشه تو موقع بازی کردن و بازی نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟ممنونراستی گرافیکتون با فن مرجع هست ؟
برای مدل با فن مرجع یعنی همون فنی که شرکت ATI براش طراحی کرده باید تقریبا مثل اعداد لینک زیر باشه:
یعنی در حالت معمولی حدود 15 درجه و در لود سنگین حدود 46 درجه باشه
تازه اگر فن کارت گرافیکتون مدل غیر مرجع باشه و کارتتون اورکلاک از سوی شرکت سازنده نشده باشه باید تقریبا دماییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایین تر از این داشته باشه
اینم لینک کارت های سافایر که شما کارتتون از این برند هست:
به نظر می رسه که دارای فن اصلی کارت نیست و فنی که خودش طراحی کرده روش قرار داده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک زیر هم شکل فن کارت مرجع رو نشون میده:
می بینید که فن کارت سافایر شباهتی به برد مرجع ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nikaan; 21-08-2010 at 22:56.
روی کارتن کارت کرافیک نوشته COOLED BY ARCTIC COOLING حالا این اصله یا نه؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
کارت 5670 وقتی هیچ کاری انجام نمیدم دماش بین 47 تا 51 درجه است؟؟!!!!!!!یعنی در حالت معمولی حدود 15 درجه و در لود سنگین حدود 46 درجه باشه
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
کارت 5670 وقتی هیچ کاری انجام نمیدم دماش بین 47 تا 51 درجه است؟؟!!!!!!!یعنی در حالت معمولی حدود 15 درجه و در لود سنگین حدود 46 درجه باشه
---------- Post added 22-08-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 21-08-2010 at 11:59 PM ----------
روی فن کارت من زده SAPPHIRE و اصلا فن کارت شبیه عکس زیر نیست!!!!!!!!
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
زیر همین جمله هم نوشته cool and silent /// سایلنت هست ولی دماش خیلی بالاست؟؟؟؟؟روی کارتن کارت کرافیک نوشته COOLED BY ARCTIC COOLING
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)