راجب سوالات 1 و2 و 3 بايد بگم كه تا حالا برزخ نرفتم ايشالا همگي با هم شرفياب ميشيم اونجا ميبينيم.
راجب سوال 5 هم بگم كه خوب شايد جدآ جلوه هاي ويژه ي برزخ همينجوري باشه.يعني اونجا هم ضعيف باشه!!
اما من شنيدم مثل بيابون ميمونه
راجب سوالات 1 و2 و 3 بايد بگم كه تا حالا برزخ نرفتم ايشالا همگي با هم شرفياب ميشيم اونجا ميبينيم.
راجب سوال 5 هم بگم كه خوب شايد جدآ جلوه هاي ويژه ي برزخ همينجوري باشه.يعني اونجا هم ضعيف باشه!!
اما من شنيدم مثل بيابون ميمونه
در مورد برزخ طبق شنيده ها سه نوع برزخ وجود داره:
بهشت برزخي جايه آدم هايه كه بسيار درست كارند و نياز به حساب كتاب ندارند. مي رند اونجا تا روز قيامت
جهنم برزخي محليه براي كساني كه آدمهاي بدي بودند و كارهاي نك زيادي انجام ندادند
يك برزخ هم وجود داره كه اكسريت مردم اونجا سكني دارند كساني كه كارهاي خوب و بد زيادي انجام دادند و بايد بايستند تا در روز قيامت تكليفشون مشخص بشه
حالا اونجا كه ديشب نشون داد شايد برزخ جوش كارا بود! جالبه كه اون يارو جوش كارم نبود
در مورد آخر داستان هم مطمئنم كه حاجي مي ميره چون پزشكا گفتن مرگ مغزيه و اعضاش رو اهدا كنيد. پس اگه زنده بشه همه ميگن كه شايد خانواده هاي ما نيز (اونايي كه مرگ مغزي شدن) برگردند و اهداي اعضا از قبل كمتر مي شه پس احتمال زنده ماندن حاجي به نظر من زير صفره.
یه چیز دیگه تو برزخ پژو پارس هم پیدا میشه...![]()
این ها دارند روی لبه تیغ راه می روند توی فیلم های سال های پیش معمولا یک محیط مبهم از آن دنیا نشان می دادند ولی توی این فیلم حتی دیالوگ های آن دنیا را هم نشان می ده .
خیلی خیلی ببخشید ولی ایرانی جماعت نمیدونم چرا یکم این مخشو به کار نمیدازه و همیشه میخواد مفت خور باشه. برداشتن لوکشین فیلم آواتار رو تو این سریال استفاده کردند اونم به بدترین شکل ممکن که آدم حالش بهم میخوره . آخه این چه وضعه جلوه های ویژه و لوکشین بندی هستش . مگه مجبورت کردند بیای سریالی بسازی که باید توش از جلوه های ویژه قوی استفاده بشه... استفاده از لوکشین آواتارم که دیگه اوج نابکاری کارگردان و دست اندرکاران رو نشون داد.
به قرآن اگر می رفتید کویر لوت اونجا بازی می کردید قشنگتر از این جلوه های ویژه در می اومد.
آخه اگه قرار باشه خودشونم همه جلوه های ویژه رو بسازن که خرج سریال خیلی زیاد میشه
البته اگه بلد باشن بسازن![]()
بچه ها دیشب دیدین حاجی رو به شکلی وارد برزخ کردنپاهاشو با زنجیر بسته بودن رو زمین میکشیدنش
فکر نکنم این شکلی کسی رو وارد برزخ کنن - جهنم که نیست بابا !
تازه حاجی که کاره خوبم زیاد کرده
تهيهکننده سريال «ملکوت»:
بايد با صبر و حوصله به سريالهاي ماورائي پرداخت
«ملکوت» با نگاهي به طرح دانشجويان دانشكده صداوسيما ساخته شد
محسن شايانفر كه تهيهكنندگي سريال ماه رمضان شبكه دو با عنوان «ملكوت» را بر عهده دارد، دقت در چيدمان شخصيتها را رمز موفقيت يک سريال دانست و افزود: اگر يک تهيهکننده در اين کار موفق باشد، کارگردان نيز از کار خود بهره لازم را ميبرد.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، اين تهيهكننده با يادآوري اين كه تقريباً 30 سال است که با عناوين بازيگري و تهيهکنندگي در عرصه هنر فعاليت ميکند، خاطرنشان كرد: طي اين مدت سعي کردهام اگر در سمت تهيهکننده بودهام، در انتخاب بازيگران دقت لازم را به خرج دهم.
او درباره همکاري با محمدرضا آهنج گفت: من و آقاي آهنج از دوستان چند ساله هستيم و اين اتفاق براي من بسيار شيرين است که در اين سريال با همفکري هم کار ميکنيم؛ البته تهيهکننده و کارگردان در کار همديگر را محک ميزنند و ما هم از اين قائده مستثني نبوديم.
شايانفر گفت: در تهيه برنامههايم هيچگاه جنبه مالي آن را در نظر نگرفتهام و هميشه دوست دارم با ارادت و ميل شخصي برنامهاي را براي مخاطبان تهيه کنم تا آنان نيز حظ کافي و وافي را از آن اثر ببرند. آرامش و صميميت حاکم بر گروه براي من خيلي مهم است، چون همين امر باعث ميشود يک کادر صميمي در کنار همديگر، کار را به خوبي پيش ببرند.
شايانفر در خصوص سريال «ملکوت» گفت: از هشتم خرداد ماه که تصويربرداري اين سريال آغاز شده است تا هم اکنون بيش از 75 درصد کار به اتمام رسيده و حدود 20 قسمت سريال نيز ضبط شدهاست.
او اظهار اميدواري کرد که اين سريال به حالت «روز پخش» نرسد که در اين صورت تمامي عوامل تا لحظه آخر بايستي سرکار حاضر باشند و اين بسيار مشکل است.
او گفت: اگر دست اندرکاران، مراحل کارهاي مناسبتي را 6 ماه قبل از شروع مناسبت، آغاز کنند، تهيهکننده، کارگردان، بازيگران و بطور کلي همه عوامل دچار سرعت بخشي بيهوده به کار و در نتيجه اُفت کار نميشوند؛ مخصوصاً سريالهايي از اين دست که در حوزه ماوراء وارد ميشوند به دليل آنکه از اهميت و حساسيت بيشتري برخوردار هستند، بايد با صبر و حوصله به انجام آنها پرداخته شود.
تهيهکننده سريال مناسبتي «ملكوت» همچنين از نقش فعال و پشتيبانيهاي مسعود صباح، مدير گروه فيلم و سريال شبکه دو سيما تشکر کرد و گفت: اگر انرژيهاي مثبت از سوي ايشان و همکاري صميمانهشان نبود، اين کار بسيار سختتر جلو مي رفت. همچنين از آقاي ميرميران به خاطر راهنماييهاي ارزندهشان در سمت مشاور مذهبي اين پروژه و همراهي آقاي عليرضا افخمي با پروژه نيز بسيار تشکر ميكنم.
شايانفر گفت: سريال «ملکوت» با نگاهي به طرح «زندگي در شيفت دوم» دانشجويان کارگاه فيلمنامه نويسي دانشکده صدا و سيما آماده شد که نويسندگي آن را با نام فعلي «ملکوت»، نادر وحيد بر عهده داشته است.
کم مونده بود فرشته رو بگیره بزنه . افکتهاش در حد تام و جری هم نیستن فوق العاده مزخرف
این جلوه های متحرک و تصاویر بکراند برزخ چه ضایع هست!
خودشون رو مسخره کردن؛ بلد نیستین به تصویر ساده وجلوه های ساده بسنده کنید.
کلا سریال از نظر فنی خیلی ضعیفه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)