تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 100

نام تاپيک: کاهش شدید سرعت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم سرعت من
    اول با 300 شروع میشه بعد 1 ثانیه میشه 120-110 بعد 55 و بعد از 2 مگ میشه 4-5!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از looloo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

متاسفانه تاپیک صبانت بسته شد و هیچ جایی نیست بیایم دردمونو بگیم که این شرکت خاک بر سر صبانت سرعت رو دقیقا به اندازه سرعت قرارداد میده . یعنی در بهترین شرایط سرعت دانلود 14 تا 15

من واقعا نمیتونم تحمل کنم این تاپیک رو زدم ببینم بقیه صبانتی هم همچین مشکلی دارند یا فقط در چند منطقه از تهرانه؟
    مشهد

بازه ی سرعت دانلود بین 5 تا 15

4. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من حدس میزنم حداکثر ظرفیت فیبرهای نوری بین المللی ایران پر شده و مخابرات پهنای باند نداره که بفروشه به سرویس دهنده ها برا همین سرویس دهنده ها برای اینکه بتونن مشترک جدید بگیرن مجبور شدن سرعت هارو بیارن پایین.

الان پارس آنلاینم خیلی ضعیف تر از قبل شده !

اینجا بحث روی صبانته نه پارس و یا شرکت دیگه. اگه شما دلخوری داری دلیل نمیشه نامردی کنی
    2 گیگ برای 6 ساعت اونهم در وقت اوج مصرف کمه؟ یا خیلی ضعیفه از نظر حضرتعالی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من به ایمیل شون ایمیل زدم شاید یه چیزی شد یا جوابی دادن که فکر نمیکنم جوابی بدن شما هم یه ایمیل بزنید شاید یه فرجی شد

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

من وقتی دانلود میکنم صفحه هم دیگه نمیتونم باز کنم باید دانلود رو قطع کنم تا بتونم صفحه باز کنم

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

صبانت پشتیبانیش در حد باقالیاس!

من جزو اولین مشتری هاش بودم حدود 4 سال پیش همون روز اول که مدارک رو دادم عبد الله ها رفته بودن یه شماره یه خط دیگه رو داده بودن مخابرات رانژه کنند به جای خط من! سر این قضیه دو ماه طول کشید تا خطم رانژه شد. تا 1 سال و خورده ای پیش ازشون سرویس داشتم تا اینکه خط منو از رانژه درآوردن به عمد یا ناخواسته! و بعدشم دیگه پورت خالی نداشتن . پول اشتراک یک جا 3 ماه هم که ازم گرفته بودن دو ماهش مونده بود خوردن یه آبم روش .

این قضیه افت سرعت هم دو سال پیش یادمه پیش اومد و تا 6 7 ماه همینجوری بود بعد از 15 ثانیه سرعت می رسید به 10 15 از 100 120 اون زمان که 1مگ بود سرویس به اسم 128 دلیلش هم سیاست اینا اینطوره برای اینکه سازمان مقررات رادیویی بهشون گیر نده 2 مگ یا 1 مگ رو به اسم 128 میدند. الان یکی راپتشون رو داده که سرعت رو محدودیت قانونی کردن.

اگه الانم سرعت 15 هستش سرعتیه که طبق قرارداد هستش و کاملا هم درسته بنابرین جای هیچ گونه اعتراضی رو نمیزاره.
    Last edited by Ami R 940; 01-08-2010 at 13:46.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چرا داره
    اعتراض کاملا جا داره
    توی مقدمه ی قانون اساسی جمهوری اساسی ایران اونی که من دارم کاملا همچین مثال هایی زده شده
    حق کسایی دزدیده شده (در زمان هایی که میگفتن 128 دادن ولی 1 مگ میدادن ) حق اون کسایی که از همین شرکت 1 مگ گرفته بودن از دست رفته
    اگه اعتراض بکنیم ممکنه با زور خفمون کنن ولی اگه از طریق اینترنت اقدام کنیم هیچ کاری نمیتونن بکنن
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 01-08-2010 at 14:11.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

چرا داره
    اعتراض کاملا جا داره
    توی مقدمه ی قانون اساسی جمهوری اساسی ایران اونی که من دارم کاملا همچین مثال هایی زده شده
    حق کسایی دزدیده شده (در زمان هایی که میگفتن 128 دادن ولی 1 مگ میدادن ) حق اون کسایی که از همین شرکت 1 مگ گرفته بودن از دست رفته
    شما اگر کاربر حقیقی باشین اعتراض وارد نیست سقف حداکثر سرعت برای کاربران حقیقی طبق منصوبه سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی 128 کیلوبایت ضریب اشتراک 8 هستش کخ برابر میشه با سرعت 16 کیلو بایت در ثانیه حداکثر. اگر کاربر حقوقی باشین و قراردادتون 1مگ ثبت شده باشه و الان سرعت افت کرده بله اعتراض وارد هست در غیر این صورت بی خودی خودتون رو خسته می کنیدا گر شکایت یا دوندگی داشته باشین اعتراضی از نظر علاما و نخبگان وارد نیست.

حداقل 90 درصد یوزرهای صبانت حقیقی هستن.
    Last edited by Ami R 940; 01-08-2010 at 14:18.

10. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان همه با پشتیبانی اون تماس بگیرید و تهدید کنید اگه سرعت مثل قبل نشه سرویستون رو عوض میکنید و از یه جای دیگه میگیرید.

من که هرکسیو میشناسم گفته عوض میکنه سرویسشو

شماره : 02188554123

12. 7 کاربر از றД ĵ ĭ Đ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

بله خاله ی من از سرویس 1 مگ استفاده میکردن با سرعت متوسط 300 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتند (نه صبانت)
    من از سرویس 128 (صبانت) استفاده میکنم یه موقعی سرعتم 280 بود
    الان اون فرد (خاله ی بنده) حق اعتراض نداره؟ باید خیلی وقت پیش اعتراض میکرد به صبانت اما نکرد بهجاش اونم رفت صبانت خرید گفت دیوانه نشدم که 5 برابر بیشتر پول بدم با همون سرعت دانلود کنم
    حالا هم که سرعت ها پایین اومده بازم هم ما و هم خونواده ی ایشون رفتیم بپرسیم گفتن پورت خالی ندارن واسه شماره ی خط ما! الان این سیاست خیلی سیاست خوبیه؟ یعنی نباید اعتراض کنیم؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان به دلیل اینکه ممکنه این تاپیک اشتباهی قفل بشه و کلیدش پیدا نشه یک گروه اجتماعی ساختم.بد نیست سر بزنید و مشترک بشید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •