من به طور کلی احسان علیخانیو به فرزاد حسنی ترجیح میدم.گرچه هردو تو کار حالگیری از مهمونا هستند.
یه سوال برام پیش اومده:
ماه عسل سال گذشته که خوب بوده و بینندگان زیادیو هم به خودش جلب کرده بود با اجرای علیخانی پس چرا امسال حسنیو مجری کردند؟
من به طور کلی احسان علیخانیو به فرزاد حسنی ترجیح میدم.گرچه هردو تو کار حالگیری از مهمونا هستند.
یه سوال برام پیش اومده:
ماه عسل سال گذشته که خوب بوده و بینندگان زیادیو هم به خودش جلب کرده بود با اجرای علیخانی پس چرا امسال حسنیو مجری کردند؟
فرق نمي كنه... فقط ربناي استادپخش بشه با اذون و بعد تي وي آف...!
یه مجری درست و حسابی و خاکی تو صدا و سیما بود اونم حسینی بودش که پیچوند رفت بقیشون پر از گاف و سوتی هستند و فکر می کنند الان مجری شبکه ABC شدند .
اگه گذاشتن یه بار با لب خندون افطار از گلومون پائین بره ...
حسنی و علیخانی یه روحند در دوبدن، فقط رنگ و سایزشون فرق داره...
هر دو یک شبه تمام علوم برشون نازل شده، هیچگونه تواضعی ندارند، تا مهمون رو از خجالت آب نکنن ول کن نیستن، فقط و فقط میخان خودشون رو اثبات کنن...
وقتی اینا برنامه پخش میکنن من میخام با موچین تک تک موهامو بکنم...
نمیدونم چرا دخترا انقدر کشته مرده فرزاد حسنی ان؟...!؟
کاملا مشخص بود که امسال علیخانی نیستش...
اگه یادت باشه پارسال توی آخرین برنامه ماه عسل علیخانی دلش پر بود و آخر برنامه گفت ایشالله یکی رو میارن بهتر از من و الکی الکی هی حرف زد تا بدون خداحافظی از روی آنتن برداشتنش. یعنی خودش می خواست که یک دفعه قطعش کنن...
کاش یکی از دکورشون هم عکس میزاشت که تا جمعه صبر نکنیم...
من که اصلا نمیبینم اینارو اما خوشحال شدم که برگشته.
بدرد خندیدن میخوره
آقا خبر مبری نشد ازین ماه عسل . انگاری کل یوم بیخیالش شدن اصلا !. تبلیغش نمیکنه تلویزیون ؟!!
ولی کلا برنامش ضد حاله و بازیگر توش نمیارند و همش برمیدارن یه مشت آدمی که معلوم نیست کیه رو میارند. باز برنامه ای که عید امسال پخش شد و علیخانی مجریش بود باحال بود و بازیگرای خوبی رو اوردند .
مهموناش كه از لان معلومه! الان 2 ساله مهمون هاي يكسان ميارن...يكيش اون خانومه كه قدش كوتاهه بعد اونيكي كه نميتونه درست صحبت كنه!
من نميدونم چرا همچين افرادي رو بايد بيارن؟ ميخوان مردم رو تو ماه رمضان به ياد بدبختياشون بندازن؟؟
تو 70 درصد برنامه ها هم ادمو به گريه ميندازن...
اين عليخاني وقتي كه تو صبح امد شبكه 3 كلا 30 دقيقه حرف ميزد اينقدر خودشو نميگرفتميشه گفت يه كم خاكي بود...اما اين حسني از اولش هم مغرور بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)