تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 321

نام تاپيک: ریو Rio

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

موتور 405 انصافا کم شتاب نیست اما بقیه چیزا رو قبول دارم! نسبت به قدرتش و گشتاورش شتاب قابل قبولی داره.

تو شتاب اولیه که ریو خیلی خوبه اما تو سرعت های بالا از 405 کم میاره!

که نسبت به امکاناتش خیلی گرونه!

نه هیچ وقت نمیتونه لذت سواری 405 رو داشته باشه!
    405TU5 بنظرم خیلی بهتر شده هم کم مصرف هم نرمه اونو باید با ریو مقایسه کرد مدل قدیمی405 که کم میاره البته تو2 3سال اخیر!اصلا نمی ارزه....
    ریو کیفیت قطعات بالایی داره-405کیفیت قطعاتش پایینه!

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

موتور 405 انصافا کم شتاب نیست اما بقیه چیزا رو قبول دارم! نسبت به قدرتش و گشتاورش شتاب قابل قبولی داره.

تو شتاب اولیه که ریو خیلی خوبه اما تو سرعت های بالا از 405 کم میاره!

که نسبت به امکاناتش خیلی گرونه!

نه هیچ وقت نمیتونه لذت سواری 405 رو داشته باشه!
    من نمیگم 405 کم شتابه،در مقایسه با ریو گفتم،تو شتاب ،مخصوصا شتاب اولیه آدم کاملا کمبود رو حس میکنه،من هر وقت پشت 405 و سمند نشستم لش بودن ماشین رو کاملا حس کردم

در مور گرون بودن مدل فول خوب به نظرم باید با رقباش مقیسه بشه،مثلا ال 90 فول که ریو حدود 1 تومن گرونتره اونم با توجه به گیربکس اتواتش فک نمیکنم غیر منطقی باشه

مورد آخرم یه توضیح بده تا متوجه منظورت بشم

3. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

-چرا از هر جا میپرسم, کسی ریو اتوماتیک ندیده چه برسه به دادن اطلاعات دربارش که جواب داده یا نه؟ اصلا تولید شده؟
    -امروز چند تا نمایندگی رسمی فروش سایپا زنگ زدم تا میگفتم ریو میگفتن نداریم و گوشیو میذاشتن! معمولیش نیست! این بخاطر تحریم هاست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

-چرا از هر جا میپرسم, کسی ریو اتوماتیک ندیده چه برسه به دادن اطلاعات دربارش که جواب داده یا نه؟ اصلا تولید شده؟
    -امروز چند تا نمایندگی رسمی فروش سایپا زنگ زدم تا میگفتم ریو میگفتن نداریم و گوشیو میذاشتن! معمولیش نیست! این بخاطر تحریم هاست؟
    ریو اتوماتیک تولید شده اما خیلی محدود !
    اطلاعاتشم کامل هست،میتونین نو خود سایت سایپا مطالعه کنین
    این محدود بودن دلایل مختلفی داره،از جمله کنترل عرضه و تقاضا برای این ماشین،تا جایی که اطلاع دارم میشه گفت زیو تنها ماشین زیر 20 تومنه که تا حالا فروش اقساطی نداشته،به نام فروش فوری هستش اما معمولا 2-3 ماه بعد تحویل میدن،البته تحریم هم بر این کاهش تولید بی اثر نبوده،همچنین باعث افزایش قیمت شده

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بعضی از نمایندگی ها دارند منظورم مهم هاست دوستمون درست میگن به خاطر تحریم کم یاب شده دنده ای وای بحال اتوماتیک الان دنده ای9تومان میگیره بهمن تحویل میده که شاید اسفند هم بشه بخاطر این مسائل!
    تو روزنامه که پره اتوماتیک صفر!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

برای جلوگیری از پایین رفتن تاپیک

Last edited by pooria-ir; 15-10-2010 at 22:27.

8. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

من قصد خرید ریو رو دارم اما به اصرار پدرم بین پرشیا و ریو موندم !
    خوب مطمئنا ریو نسبت به پرشیا مصرف سوخت کمتری داره که این خیلی برام مهمه ...

میخوام ببینم این معایبی که دوستان میگن ، که مهمترینش صدای اتاقه ، تا چه حد جدیه ... و راه حلی داره ؟
    به مزایاش کاری ندارم چون واقعا تو مقایسه با ماشین های هم رده بنظر خوب میاد ، بهترم از همه کره ایی بودنشه که عین پراید 76 های کره ایی خوبه ...

و اینکه تویه رنج قیمت ریو چه ماشینه دیگه یی میتونم پیدا کنم که همین مشخصه هارو داشته باشه ، مرسی

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

ريو هم مثل اينكه گرون شده و احتمالا روي قطعاتشم تاثير بزاره همونطور كه الان روي قطعات 206 افزايش قيمت ها محسوسه
    تو فكر اين بودم تيپ 2 رو بفروشم و ريو بخرم ولي مثل اينكه مدل 84 85 هم طرف 9.5 10 تومان هست درسته؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

من قصد خرید ریو رو دارم اما به اصرار پدرم بین پرشیا و ریو موندم !
    خوب مطمئنا ریو نسبت به پرشیا مصرف سوخت کمتری داره که این خیلی برام مهمه ...

میخوام ببینم این معایبی که دوستان میگن ، که مهمترینش صدای اتاقه ، تا چه حد جدیه ... و راه حلی داره ؟
    به مزایاش کاری ندارم چون واقعا تو مقایسه با ماشین های هم رده بنظر خوب میاد ، بهترم از همه کره ایی بودنشه که عین پراید 76 های کره ایی خوبه ...

و اینکه تویه رنج قیمت ریو چه ماشینه دیگه یی میتونم پیدا کنم که همین مشخصه هارو داشته باشه ، مرسی
    شما پرشیا رو که کلا بگذر ازش
    دلایلش رو هم بچه ها بارها اینجا گفتن
    این صدای موتور فکر میکنم یه کم بزرگنمایی شده در موردش،تقریبا تا زیر 3000 صدا خیلی کمه،بعد از 3000 صدای موتور محسوسه،و بالای 4000 زیاده،اما بد نیست،حالت اسپرتی داره
    شما با نمد کاپوت و یا عایق کاری از تو کاپوت میتونین این صدا رو کاهش بدین
    تو این رنج قیمت تا 14 میلیون اگه با مصرف سوخت مشل ندارین تنها پیشنهاد من سمند lx هستش
    اما اگه بودجتون بیشتره،تا 18 تومن میتونین سمندTU5 , سمند EF7 و یا 206v8 رو به لیستتون اضافه کنین

12. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

شما پرشیا رو که کلا بگذر ازش
    دلایلش رو هم بچه ها بارها اینجا گفتن
    این صدای موتور فکر میکنم یه کم بزرگنمایی شده در موردش،تقریبا تا زیر 3000 صدا خیلی کمه،بعد از 3000 صدای موتور محسوسه،و بالای 4000 زیاده،اما بد نیست،حالت اسپرتی داره
    شما با نمد کاپوت و یا عایق کاری از تو کاپوت میتونین این صدا رو کاهش بدین
    تو این رنج قیمت تا 14 میلیون اگه با مصرف سوخت مشل ندارین تنها پیشنهاد من سمند lx هستش
    اما اگه بودجتون بیشتره،تا 18 تومن میتونین سمندTU5 , سمند EF7 و یا 206v8 رو به لیستتون اضافه کنین

پوریا عزیز میشه دلایل اینکه پرشیا رو کلا بزارم کنار یه بارم برای من بگی ، میخوام باهاشون پدرم بکل قانع کنم ...
    در مورد ریو هم یکی از دلایل خیلی روشنش ، مصرف سوختشه که همه میگن خیلی کمه . وگرنه بنظرم اگه L90 قیافش بهتر بود میرفت جز انتخابهام ... ولی فعلا ریو هم از نظر ظاهری مناسبه هم مصرف سوخت و هم شتاب
    پشت L90 تیپ 1 نشستم شتابش فوق العاده بود ، آیا ریو هم همین شتاب داره ؟

در مورد سمند و چون مصرفش بالائه بیخیال میشم ، 206 هم بخاطر خرج وسایل بالاش میزارم کنار ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •