خوب تا الان که کاربرای مبین نت راضی تر بودند،
کاربرای ایرانسل من با چندتاشون که از تهران سرویس داشتند، و سرویسشون 512 نامحدود بوده، صحبت کردم، از قطع شدنهای متداوم و وقتی که از یاهو استفاده میکنند هم سریع قطع میشن، از این مشکلات گلایه داشتند.![]()
خوب تا الان که کاربرای مبین نت راضی تر بودند،
کاربرای ایرانسل من با چندتاشون که از تهران سرویس داشتند، و سرویسشون 512 نامحدود بوده، صحبت کردم، از قطع شدنهای متداوم و وقتی که از یاهو استفاده میکنند هم سریع قطع میشن، از این مشکلات گلایه داشتند.![]()
hi,
hope you all fine plese send me your question regarding MOBINNNET WiMAX technical problems
take care
what the hell ?????????
![]()
از ۲ تا ۸ صبح و جمعه ها رایگان هست.
مودم هم ۳ نوع هست.
به قیمت های ۸۰ و ۱۲۰ و ۲۰۰ هست.
موفق باشید![]()
بچه ها من می خوام از مبین نت سرویس بگیرم.
کسی اینجا داره؟
راشضی هستید؟
افت سرعت؟قعطی داره؟
به من گفتند باید مودم outdoor استفاده کنم.
بگیرم یا برم سراغ ADSL?
خوب تا اونجایی که من تحقیق کردم، مبین نت سرویس وایمکسش بهتر بوده از ایرانسل، ولی کاربرای adsl راضی تر هستن، البته اگه بخوای 1مگ نامحدود بگیری یا 512 نامحدود، وایمکس از ADSL ارزونتر هستش.
دوست عزیز فارسی بنویس ! ! !
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
دوست عزیز فارسی بنویس ! ! !![]()
سلام
یک سوال کلی در مورد PING سرویسهای وایمکس دارم اونم اینکه پینگ وایمکس از ADSL بالاتره ؟
چون میدونم وارلس معمولی چون بی سیم هست پینگ بالاتری نسبت به هم رده خودش تو ADSL داره
بله بالاتره ولی همون ADSL هم بستگی داره از کدوم ISP سرویس بگیری. بعضی از این ISP ها اینقدر پینگشون بالاست که وایمکس پیشش پادشاهه!
این پینگ مبین نت تا tehran.ir هست که بین 50 تا 80 متغیره:
این هم پینگ ADSL داتک تا همون سایت که بطور متوسط 15 میلی ثانیه است:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)